Virtual Campus
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Certified Action Learning Coach

Certified Action Learning Coach® | CALC

Als teamcoach of leidinggevende is de uitdaging dat je teams zo weet te faciliteren dat ze alles uit zichzelf weten te halen.

Of het nu gaat om het begeleiden van een nieuw team of nieuw elan voor bestaande teams? Het is noodzakelijk dat je weet hoe je de onderstroom {emotie) van teams inzichtelijk kunt maken en door interactie deze met de bovenstroom (ratio) weet te verbinden.

Je doorloopt alle fases van de Action Learning-methode waarbij experimenteren en ervaren in een veilige leeromgeving cruciaal zijn in de ontwikkeling als teamcoach.

Deze training geeft je daarnaast de unieke mogelijkheid om je te certificeren als Certified Action Learning Coach.

In deze training sta je niet aan de kant: je gaat zelf aan de bak. Deelnemers zullen ieder een stuk van de coaching en begeleiding op zich nemen en passen we ons Actief-Samen-Leren-principe direct toe.

Voor teamcoaches die de verbetercultuur willen versterken

Onder leiding van een Master Action Learning Coach

Resultaat

  • Je bent bent in staat om teams via de Action Learning aanpak te coachen en te begeleiden
  • Je leert teams een purpose (hoger teamdoel) te definiëren en hier ook naar te handelen
  • Je bent in staat om binnen teams de wendbaarheid en het probleemoplossend vermogen te verhogen
  • Je ontwikkelt een flinke portie zelfreflectie als teamcoach
  • Je wordt vakbekwaam als teamcoach

Voor wie?

Deze gecertificeerde Action Learning training is er voor iedereen die wil leren vanuit zijn of haar persoonlijke kracht effectiever te functioneren als teamcoach. We zoeken nieuwsgierige deelnemers die die bereid zijn hun eigen praktijkcases in te brengen.

Certified Action Learning Coach® (CALC) | register & titel

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Dit geeft ook het recht om ons CALC-badge te voeren en wordt je in het EALC register opgenomen  Lees meer.  Daarnaast mag je de beroepstitel CALC achter je naam voeren.

Je ontvangt van ons het certificaat Certified Action Learning Coach (CALC) als:

  • Je hebt deelgenomen aan minimaal 80% van de bijeenkomsten
  • Je hebt één van de volgende Vollekr8-trainingen succesvol gevolgd: Practitioner Action Learning Coach, Professioneel Leidinggeven of Certified Manager
  • Je hebt de training Certified Action Learning Coach afgerond

Leermethodiek Action Learning

Action Learning is een stimulerende leermethodiek, waarbij de kracht ligt in het samenspel. De kern van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en daarop reflecteren. De eigen praktijkvraagstukken staan hierbij centraal. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform met een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Meet & Greet | gratis proeftraining

Wil jij deze training eerst ervaren voordat je een keuze maakt? Dat kan vrijblijvend! Bekijk de actuele data en tijden en schrijf je in voor één van onze gratis Meet & Greets. Info & inschrijven

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Het is onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe inzichten delen en netwerken. Je krijgt ook praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer.

PE-punten, register & herregistratie  

EALC PE-punten

Als EALC (European Action Learning Centre) erkend opleidingsinstituut verzorgt Vollekr8 permanente educatie, oftewel alle educatieve nascholingsactiviteiten die helpen om de professionele Action Learning kennis en vaardigheden op peil te houden en te vergroten. Deze training heeft namens het EALC 30 PE-punten

SchoolleidersregisterPO

Herregistratiewaarde 30%. Lees hier meer.

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief Samen Agile met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaat afspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!