Virtual Campus

Jung Drives®

Door elkaars krachten te kennen, kun je samen groeien

Jung Drives maakt inzichtelijk wat een team of een persoon motiveert en energie geeft. Een taal met vier kleuren. Iedere kleur staat voor een stijl van leiderschap, coachstijl, kernbehoefte of organisatiecultuur. Als gecertificeerd partner van Jung Type Index kunnen wij de kracht en samenwerking van uw team of organisatie helpen verbeteren.

Jung Drives … de methode

Jung Drives start met een vragenlijst gebaseerd op de theorieën van Carl Jung en is ontwikkeld door de Noorse psychologen Ringstad en Ødegard. De vragenlijst wordt online ingevuld en de uitkomst ervan geeft inzicht in het persoonlijkheidstype van de deelnemer.

Persoonlijke ontwikkeling

Jung Drives is in de psychologie een populair instrument en krijg je meer inzicht krijgen in wie je bent, wat jouw voorkeuren zijn en wat er het beste bij je past als het gaat om persoonlijke- of functionele effectiviteit, opleiding, training of coaching. Het biedt een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei, wat ten grondslag ligt van een betere persoonlijke leiderschap.

Teamontwikkeling

Tijdens de training wordt duidelijk hoe Jung Drives kan leiden tot een optimale samenwerking en de kracht van diversiteit in teamwork. Dit leidt tot meer begrip, waardering en zelfsturing. De inzichten kunnen zowel privé als op de werkvloer gebruikt worden. Lees meer over de Jung Drives

Resultaat

  • begrip en waardering voor de onderlinge verschillen tussen de teamleden
  • meer zelfinzicht en teambuilding
  • het ontdekken van groeimogelijkheden
  • inzicht in de sterkte en zwakte van individuen en teams
  • omgaan met verandering
  • verbeteren van de besluitvorming en probleemoplossing
  • optimaliseren van de communicatie en samenwerking

Vollekr8 maakt gebruik van de Jung Drives bij de opleidingen, trainingen en coachingsprogramma’s.

Meer informatie? Vul het contactformulier in.

Learning Sprints in Action! Lees meer