Teambuilding

Succes ligt altijd buiten de comfortzone!

Een nieuw team gevormd?  Je wilt elkaar beter leren kennen? De onderlinge samenwerking optimaliseren? Onderlinge spanningen bespreken, uitspreken en accepteren? Of gewoon gezellig samen een periode afsluiten of prestatie vieren?

Wij zijn overtuigd dat teams in staat zijn zichzelf en hun prestaties te verbeteren als ze daarin op een coachende en faciliterende manier worden ondersteund. Wij hanteren de Action Learning methode om ervoor te zorgen dat er een samenspel ontstaat van vertrouwen en inspiratie. Hiermee verbinden we het gewenste resultaat aan het doel van de teambuilding.

Vergroot het zelf-organiserend vermogen van je team

Inspirerend samen werken en samenwerken

Van individuele actie naar een collectieve prestatie

Onze zorgvuldig gekwalificeerde Action Learning Caches borgen het leren en reflecteren tijdens de teambuilding en versterken hierdoor het potentieel binnen teams.

Een bewezen aanpak 

Intake 

We starten met een voorbereidend gesprek met de opdrachtgever en of de teamleden en werken samen aan een actieplan.

Inzicht

In de teambuilding besteden we veel aandacht aan het verkrijgen van inzicht in de aanwezige kwaliteiten, talenten, overtuigingen en temperamenten van de teamleden. ‘Ken jezelf en waardeer de anderen’.

Interactie

In onze aanpak staat ook het leer- en prestatieklimaat centraal. Hier zijn samenspel, kwetsbaarheid, vertrouwen en veiligheid cruciale thema’s in onze Action Learning aanpak.

Impact

Tot slot vormen ook een gemeenschappelijk doel, leiderschapsprincipes en het bereiken van resultaten onmiskenbare onderdelen van het programma.

Resultaat?

We maken medewerkers bewust van de rol die zij spelen op de effectiviteit van teams en helpen ze om weer met plezier samen te werken. We zorgen voor duidelijke afspraken om de samenwerking te verbeteren. Resultaat? Meer effectiviteit, een beter werkklimaat, vertrouwen en plezier.

Teambuildingsactiviteiten om als team energie op te doen? 

Golfclinic

Wijnproeverij

Botterrace

Zeilen

Contact of informatie

Meer informatie over onze teamcoach aanpak en teambuildingsactiviteit? Klik  op onderstaande link en wij nemen contact met je op contact.

Contact

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.