Ervaringen Certified Manager (CM)

Deel je ervaring

Referenties / beoordelingen

Enorm veel geleerd!

Certified Teammanager®
/ 9,0
5

De opleiding tot Certified Manager (CM) is goed opgebouwde, integrale managementopleiding met een uitstekende mix van theorie en praktijk. Alle docenten waren zeer deskundig op hun eigen vakgebied, maar konden ook prima verbanden leggen met andere werkvelden. In 6 maanden tijd ben ik zeker gegroeid als leidinggevende en als persoon. Door de intervisie met fijne mede-studenten vanuit andere sectoren en de vele praktijkvoorbeelden en -opdrachten blijft de cursus heel concreet. Action Learning is wat mij betreft dé aanpak om je team echt in beweging te krijgen en om als organisatie het verschil te maken. Absoluut een aanrader!

Mooie aanwinst voor de organisatie

Certified Teammanager®
/ 8,0
4

De opleiding CM heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mijzelf, mijn rol en de verbeteringen voor de organisatie en mijn team. Inspirerende docenten die ingevlogen worden, maakt het interessant.

Heel veel geleerd en heel praktisch!

Certified Teammanager®
/ 9,0
5

Fantastische opleiding die heel praktijkgericht is! Interessante onderwerpen zoals coachen, HRM, budgetteren etc, alle gegeven door docenten uit de praktijk. Goede begeleiding. Opleiding die in alle branches kan worden toegepast. Het heeft mij heel veel gebracht in mijn rol als leidinggevende!

Mijn team profiteert van mijn opleiding!

Certified Teammanager®
/ 9,0
5

Toen ik de functie van teamleider kreeg ging ik op zoek naar een opleiding met een brede oriëntatie, voldoende diepgang en iets wat ik echt mee kon nemen naar mijn praktijk. De opleiding CM van de Action Learning Academy heeft me dit gegeven. De opleidingsbijeenkomsten en de enthousiaste docenten, hebben me veel kennis en energie gegeven, mijn collega-studenten met ieder hun eigen verhaal hebben me inspiratie bezorgd en de kennismaking met action learning een andere benadering van problematiek.

Ik ben gegroeid als mens en als teamleider waardoor ik inmiddels leiding geef met veel meer aandacht voor mensen en met echte communicatie. Ik ben erin geslaagd de betrokkenheid en eigen initiatief binnen mijn team te vergroten én de teamleden verder te brengen in hun ontwikkeling. Om daar te komen heb ik tijdens de opleiding meermaals in de spiegel gekeken en ben ik met het nodige geconfronteerd. Ik heb dat als positief ervaren en kan CM iedereen aanraden!

Praktisch en effectief!

Certified Teammanager®
/ 9,0
5

Een opleiding waarbij er gekozen is voor een zeer goede balans tussen praktijk en theorie. De onderdelen zijn direct toepasbaar in de praktijk en bieden je de mogelijkheid om bij jezelf te blijven en naar jezelf te kijken. Jezelf ontwikkelen vanuit je kracht. Docenten met zeer wisselende achtergronden zorgen voor dynamisch aanbod.

Vele ontdekkingen

Certified Teammanager®
/ 9,0
5

Als teamhoofd is, mijn ervaring, de dagelijkse flow een belangrijk onderdeel van je werk. Door de opleiding CM heb ik mij los kunnen maken van de dagelijkse flow en ben ik de problemen vanuit een helikopterview gaan bekijken om de juiste oplossing te kunnen vinden. De helikopterview kijkt uit boven je eigen vakgebied en kijkt ook naar de organisatie doelstellingen, missie, visie en andere vakgebieden binnen je eigen organisatie.

Mijn ervaring is ook dat problemen vroegtijdig kunnen worden opgelost waardoor het gehele proces vlotter gaat lopen. Ook heb ik veel geleerd over de krachten en valkuilen van mij zelf en van mijn teamleden. Leerpunten zijn o.a. geweest:
• Hoe ik daar het beste op kan aansluiten met mijn leiderschapsstijl
• Met als doel iedereen maximaal in zijn / haar kracht te krijgen

CM heeft mij ook behoorlijk geholpen bij mijn opleiding MBA. De nieuwsgierigheid naar verdere persoonlijke ontwikkeling is aangewakkerd door mijn opleiding CM.

Leidinggeven, coachen en managen → eye opener

Certified Teammanager®
/ 8,0
4

De opleiding CM heeft mij de juiste handvatten gegeven die ik vaak 1 op 1 kan toepassen in mijn werksituatie. onderdeel situationeel leidinggeven was voor mij een eye opener. Door de verschillende Specialisten/Coaches, welke veel praktijk ervaring hebben binnen diverse branches, kreeg de opleiding echt handen en voeten en de juiste inhoud. Het geeft inzicht in je sterke en zwakke punten en geeft je vertrouwen in je handelen. Jammer dat ik door mijn priveomstandigheden het teamplan niet heb kunnen afronden 🙁

De opleiding is breed opgezet en zeer zeker een tool voor de toekomst.

Certified Teammanager®
/ 8,0
4

De opleiding sluit aan bij de behoefte en wordt bijgestuurd indien dit nodig blijkt te zijn. De docenten zijn zeer geïnteresseerd, betrokken en geven advies waar nodig is. Opleiding wordt als zeer postief ervaren, zowel persoonlijk als voor mijn werk.

 

Waardevolle aanvulling kennis & kunde

Certified Teammanager®
/ 9,0
5

Deskundige en inspirerende docenten die op een zeer prettige en leerzame wijze de lesstof kunnen overbrengen. Ben je teamleider, dan is deze opleiding een waardevolle aanvulling op je kennis en kunde!!

Verdieping voor mezelf

Certified Teammanager®
/ 8,0
4

Met veel genoegen heb ik deelgenomen aan de opleiding CM. De opleiding heeft mij als afdelingsmanager een ruime bagage geven om in alle aspecten van het vak ‘manager’ mijn rol goed te kunnen vervullen. Door de verschillende docenten, welke alle veel praktijk ervaring hadden, kreeg de opleiding echt handen en voeten. Verder was de opleiding ook een verdieping voor mezelf. Het geeft inzicht in je sterke en zwakke punten en geeft je vertrouwen in je handelen.

Direct praktijkproblemen oplossen!

Certified Teammanager®
/ 9,0
5

Teammanager is een bijzonder vak en daar hoort een opleiding bij die daar specifiek aandacht aan besteedt. Ik heb de Action Learning aanpak zeer gewaardeerd. Je lost praktijkproblemen op door op zoek te gaan naar oplossingen. De docenten brengen naast theoretische kennis ook hun praktijkervaring in waardoor theorie en praktijk heel dicht bij elkaar komen. Het echt voelen daarbij is heel belangrijk. Dat het volgen van het een CM-programma succesvol was krijg je terug in de reflectie van je team-medewerkers en overige collega’s. Dit is de mooiste “return of investment”!

1 op 1 toepasbaar in werksituatie!

Certified Teammanager®
/ 8,0
4

De opleiding Certified Manager heeft mij goede handvatten opgeleverd die 1 op 1 toepasbaar bleken in mijn werksituatie. De wijze van lesgeven beviel me enorm omdat de theorie en praktijk heel dicht bij elkaar kwamen. Ik heb het ervaren als uiterst positief en ik zou het iedere teamleider van harte willen aanbevelen!

Verschillende topdocenten

Certified Teammanager®
/ 8,0
4

De manier van lesgeven met verschillende docenten uit de praktijk, waarbij het initiatief bij de cursist ligt heb ik als zeer positief ervaren. Echter er moest relatief veel tijd gestoken worden aan het teamplan, wat ik nog al theoretisch vond/vind.