Strategie & Innovatie

Ontdek de veelzijdige wereld van strategische en commerciële uitdagingen.

Dompel jezelf onder in de training Strategie & Innovatie, waar we de brug slaan tussen behendigheid en stabiliteit in een ambidextere organisatie. Leer wat ervoor nodig is om gelijktijdig de strategie te realiseren en te innoveren.

Ontwikkel vaardigheden om uitdagingen aan te gaan in een dynamische omgeving en navigeer behendig door veranderingen.

Als je op zoek bent naar inspiratie om de juiste koers te bepalen voor de komende jaren en om aansluiting te vinden in een dynamisch en snel veranderende wereld, dan is deze pitstop “Strategie & Innovatie” absoluut iets voor jou.

Programma

 • Welkom en introductie
 • Impact maatschappelijke verschuivingen op bedrijfsstrategieën
 • Het identificeren van kansen voor jouw organisatie
 • Verkenning van innovatieve benaderingen van waardecreatie
 • Rolverschuivingen voor bedrijven in de hedendaagse zakelijke omgeving
 • Begrip van de psychologische aspecten van klantbeleving
 • Strategieën voor het opbouwen van klantloyaliteit
 • Verband tussen klantstrategie en interne processen
 • Het organiseren van de organisatie rondom klantgerichtheid
 • Introductie van het 5-stappenmodel van waardecreatie
 • Praktische stappen voor implementatie

Dit programma biedt een uitgebalanceerde mix van theorie, praktijk en interactieve sessies om de deelnemers te voorzien van waardevolle inzichten en concrete tools voor strategie en innovatie.

Voor wie

De pitstop is ontworpen voor leidinggevenden, bestuurders, managers, directeuren, marketing executives, coaches en transitie managers.

Wat ga je bereiken

Na deze pitstop zul je niet alleen theoretische inzichten hebben verworven, maar ook praktische en inspirerende voorbeelden hebben opgedaan. Je zult in staat zijn om nieuwe klantstrategieën toe te passen met minimale investering. Bovendien zul je leren hoe je deze kennis effectief kunt omzetten in actie, waardoor het een verschil maakt in jouw dagelijkse praktijk.

Mis deze kans niet om jouw strategische en innovatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Schrijf je vandaag nog in voor deze pitstop en maak je klaar voor positieve veranderingen!

Certificaat

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat. Hiermee heb je een hoog gewaardeerd certificaat in huis.

Action Learning 

Het uitgangspunt van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Jouw persoonlijke leervragen en praktijkvraagstukken vormen het middelpunt van de training.

Incompany of maatwerk?

Indien meerdere collega’s dezelfde uitdaging ervaren, kunnen we de training ook binnen jouw organisatie uitvoeren. We stemmen de doelstellingen, resultaten en planning gezamenlijk af op de behoeften van de groep.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

CONTACT