Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 4 dagen + intervisie
 • Hoevelaken (ook online)
 • € 1.995,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 9,0
GRATIS ADVIES OVER Certified Action Learning Coach KOSTENOVERZICHT

Certified Action Learning Coach® | CALC

Vraagstukken waar organisaties, leidinggevenden en hun medewerkers nu mee worstelen gaan niet langer over plannen, beslissen, controleren en uitvoeren, maar vooral over de vraag hoe zij mensen mee krijgen in de verandering.

In deze praktijkgerichte training leer je de Action Learning mindset in teams verder te ontwikkelen, waardoor zij optimaal met elkaar gaan samenwerken.

In deze training sta je niet aan de kant: je gaat zelf aan de bak. Deelnemers zullen ieder een stuk van de coaching en begeleiding op zich nemen. Zo kan je meteen oefenen en gaan we samen actief leren. Daarnaast zul je concrete experimenten uitvoeren in je eigen praktijk.

Je doorloopt alle fases van de Action Learning methode waarbij experimenteren en ervaren in een veilige leeromgeving cruciaal zijn in de ontwikkeling als teamcoach. Als teamcoach faciliteer je teams om meer leervermogen en zelfsturing te ontwikkelen. Deze training geeft je daarnaast de unieke mogelijkheid om je te certificeren als Action Learning Coach.

Compacte en praktische opleiding met alle aspecten van teamcoaching.

Onder leiding van een Master Action Learning Coach

Resultaat

 • Je bent bent in staat om teams via de Action Learning aanpak te coachen en te begeleiden
 • Je leert teams een purpose (hoger teamdoel) te definiëren en hier ook naar te handelen
 • Je bent in staat om binnen teams het probleemoplossend vermogen te verhogen
 • Je ontwikkelt een flinke portie zelfreflectie als teamcoach
 • Je wordt vakbekwaam als teamcoach

Voor wie?

Deze gecertificeerde Action Learning training is er voor iedereen die wil leren vanuit zijn of haar persoonlijke kracht effectiever te functioneren als teamcoach. We zoeken nieuwsgierige deelnemers die die bereid zijn hun eigen praktijkcases  in te brengen.

Certified Action Learning Coach® (CALC) | register & titel

Je wordt in het EALC register  Lees meer opgenomen en je mag de beroepstitel CALC achter je naam voeren als:

 • Je hebt deelgenomen aan minimaal 80% van de bijeenkomsten
 • Je hebt één van de volgende Vollekr8-trainingen succesvol gevolgd: Practitioner Action Learning Coach, Professioneel Leidinggeven of Certified Manager
 • Je hebt de training Certified Action Learning Coach afgerond

Aanpak Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de Action Learning methode is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

Meet & Greet | gratis proeftraining

Wil jij deze training eerst ervaren voordat je een keuze maakt? Dat kan vrijblijvend! Bekijk de actuele data en tijden en schrijf je in voor één van onze gratis Meet & Greets. Info & inschrijven

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Oude gewoontes sluipen ongemerkt weer binnen en wil je de opgedane kennis weer opfrissen?

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, kennisdelen en netwerken. Nieuwe inzichten, ervaringen, leerwensen met elkaar delen en  je krijgt praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

PE-punten, register & herregistratie  

EALC PE-punten

Als EALC (European Action Learning Centre) erkend opleidingsinstituut verzorgt Vollekr8 permanente educatie, oftewel alle educatieve nascholingsactiviteiten die helpen om de professionele Action Learning kennis en vaardigheden op peil te houden en te vergroten. Deze training heeft namens het EALC 30 PE-punten

SchoolleidersregisterPO | Herregistratiewaarde 30%

Deze training is opgenomen in het herregistratie register van het Schoolleidersregister PO en dekkend bevonden voor de deelthema’s: ‘Omgaan met verschillen als team’, ‘Omgaan met verschillen en samenwerking’ en ‘Omgaan met verschillen vertaald naar de organisatie’ van het professionaliseringsthema ‘Omgaan met verschillen’. Lees hier meer.

Registerleraar.nl

Deze training is opgenomen onder registratienummer ZwL6QcHwfD met 112 registeruren.

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief Samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaat afspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier