Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 8 dagen
 • Hoevelaken
 • € 3.995,00 BTW-vrij. incl. assessment
  Zie investering.
 • / 8,5
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING PROFESSIONEEL INTERIM MANAGEMENT

Professioneel Interim Management (PIM)

Wil jij aan de slag als interim-professional  Zoek je de verbinding tussen je persoonlijke- en functionele effectiviteit? Wil je je invloed als interim professional vergroten daar waar het kan?

Na ruime praktische leiderschapservaring, ben je toe aan een volgende stap in je ontwikkeling of carrière. Professioneel Interim Management is dé opleiding die je door de Action Learning methode versterkt in specifieke competenties.

In deze populaire opleiding leer je de fases en bouwstenen van het interim proces kennen. Je maakt kennis met het verschil tussen leidinggevende zijn en de rol van interim-manager. Je ontdekt jouw eigen interim-merkwaarde en profiel. Na deze training ben je in staat de juiste interim-opdrachten succesvol aan te pakken.

Incl. Jung Type assessment | persoonlijkheidstest

Versterk Agile vaardigheden als interim professional

De rode draad

De rode draad in Professioneel Interim Management (PIM) is dat je leert om condities te creëren voor je eigen persoonlijke en functionele ontwikkeling en die van anderen. Deze condities zijn: veilige leeromgeving creëren, zelfreflectie, zelfvertrouwen, relaties bouwen, een rolmodel zijn en niet-sturende beïnvloeding.

Resultaat

 • Je hebt je kwaliteiten, vaardigheden en inzichten in de specifieke context van het interim-beroep doorontwikkeld
 • Je brengt jouw leiderschapskwaliteiten (interim-profiel) naar een hoger niveau
 • Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke gedragspatronen, waarden, talenten en verlangens
 • Je leert jouw belemmerende overtuigingen los te laten
 • Je hebt kennis gemaakt met de professionele aspecten die komen kijken als zelfstandig interim manager

Doelgroep

Deze opleiding is uitermate geschikt voor de (aankomend) interim manager. Met deze opleiding leveren wij een bijdrage aan de verdere professionalisering en inzetbaarheid van onze interim-managers.

Certificaat

Heb je de opleiding met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het certificaat ‘Professioneel Interim Management’. Dit geeft ook het recht om ons PIM-badge te voeren.

Leermethodiek Action Learning

Het is een vorm van (management)ontwikkeling, waarbij teamleden van en met elkaar leren. Met die praktijkgerichte methode verbeteren we de samenwerking op alle organisatieniveaus. Heel het proces doorlopen we samen, want juist door interactie leer je het meest. Dat noemen wij Actief Samen Agile.  Lees hier meer

Terugkomdag

Wij organiseren 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe inzichten delen en netwerken. Je krijgt ook praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief Samen Agile met collega’s?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!