Ervaringen training Leidinggeven aan Verandering

Deel je ervaring

Referenties / beoordelingen

Inspirerend & Motiverend!

Leidinggeven aan Verandering
/ 9,0
5

Wow, wat een enorm waardevol traject om samen met ons kleine team aan te gaan. Mooie handvatten ontvangen! Waardevol vanwege een mooie balans tussen inspirerende theorie en ruimte voor de toepassing. Juist doordat we dit als team zijn aangegaan, kunnen we doorpakken in onze werkpraktijk!

Fijne training: theorie werd direct vertaald naar praktijk.

Leidinggeven aan Verandering
/ 9,0
5

Prettige training, goede informatie vooraf en goed contact met de Acacdemy. Peter de Roode is een zeer kundig en ervaren trainer, die veel parate kennis heeft en direct linken kan leggen naar de praktijk. Zeer inspirerend.

Praktijk en theorie goed verwoord

Leidinggeven aan Verandering
/ 9,0
5

Het was een kleine groep met alleen onderwijsmensen en dit was fijn, want dan kun je ervaringen uitwisselen. De theorie was pakkend en goed bruikbaar in een prettige omgeving en goed bereikbaar.

Inspirerende dagen met een kleine groep betrokken deelnemers

Leidinggeven aan Verandering
/ 8,0
4

De trainingen werden gegeven in een kleine setting. Toevallig waren alle deelnemers schooleiders in het PO. Dit gaf de trainingen een goede verdieping.
De trainer, Peter de Roode, heeft veel kennis en verhalen met ons gedeeld waardoor de theorie goed aan de praktijk te koppelen was.
Bedankt!

Boeiend en inspirerend!

Leidinggeven aan Verandering
/ 9,0
5

De driedaagse o.l.v. de heer de Roode was een schot in de roos. De theorie werd op fijne wijze verbonden met de praktijk, deze was heel doelgericht. Na deze drie dagen was er daadwerkelijk een echt veranderplan. Zeer fijn dat er flink aan het kennisniveau werd gewerkt en dat je niet steeds in groepjes moest overleggen en uitwisselen.

fantastische cursus

Leidinggeven aan Verandering
/ 10,0
5

De koppeling van theorie naar de eigen dagelijks praktijk is bijzonder vormgegeven. Deskundige docent. Direct toepasbaar in eigen organisatie. Veel inzicht gekregen in veranderingsprocessen en hoe je dat vorm kunt geven aan de hand van je eigen praktijk op school.

De perfecte cursus!

Leidinggeven aan Verandering
/ 10,0
5

Zeer waardevolle cursus. Spijtig dat er maar drie bijeenkomsten waren. Zeer inspirerend, passend bij de huidige praktijk, kundige docent en een fijne kleine groep medecursisten.

Goede cursus, theorie, praktijk en toepassing steeds in goed verband onder de aandacht gebracht.ed

Leidinggeven aan Verandering
/ 9,0
5

Een zeer leerzame ervaring, goed niveau en in de huidige tijd geplaatst.
Kan hier in mijn advies en coaching werk prima mee uit de voeten.

De combinatie tussen de theorie en praktijkverhalen was top!

Leidinggeven aan Verandering
/ 9,0
5

Doordat er een goede afwisseling was tussen praktijkverhalen en theorie bleef ik geboeid. Ook was het fijn dat je niet tot in oneindigheid moest uitwisselen in groepjes. Kortom, een positieve ervaring!