• Bekijk alle startdata
 • 6 dagen, online modules & intervisie
 • regio Amersfoort
 • € 2.995,00 excl.
  Zie investering.
 • / 8,5
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING CERTIFIED INTERIM MANAGER

Certified Interim Manager

Dé post HBO-opleiding voor interim professionals

Een certificering als interim manager is niet alleen een waardevolle investering in jezelf, maar ook een geruststellende factor voor potentiële opdrachtgevers.

Het toont aan dat je toegewijd bent aan voortdurende professionele groei en dat je je inzet voor het leveren van uitstekende resultaten.

Certified Interim Manager (CIM) is dé Action Learning opleiding die je versterkt in specifieke competenties en leert jezelf te onderscheidend op de markt voor interim management.

Het is een erkenning van je professionaliteit en je vermogen om organisaties versneld te begeleiden bij het behalen van hun doelen.

“Versterk uw leiderschapspotentieel – Word een gecertificeerde interim manager en maak het verschil in elke organisatie.”

Tijdens deze post-HBO opleiding leer je hoe je strategie, mensen, cultuur en acties op elkaar afstemt, je eigen stempel kan drukken en teams versneld mee aan boord krijgt.

De rode draad

De rode draad in deze training is dat je leert om condities te creëren voor je eigen persoonlijke en functionele ontwikkeling en die van anderen. Deze condities zijn: veilige leeromgeving creëren, zelfreflectie, zelfvertrouwen, relaties bouwen, een rolmodel zijn en niet-sturende beïnvloeding.

Waarom dit programma

 • Ervaren trainers: onze opleiding wordt gegeven door ervaren professionals die zelf actief zijn in het interim-managementveld.
 • Mindset en vaardigheden: breng de Action Learning technieken en mindset in uw aanpak en ontwikkel een uitgebreide set vaardigheden voor interim-management
 • Praktijkgericht leren: Je leert relevante concepten en strategieën die direct kunnen worden toegepast in je toekomstige interim-managementprojecten.
 • Netwerkmogelijkheden: tijdens de opleiding kom je in contact met medestudenten en docenten die werkzaam zijn in verschillende industrieën.
 • Carrièreperspectieven: als gecertificeerd interim-manager heb je uitstekende carrièreperspectieven. Je kunt op contractbasis werken in diverse sectoren en waardevolle ervaring opdoen in verschillende organisaties.

Resultaat

 • Je kent verschillende strategieën voor het implementeren van veranderingen in organisaties
 • Je ontwikkelt een uitgebreide set skills en technieken voor je aanpak als interim manager
 • Je krijgt een diepgaand inzicht in de complexe dynamiek van organisaties en sectoren.
 • Je leert hoe je effectief kunt navigeren door politieke structuren, culturele aspecten en andere invloeden die van invloed zijn op het succes van interim-managementinterventies.
 • Je ontwikkelt specifieke leiderschapsvaardigheden en coachvaardigheden
 • Je kunt je onderscheidend positioneren en presenteren in jouw netwerk
 • Je kunt een goed plan van aanpak opstellen
 • Je bent zelfverzekerder en effectiever wanneer je veranderingen uitrolt
 • Je bent een volwaardig gesprekspartner

De resultaten van de training Certified Interim Manager zijn tastbaar en zullen een blijvende impact hebben op je carrière. Het stelt je in staat om succesvolle interim-managementopdrachten uit te voeren en waarde toe te voegen aan organisaties. Het is de investering meer dan waard!

Doelgroep

Deze training is uitermate geschikt voor (ervaren) directeuren, managers, (school)leiders of professionals met een HBO werk- en denkniveau en die een volgende stap in hun loopbaan overwegen en hun expertise willen inzetten voor interim management.

Certificaat, register en titel CIM

Als je het programma succesvol hebt afgerond ontvang je het post-HBO certificaat Certified Interim Manager en word je opgenomen in het CM-register van het EALC (European Action Learning Centre). Je mag de beroepstitel CIM achter je naam voeren.

Action Learning Project

In een wereld die voortdurend verandert, staat elke organisatie voor uitdagingen en mogelijkheden tot verbetering. Om hiermee om te gaan, is een duurzame aanpak cruciaal, waardoor zowel jouw medewerkers als je organisatie blijven groeien.

Het Action Learning Project biedt jou en je team de mogelijkheid om gezamenlijk aan specifieke organisatievraagstukken te werken en duurzame oplossingen te vinden. Een krachtig instrument dat hierbij helpt, is onze Action Learning methodiek, waarbij we tot de kern doordringen om de juiste verbeteringen te identificeren. Lees hier meer

De Action Learning Formule

Bij Vollekr8 hanteren we de Action Learning Formule. Dit betekent dat je bij ons in een kleine groep werkt en leert, en je richt op echte urgente en complexe vraagstukken binnen jouw eigen organisatie.

Het uitgangspunt van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Jouw persoonlijke leervragen en praktijkvraagstukken vormen het middelpunt van de training. Lees hier meer

100% Herregistratiewaarde Schoolleidersregister PO

Deze leergang is in het kader van de herregistratie 100% dekkend bevonden bij verschillende thema’s.   Meer over herregistratie?

Online leerplatform (X Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De X Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, micro learrning, nuttige links, praktijkopdrachten, chatfunctie, een forum, tests en video’s.

 

Incompany of maatwerk?

Indien meerdere collega’s dezelfde uitdaging ervaren, kunnen we de training ook binnen jouw organisatie uitvoeren. We stemmen de doelstellingen, resultaten en planning gezamenlijk af op de behoeften van de groep.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainingen van één dag met maximaal resultaat! Lees meer