• Bekijk alle startdata
 • 6 dagen, online modules & intervisie
 • regio Amersfoort
 • € 2.995,00
  Zie investering
 • / 8,5
DIRECT INSCHRIJVEN CERTIFIED INTERIM MANAGER BROCHURE AANVRAGEN

Certified Interim Manager®

Dé post HBO-opleiding voor interim professionals

Ontdek hoe deze gecertificeerde training je helpt om jouw positie in de wereld van interim management effectief te versterken en leer hoe je een onderscheidende bijdrage kunt leveren aan de organisatie waarin je actief bent.

Je baseert je handelen op een solide professionele standaard, waarbij je voortdurend op de hoogte blijft van actuele ontwikkelingen.

Certified Interim Manager (CIM) … dé Action Learning-opleiding!

Binnen deze opleiding krijg je de kans om je te ontwikkelen op cruciale gebieden zoals leiderschap, organisatie- en teamontwikkeling, communicatie, cultuurinterventies en verandermanagement.

Dit zesdaagse opleidingsprogramma biedt een uitgebalanceerde combinatie van theoretische kennis, praktische vaardigheden en interactieve sessies om deelnemers voor te bereiden op de uitdagingen van een Certified Interim Manager.

Resultaten en leeruitkomsten

 • Verkrijg diepgaand inzicht in de complexe dynamiek van organisaties en sectoren
 • Leer hoe je je strategie, mensen, cultuur en acties effectief op elkaar afstemt
 • Versterk je vaardigheden om teams versneld te mobiliseren
 • Ontwikkel specifieke competenties die jou onderscheiden op de markt voor interim management
 • Word een gelijkwaardige gesprekspartner in diverse professionele contexten

Unieke opleidingskenmerken:

 • Trainers: doorgewinterde professionals actief in het interim-managementveld
 • Actief Samen Leren: Action Learning staat centraal met focus op praktische technieken, samenwerkingsvaardigheden, en een mindset die direct toepasbaar zijn
 • Leer relevante concepten en strategieën die je direct kunt inzetten in (toekomstige) interim-managementprojecten
 • Bouw waardevolle contacten op met medestudenten en docenten uit diverse industrieën en branches
 • Als gecertificeerd interim-manager openen zich uitstekende carrièreperspectieven met de beroepstitel CIM en registratie

Doelgroep

De training is bij uitstek geschikt voor interim professionals met een HBO werk- en denkniveau die een volgende stap in hun loopbaan overwegen, hun expertise willen verdiepen en of zich willen versterken op hun leiderschap, strategisch inzicht, probleemoplossend vermogen en veranderkundig vlak.

Certificaat, register en titel CIM

Als je het programma succesvol hebt afgerond ontvang je het post-HBO certificaat Certified Interim Manager en word je opgenomen in het CM-register van het EALC (European Action Learning Centre). Je mag de beroepstitel CIM achter je naam voeren.

Action Learning Project

Het Action Learning Project biedt jou en je team de mogelijkheid om gezamenlijk aan specifieke organisatievraagstukken te werken en duurzame oplossingen te vinden. Een krachtig instrument dat hierbij helpt, is onze Action Learning methodiek, waarbij we tot de kern doordringen om de juiste verbeteringen te identificeren. Lees hier meer

De Action Learning Formule

Bij Vollekr8 hanteren we de Action Learning Formule. Dit betekent dat je bij ons in een kleine groep werkt en leert, en je richt op echte urgente en complexe vraagstukken binnen jouw eigen organisatie.

Het uitgangspunt van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Jouw persoonlijke leervragen en praktijkvraagstukken vormen het middelpunt van de training.  Lees hier meer

100% Herregistratiewaarde Schoolleidersregister PO 

Deze leergang is in het kader van de herregistratie 100% dekkend bevonden bij verschillende thema’s.   Meer over herregistratie?

Online leerplatform (X Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

Incompany of maatwerk?

Indien meerdere collega’s dezelfde uitdaging ervaren, kunnen we de training ook binnen jouw organisatie uitvoeren. We stemmen de doelstellingen, resultaten en planning gezamenlijk af op de behoeften van de groep.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.