Virtual Campus
INSCHRIJVEN Praktisch Leidinggeven

Praktisch Leidinggeven

Leidinggeven voor Beginners

Wil je of ben je net gaan leidinggeven? Wil je leren om je medewerkers te motiveren en op een natuurlijke wijze aan te sturen en te begeleiden?

Dan is deze praktijkgerichte training een goede keuze. Je gaat aan de slag met de basisprincipes van leidinggeven. Je krijgt nieuwe inzichten en versterk je jouw leidinggevende vaardigheden.

Resultaat

  • Je leert op een gestructureerde wijze leiding te geven
  • Je ontdekt verschillende stijlen en vaardigheden van leidinggeven
  • Je versterkt je eigen persoonlijke aanpak van leidinggeven
  • Je weet hoe je jouw medewerkers kunt motiveren
  • Je ontwikkelt je rol als leidinggevende en wordt een volwaardig gesprekspartner
  • Je bent in staat om een concreet actieplan op te stellen en te presenteren.

Doelgroep

Deze uitdagende en complete training is bijzonder geschikt voor (aankomend) teamleiders, iedereen die een uitvoerende ploeg aanstuurt, uitvoerders, supervisors, projectleiders of verkoopleiders en die praktische kennis en vaardigheden zoeken om deze leidinggevende rol optimaal in te vullen.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Praktisch Leidinggeven’.

Leermethodiek Action Learning

Action learning richt zich op het leren door te doen en door reflectie. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden en kennis te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd een echt probleem oplossen. Door het gezamenlijke leerproces wordt ook de samenwerking binnen de groep verbeterd. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie, tests en video’s. Lees hier meer

Incompany & maatwerkoplossingen?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

CONTACT

Learning Sprints in Action! Lees meer