Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 6 bijeenkomsten + coaching (online)
 • Regio Amersfoort
 • € 2.495,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 8,5
DIRECT INSCHRIJVEN Professioneel Leidinggeven

Professioneel Leidinggeven

Versterk je positie en je vaardigheden

Continue veranderingen vragen om veerkracht, leiderschap en krachtig teamwork. Als leidinggevende is het belangrijk om hoofd, hart en handen te gebruiken.

Tijdens dit inspirerende leiderschapsprogramma word je uitgedaagd om jouw manier van samenwerken, managen, leiden en coachen verder te ontwikkelen.

In korte tijd weetje toepasbare kennis te koppelen aanje eigen praktijk en dit met je team meetbaar te maken. Via deze praktische opleiding ontwikkel jij je tot de professionele leidinggevende die zijn doelen samen met het team bereikt.

Resultaat

 • Je vergroot je leiderschap door de balans tussen taak- en mensgerichte aspecten
 • Je draagt bij aan een veilige en plezierige werksfeer in je team
 • Je communiceert en handelt effectief in lastige situaties
 • Je leert het potentieel van je medewerkers en/of collega’s beter te benutten
 • Je bent in staat organisatieverandering vanuit menselijk perspectief te benaderen
 • Je ontwikkelt je rol als leidinggevende en wordt een volwaardig gesprekspartner
 • Je bent in staat om een concreet actieplan op te stellen en te presenteren.

Certificaat

Als je de eindopdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je het post HBO certificaat ‘Professioneel Leidinggeven’.

Voor wie?

Deze inspirerende training  is bedoeld voor iedereen die zich duurzaam wil ontwikkelen op het gebied van leidinggeven en die op dit moment leiding geeft of dat in de toekomst gaat doen. Om in te kunnen schrijven voor dit programma is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is MBO+/HBO werk- en denkniveau gewenst.

Leermethodiek Action Learning

Action Learning is een stimulerende leermethodiek, waarbij de kracht ligt in het samenspel. De kern van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en daarop reflecteren. De eigen praktijkvraagstukken staan hierbij centraal. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform met een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Meet & Greet | gratis proeftraining

Wil jij deze training eerst ervaren voordat je een keuze maakt? Dat kan vrijblijvend! Bekijk de actuele data en tijden en schrijf je in voor één van onze gratis Meet & Greets. Info & inschrijven

Herregistratie Schoolleidersregister PO

Herregistratiewaarde 100%. Lees hier meer

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief Samen Leren met collega’s?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaat afspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

CONTACT

Verschil maken als manager? Doe de test!