DIRECT INSCHRIJVEN Certified Action Learning Coach BROCHURE AANVRAGEN

Certified Action Learning Coach® | CALC

Bouw aan je carrière als gecertificeerd teamoach

In deze interactieve en praktijkgerichte training ben je niet alleen toeschouwer, maar ga je actief aan de slag.

Als gecertificeerd Action Learning Coach leer je teams en individuen te begeleiden bij het integreren van leerprocessen in hun dagelijkse werk. Dit proces vraagt om een geleidelijke gedragsverandering die tijd en toewijding vereist.

Waarom kiezen voor Action Learning? Als teamcoach werk je nauw samen met teams en help je hen de voordelen van Action Learning te ontdekken. Dit resulteert in betere oplossingen voor complexe vraagstukken, verbeterde teamprestaties en een sterkere samenwerking.

Doe mee en maak het verschil! Schrijf je in voor deze training en zet de volgende stap in je professionele ontwikkeling. Verbeter je coachingsvaardigheden, versterk teamdynamieken en draag bij aan succesvolle en duurzame bedrijfsresultaten.

Ons programma biedt deelnemers

  • Intensieve training in de principes en technieken van Action Learning Coaching.
  • Praktische oefeningen om de geleerde vaardigheden direct in de praktijk te brengen en feedback te ontvangen van ervaren trainers.
  • Toegang tot een netwerk van professionals en gelijkgestemde (team)coaches.
  • Een certificering van ons programma na succesvolle afronding.

Wat je zult bereiken:

  • Specifieke vaardigheden en technieken om teams en individuen effectief te coachen.
  • Een beter begrip van je eigen sterke punten, beperkingen en stijlen als (team)coach.
  • Na succesvolle afronding van het programma ontvang je een certificering, wat je professionele geloofwaardigheid kan vergroten en je kansen op werk of opdrachten als coach kan vergroten.

Voor wie is deze training bedoeld?

Onze gecertificeerde Action Learning training is geschikt voor leidinggevenden, (interim)managers, teamcoaches, projectmanagers, (HR) professionals, schoolleiders, ondernemers en consultants die krachtige, breed gedragen oplossingen willen en de wijsheid van alle betrokkenen willen benutten.

Certified Action Learning Coach® (CALC) | register & titel

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond, wordt je in het EALC register opgenomen  Lees meer.  Daarnaast mag je de beroepstitel CALC achter je naam voeren. Je ontvangt van ons het certificaat Certified Action Learning Coach (CALC) als:

  • Je hebt deelgenomen aan minimaal 80% van de bijeenkomsten
  • Je hebt bij VolleKR8 de training Action Learning Foundations gevolgd

95% Herregistratiewaarde Schoolleidersregister PO

Deze leergang is in het kader van de herregistratie 95% dekkend bevonden bij verschillende thema’s. Meer over herregistratie?

Online leerplatform (X Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De X Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, micro learrning, nuttige links, praktijkopdrachten, chatfunctie, een forum, tests en video’s.

Action Learning 

Het uitgangspunt van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Jouw persoonlijke leervragen en praktijkvraagstukken vormen het middelpunt van de training. Lees hier meer

Incompany of maatwerk?

Indien meerdere collega’s dezelfde uitdaging ervaren, kunnen we de training ook binnen jouw organisatie uitvoeren. We stemmen de doelstellingen, resultaten en planning gezamenlijk af op de behoeften van de groep.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.