Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 6 bijeenkomsten + coaching + intervisie
 • Hoevelaken
 • € 2.995,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 8,5
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Professioneel Leidinggeven

Professioneel Leidinggeven

Versterk je positie en verbeter je vaardigheden post HBO 

Als leidinggevende is het belangrijk om hoofd, hart en handen te gebruiken. In de praktijk is er echter meer nodig. Continue veranderingen vragen om veerkracht, leiderschap en krachtig teamwork.

Wil je je inzicht en vaardigheden op het gebied van leidinggeven verder ontwikkelen? Dan is deze opleiding op post HBO-niveau de juiste keuze voor jou.

Onder begeleiding van ervaren trainers leer je onder andere meer over leiderschap, team coaching, strategisch denken en handelen. Door de Action Learning aanpak kun je de theorie direct vertalen naar praktische toepassingen in je werk.

Versterk jezelf in jouw aanpak

Onder begeleiding van zeer ervaren trainers

Tijdens dit inspirerende programma word je uitgedaagd om jouw manier van samenwerken, managen, leiden en coachen verder te ontwikkelen. In korte tijd weet je toepasbare kennis te koppelen aan je eigen praktijk en dit met je team meetbaar te maken. Via deze praktische opleiding ontwikkel jij je tot de professionele leidinggevende die zijn doelen samen met het team bereikt.

Resultaat

 • Je vergroot je leiderschap door de balans tussen taak- en mensgerichte aspecten
 • Je draagt bij aan een veilige en plezierige werksfeer in je team
 • Je communiceert en handelt effectief in lastige situaties
 • Je invloed groeit doordat je mensen en processen in beweging krijgt
 • Je leert het potentieel van je medewerkers en/of collega’s beter te benutten
 • Je bent in staat organisatieverandering vanuit menselijk perspectief te benaderen
 • Je ontwikkelt je rol als leidinggevende en wordt een volwaardig gesprekspartner
 • Je bent in staat om een concreet actieplan op te stellen en te presenteren.

Certificaat

Als je de eindopdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je het post HBO certificaat ‘Professioneel Leidinggeven’.

Voor wie?

Deze inspirerende training  is bedoeld voor iedereen die zich duurzaam wil ontwikkelen op het gebied van leidinggeven en die op dit moment leiding geeft of dat in de toekomst gaat doen.

Om in te kunnen schrijven voor dit programma is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is MBO+/HBO werk- en denkniveau gewenst.

Leermethodiek Action Learning

Action Learning is een stimulerende leermethodiek, waarbij de kracht ligt in het samenspel. De kern van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en daarop reflecteren. De eigen praktijkvraagstukken staan hierbij centraal.

Het onder begeleiding van een Action Learning Coach ondernemen van acties, onbekende problemen aanpakken, nieuwe paden zoeken, risico’s nemen, specifieke vaardigheden ontwikkelen en experimenten aangaan zijn inherent aan Action Learning.

Het is een vorm van (management)ontwikkeling, waarbij teamleden van en met elkaar leren. Met die praktijkgerichte methode verbeteren we de samenwerking op alle organisatieniveaus. Heel het proces doorlopen we samen, want juist door interactie leer je het meest. Dat noemen wij Actief Samen Leren.  Lees hier meer

Meet & Greet | gratis proeftraining

Wil jij deze training eerst ervaren voordat je een keuze maakt? Dat kan vrijblijvend! Bekijk de actuele data en tijden en schrijf je in voor één van onze gratis Meet & Greets. Info & inschrijven

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Het is daarnaast in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe inzichten delen en netwerken. Je krijgt ook praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Herregistratie Schoolleidersregister PO

Herregistratiewaarde 100%

Deze leergang is in het kader van de herregistratie dekkend bevonden bij het thema: ‘Persoonlijk Leiderschap’ , Wildcard, en bij de deelthema’s: ‘Organisatie van de school’, ‘HR-beleid’ en ‘Bedrijfsvoering, Financiën en Huisvesting’ uit het thema ‘ Regie en Strategie’ en het deelthema ‘Omgaan met verschillen als team’ en ‘Omgaan met verschillen en samenwerking’ uit het thema ‘Omgaan met verschillen’. Lees hier meer

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaat afspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier