• Bekijk alle startdata
 • 10 bijeenkomsten, online, coaching en intervisie
 • Regio Amersfoort
 • € 4.995,00
  Zie investering
 • / 9,0
DIRECT INSCHRIJVEN Certified Teammanager BROCHURE AANVRAGEN

Certified Teammanager®

Dé mini-MBA voor teamleiders

Je staat voor de uitdaging om veranderingen effectief en professioneel te leiden, te managen en het team en medewerkers op een goede manier te coachen.

Daarnaast wordt van je verwacht dat je de organisatiestrategie vertaalt naar concrete resultaten op de werkplek. Dit vereist dat je op allerlei niveaus kan opereren.

De opleiding Certified Teammanager (CTM) biedt integrale bedrijfskundige managementkennis en cruciale leiderschaps- en coachvaardigheden, die nodig zijn om op strategisch/tactisch niveau je vak als teammanager uit te kunnen oefenen.

Heb jij de behoefte om jouw organisatorisch vermogen en leiderschapskwaliteiten een flinke boost te geven? Dan is de post-HBO opleiding het antwoord op jouw vraagstukken.

Resultaten die tellen

Na afronding van onze CTM-opleiding ben je in staat om:

 • Brede bedrijfskundige kennis toe te passen om strategieën tot leven te brenge
 • Teamcohesie en samenwerking te versterken
 • Een cultuur van voortdurende verbetering te creëren
 • Het probleemoplossend vermogen van teams te verhogen met Action Learning Sprints
 • Strategische beslissingen effectief te vertalen naar de dagelijkse gang van zaken.
 • Belangrijke leiderschaps-, management- en coachvaardigheden te demonstreren.
 • Leiding te geven aan interne veranderingen en transities.
 • Een gewaardeerde gesprekspartner te zijn voor teams, collega’s en leidinggevenden.

Doelgroep en vooropleiding

De CTM-opleiding is ontwikkeld voor ervaren interim professionals, teamleiders en hoogopgeleide professionals die streven naar verdere groei in leidinggevende of interim managementfuncties. Deze registeropleiding op post-HBO-niveau biedt jou de tools en inzichten die je nodig hebt om je doelen te bereiken en uit te blinken in het teammanagement.

Certificaat, register en titel

Als je de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je het post-HBO certificaat Certified Teammanager en word je opgenomen in het CTM-register van het EALC (European Action Learning Centre). Je mag de beroepstitel CTM achter je naam voeren.

100% Herregistratiewaarde Schoolleidersregister PO

Deze leergang is in het kader van de herregistratie 100% dekkend bevonden bij verschillende thema’s.   Meer over herregistratie?

Online leerplatform (X Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De X Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, micro learrning, nuttige links, praktijkopdrachten, chatfunctie, een forum, tests en video’s.

Action Learning 

Het uitgangspunt van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Jouw persoonlijke leervragen en praktijkvraagstukken vormen het middelpunt van de training. Lees hier meer

Incompany of maatwerk?

Indien meerdere collega’s dezelfde uitdaging ervaren, kunnen we de training ook binnen jouw organisatie uitvoeren. We stemmen de doelstellingen, resultaten en planning gezamenlijk af op de behoeften van de groep.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.