Virtual Campus

Betekenisvol ondernemen | onze sponsorships

Organisaties hebben meer dan alleen economische belangen of financiële verantwoordelijkheden! Naast economische uitdagingen hebben organisaties in toenemende mate te maken met uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, gezondheid en ketenverantwoordelijkheid.

Vollekr8 is bijzonder maatschappelijk betrokken. Wij streven naar een verantwoord evenwicht tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering en sociale aspecten. Daarom ondernemen we met aandacht voor de verbinding tussen mens (Meaningful Life) en maatschappij (Better World) waarin we functioneren.

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vertaalt zich in sponsoring van twee goede doelen in Nederland. We steunen projecten die dicht bij ons staan en waarbij we met onze kennis en kunde een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving: initiatieven van organisaties die zich in de basis richten op de ontwikkeling en vitaliteit van mensen, waar sport een belangrijke bijdrage aan levert.

Ook een bijdrage leveren?

We staan achter 2 mooie projecten die voor ons ‘A Meaningful Life’ & ‘a Better World’ met elkaar verbinden. Vitaliteit en duurzaame inzetbaarheid staan hierbij ook echt centraal. Wil je ook een bijdrage leveren of meer weten over deze prachtige programma’s? Klik op deze link en neem contact met ons op.

Sponsorprojecten ‘A Meaningful Life and a Better World’.

Ambitieprogramma van de Stichting Sport en Transplantatie
World Transplant Games 

 

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier