• Bekijk alle startdata
 • 4 dagen + intervisie
 • Regio Amersfoort
 • € 1.995,00 excl. BTW.
  Zie investering.
 • / 9,0
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Certified Action Learning Coach

Certified Action Learning Coach® | CALC

Geïnteresseerd in het starten of vervolgen van jouw carrière als gecertificeerd Action Learning Teamcoach?

Wil jij jouw coachingsvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is deze impactvolle training precies wat je nodig hebt!

Action learning is een krachtige aanpak voor het oplossen van complexe problemen en het ontwikkelen van de vaardigheden van individuen en teams.

Het is een proces waarbij individuen en teams leren door te doen, te reflecteren en te verbeteren op basis van feedback. Action Learning Coaching is gericht op het bevorderen van een cultuur van continue verbetering.

Door het stimuleren van open communicatie, samenwerking en innovatie, het faciliteren van verandering, en het ontwikkelen van de capaciteiten van medewerkers, kan de Action Learning Coach bijdragen aan het opbouwen van een cultuur die gebaseerd is op vertrouwen, samenwerking en hoge prestaties.

Bouw mee aan High Trust Organizations

In deze interactieve en praktijkgerichte training sta je niet aan de kant: je gaat zelf aan de bak. Deelnemers zullen ieder een stuk van de coaching en begeleiding op zich nemen en neem je op een natuurlijke wijze jouw team mee in de verandering.

Ons programma biedt deelnemers

 • Intensieve training in de principes en technieken van Action Learning Coaching.
 • Praktische oefeningen om de geleerde vaardigheden direct in de praktijk te brengen en feedback te ontvangen van ervaren trainers.
 • Toegang tot een netwerk van professionals en gelijkgestemde (team)coaches.
 • Een certificering van ons programma na succesvolle afronding.

Resultaat

Je hebt specifieke vaardigheden en technieken geleerd om teams en individuen effectief te coachen. Dit omvat het opbouwen van vertrouwen en relaties, het stellen van goede vragen, het luisteren, feedback geven en reflecteren.

Je ontwikkelt een beter begrip van je eigen sterke punten, beperkingen en stijlen als (team)coach. Je kunt transities begeleiden en teams ondersteunen bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor complexe uitdagingen.

Na succesvolle afronding van het programma kunnen deelnemers een certificering ontvangen, wat hun professionele geloofwaardigheid kan vergroten en hun kansen op werk of opdrachten als coach kan vergroten.

Voor wie?

Deze gecertificeerde Action Learning training is er voor voor leidinggevenden, managers, teamcoaches, projectmanagers, (HR) professionals, schoolleiders, ondernemers en consultants die krachtige, breed gedragen oplossingen willen en de wijsheid van alle betrokkenen willen benutten.

Certified Action Learning Coach® (CALC) | register & titel

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond, wordt je in het EALC register opgenomen  Lees meer.  Daarnaast mag je de beroepstitel CALC achter je naam voeren. Je ontvangt van ons het certificaat Certified Action Learning Coach (CALC) als:

 • Je hebt deelgenomen aan minimaal 80% van de bijeenkomsten
 • Je hebt bij VolleKR8 de training Action Learning Foundations gevolgd

95% Herregistratiewaarde Schoolleidersregister PO

Deze leergang is in het kader van de herregistratie 95% dekkend bevonden bij verschillende thema’s. Meer over herregistratie?

Online leerplatform (X Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De X Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, micro learrning, nuttige links, praktijkopdrachten, chatfunctie, een forum, tests en video’s.

 

Action Learning 

Het uitgangspunt van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Jouw persoonlijke leervragen en praktijkvraagstukken vormen het middelpunt van de training. Lees hier meer

Incompany of maatwerk?

Indien meerdere collega’s dezelfde uitdaging ervaren, kunnen we de training ook binnen jouw organisatie uitvoeren. We stemmen de doelstellingen, resultaten en planning gezamenlijk af op de behoeften van de groep.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

 

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainingen van één dag met maximaal resultaat! Lees meer