Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 4 dagen
 • regio Amersfoort
 • € 1.995,00 BTW-vrij. incl. assessment
  Zie investering.
 • / 8,5
DIRECT INSCHRIJVEN CERTIFIED INTERIM MANAGEMENT

Certified Interim Manager (CIM)

Van interim-managers wordt verwacht dat zij vaak in korte tijd en met effect een beweging op gang weten te brengen.

Dat vraagt om actie- en resultaatgericht optreden. Als interim-manager moet je daarom goed kunnen omgaan met mensen, het krachtenveld weten te analyseren en voldoende rekening houden met de verschillende organisatieculturen.

Je moet een brede blik op praktijkvraagstukken hebben en veranderkundig onderlegd zijn om veranderingen echt te kunnen realiseren.

Na ruime praktische interimervaring, ben je toe aan een volgende stap in je professionele ontwikkeling of carrière.

Certified Interim Management is dé Action Learning training die je versterkt in specifieke competenties en je leert jezelf te onderscheidend op de markt voor interim management. Je krijgt antwoord op complexe praktijkvraagstukken waar je als interimmer tegen aanloopt.

Incl. Jung Drives | persoonlijkheidstest

Versterkt Agile vaardigheden

De rode draad

De rode draad in Certified Interim Management  is dat je leert om condities te creëren voor je eigen persoonlijke en functionele ontwikkeling en die van anderen. Deze condities zijn: veilige leeromgeving creëren, zelfreflectie, zelfvertrouwen, relaties bouwen, een rolmodel zijn en niet-sturende beïnvloeding.

Resultaat

 • Je hebt je kwaliteiten, vaardigheden en inzichten in de specifieke context van het interim-beroep doorontwikkeld
 • Je brengt jouw leiderschapskwaliteiten (interim-profiel) naar een hoger niveau
 • Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke gedragspatronen, waarden, talenten en verlangens
 • Je leert jouw belemmerende overtuigingen los te laten
 • Je hebt kennis gemaakt met de professionele aspecten die komen kijken als zelfstandig interim manager

Doelgroep

Deze opleiding is uitermate geschikt voor de (aankomend) interim manager. Met deze opleiding leveren wij een bijdrage aan de verdere professionalisering en inzetbaarheid van onze interim-managers.

Certificaat

Heb je de opleiding met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het certificaat ‘Certified Interim Manager’’.

Certificaat, register en titel CM

Als je het programma Certified Interim Manager (CIM) succesvol hebt afgerond ontvang je het Certified Interim Manager certificaat van Vollekr8 en wordt je opgenomen in het CIM-register van EALC (European Action Learning Centre). Je mag de beroepstitel CIM achter je naam voeren.

Leermethodiek Action Learning

Het is een vorm van (management)ontwikkeling, waarbij teamleden van en met elkaar leren. Met die praktijkgerichte methode verbeteren we de samenwerking op alle organisatieniveaus. Heel het proces doorlopen we samen, want juist door interactie leer je het meest. Dat noemen wij Actief Samen Agile.  Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

CONTACT

Verschil maken als manager? Doe de test!