Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 10 bijeenkomsten + 2 online modules + coaching
 • Regio Amersfoort
 • € 4.995,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 9,0
DIRECT INSCHRIJVEN Certified Manager

Certified Manager (CM) 

Haal het beste uit je organisatie, je medewerkers en jezelf? 

Je wilt de volgende stap zetten als ambitieuze leidinggevende, professional of interim manager? Je wilt positie innemen tussen het management en de medewerkers?

Tijdens deze populaire opleiding ontwikkel jij je steeds verder als integraal manager en combineer je diverse vakgebieden en vaardigheden bij het, samen met je team, oplossen van complexe praktijkvraagstukken en het bedenken van creatieve oplossingen.

Leidinggeven is een vak. Een vak dat vraagt om bepaalde inzichten, gedragingen en capaciteiten. Certified Manager is een post-HBO opleiding die zo veel mogelijk rekening houdt met jouw werkervaring en die zo flexibel mogelijk is ingericht.

Resultaat

 • Je weet brede bedrijfskundige kennis toe te passen
 • Je kunt door Action Learning  het probleemoplossend vermogen in teams verhogen.
 • Je kunt als leider strategische beslissingen succesvol vertalen naar de werkvloer.
 • Je bezit cruciale leiderschaps-, management- en coachvaardigheden
 • Je bent koploper op het gebied van interne transities
 • Je bent een volwaardig gesprekspartner voor het team, de collega’s en de leidinggevenden

Doelgroep en vooropleiding

Deze registeropleiding op post HBO-niveau is uitermate geschikt voor mensen die werkzaam zijn in het management of als hoog opgeleide professional willen doorontwikkelen naar een leidinggevende of een interim management functie.

Om toegelaten te worden vragen wij minimaal HBO werk- en denkniveau of je hebt de opleiding Professioneel Leidinggevende (met vrijstelling) succesvol afgerond.

Inzicht, interactie en impact

De groepen bestaan uit deelnemers van verschillende organisaties en uit verschillende branches. Door Action Learning leer je van en met elkaar. Door inhoudelijke gesprekken (inzicht) en gezamenlijke praktijkopdrachten (interactie) verruim je jouw blik, verrijk je jouw ervaring en vergroot je jouw vaardigheden (impact).

Diploma, register en titel CM

Als je het programma Certified Manager succesvol hebt afgerond ontvang je het Certified Manager certificaat van Vollekr8 en wordt je opgenomen in het CM-register van EALC (European Action Learning Centre). Je mag de beroepstitel CM achter je naam voeren.

Leermethodiek Action Learning

Action Learning is een stimulerende leermethodiek, waarbij de kracht ligt in het samenspel. De kern van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en daarop reflecteren. De eigen praktijkvraagstukken staan hierbij centraal. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform met een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Meet & Greet | gratis proeftraining

Wil jij deze training eerst ervaren voordat je een keuze maakt? Dat kan vrijblijvend! Bekijk de actuele data en tijden en schrijf je in voor één van onze gratis Meet & Greets. Info & inschrijven

Herregistratie Schoolleidersregister PO

Deze leergang is in het kader van de herregistratie 100% dekkend bevonden bij verschillende thema’s.   Meer over herregistratie?

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief Samen Leren met collega’s?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaat afspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

CONTACT

Verschil maken als manager? Doe de test!