Virtual Campus
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Praktisch Leidinggeven

Praktisch Leidinggeven

Leidinggeven voor Beginners

Wil je of ben je net gaan leidinggeven? Wil je leren om je medewerkers te motiveren en op een natuurlijke wijze aan te sturen en te begeleiden?

Dan is deze praktijkgerichte training een goede keuze. Je gaat aan de slag met de basisprincipes van leidinggeven. Je krijgt nieuwe inzichten en versterk je jouw leidinggevende vaardigheden.

Resultaat

  • Je leert op een gestructureerde wijze leiding te geven
  • Je ontdekt verschillende stijlen en vaardigheden van leidinggeven
  • Je versterkt je eigen persoonlijke aanpak van leidinggeven
  • Je weet hoe je jouw medewerkers kunt motiveren
  • Je wordt een volwaardiger gesprekspartner van het hoger management

Doelgroep

Deze uitdagende en complete training is bijzonder geschikt voor (aankomend) teamleiders, iedereen die een uitvoerende ploeg aanstuurt, uitvoerders, supervisors, projectleiders of verkoopleiders en die praktische kennis en vaardigheden zoeken om deze leidinggevende rol optimaal in te vullen.

Praktijkgerichte training

Action Learning als leermethode

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Praktisch Leidinggeven’.

Leermethodiek Action Learning

Action Learning is een stimulerende leermethodiek, waarbij de kracht ligt in het samenspel. De kern van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en daarop reflecteren. De eigen praktijkvraagstukken staan hierbij centraal. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform met een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Het is onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe inzichten delen en netwerken. Je krijgt ook praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer.

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief samen Agile met collega’s?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!