Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 4 dagen + intervisie
 • Regio Amersfoort
 • € 1.895,00 excl. BTW.
  Zie investering.
 • / 9,0
DIRECT INSCHRIJVEN Certified Action Learning Coach

Certified Action Learning Coach® | CALC

Geïnteresseerd in het starten of vervolgen van jouw carrière als gecertificeerd Action Learning Teamcoach?

Je bent je er als leidinggevende of professional van bewust dat er elke dag nieuwe vraagstukken en innovaties worden geïntroduceerd.

Dat vraagt om wendbare teams en krachtig leiderschap en teambegeleiding. Hoe we dat doen? Door Action Learning Sprints.

In deze training sta je niet aan de kant: je gaat zelf aan de bak. Deelnemers zullen ieder een stuk van de coaching en begeleiding op zich nemen en je doorloopt alle fases van de Action Learning-methode.

Hoe help je een team om niet alleen slimmer samen te werken, maar om ook echt alles uit zichzelf te halen? Hoe overstijg je het teamniveau en neem je een hele organisatie mee in een transformatie? Deze en veel meer vragen worden beantwoord tijdens deze training.

Resultaat

 • Je bent bent in staat om teams via de Action Learning aanpak te coachen en te begeleiden
 • Je bent in staat om binnen teams het probleemoplossend vermogen te verhogen
 • Je weet  hoe je effectief inspeelt op teamdynamiek en kun je teams ontwikkelen naar high performance teams
 • Je ontwikkelt een flinke portie zelfreflectie als teamcoach
 • Je kunt transformaties begeleiden met kennis van verandermanagement
 • Je wordt vakbekwaam als teamcoach

Voor wie?

Deze gecertificeerde Action Learning training is er voor voor leidinggevenden, managers, teamcoaches, projectmanagers, (HR) professionals, schoolleiders, ondernemers en consultants die krachtige, breed gedragen oplossingen willen en de wijsheid van alle betrokkenen willen benutten.

Certified Action Learning Coach® (CALC) | register & titel

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Dit geeft ook het recht om ons CALC-badge te voeren en wordt je in het EALC register opgenomen  Lees meer.  Daarnaast mag je de beroepstitel CALC achter je naam voeren. Je ontvangt van ons het certificaat Certified Action Learning Coach (CALC) als:

 • Je hebt deelgenomen aan minimaal 80% van de bijeenkomsten
 • Je hebt één van de volgende VolleKR8-trainingen succesvol gevolgd: Action Learning Foundations, Professioneel Leidinggeven of Certified Manager

Leermethodiek Action Learning

Action learning richt zich op het leren door te doen en door reflectie. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden en kennis te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd een echt probleem oplossen. Door het gezamenlijke leerproces wordt ook de samenwerking binnen de groep verbeterd. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie, tests en video’s. Lees hier meer

PE-punten

Als EALC (European Action Learning Centre) erkend trainingsinstituut verzorgt VolleKR8 permanente educatie die helpen om de professionele Action Learning kennis en vaardigheden op peil te houden en te vergroten. Deze training heeft namens het EALC 30 PE-punten.

Herregistratie SchoolleidersregisterPO

Herregistratiewaarde XX% (in aanvraag, binnenkort meer). Lees hier meer.

Incompany & maatwerkoplossingen?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaat afspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

CONTACT

Learning Sprints in Action! Lees meer