Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 12 bijeenkomsten + coaching + intervisie
 • Hoevelaken (ook online)
 • € 4.995,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 9,0
NU AANMELDEN VOOR Certified Manager | post-HBO INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Certified Manager (CM) 

Hoe haal je nu het beste uit je organisatie en uit de medewerkers? Daar heb je specifieke kennis en vaardigheden voor nodig. Kennis over de organisatie, hoe je teams maximaal kunt laten presteren en welke ontwikkelingen er spelen in de markt.

Om de organisatiestrategie te kunnen vertalen naar concrete acties op de werkplek heb je verschillende vaardigheden nodig, deze zijn onder andere:

 • Bedrijfskundige kennis;
 • Managementvaardigheden;
 • Leiderschapsvaardigheden;
 • Coachingsvaardigheden.

Tijdens deze post-HBO opleiding ontwikkel jij je steeds verder als integraal manager en combineer je diverse vakgebieden en vaardigheden bij het, samen met je team, oplossen van complexe praktijkvraagstukken en het bedenken van creatieve oplossingen. Hierdoor wordt jij nog beter in je vak als leidinggevende.

Certified Manager is een post-HBO opleiding die zo veel mogelijk rekening houdt met jouw werkervaring en die zo flexibel mogelijk is ingericht.

Leidinggeven is een vak apart. Een vak dat vraagt om bepaalde inzichten, gedragingen en capaciteiten. ​

Inzicht, interactie en impact

Resultaat

 • Tijdens deze opleiding krijg je een brede bedrijfskundige kennis aangereikt van diverse relevante vakgebieden.
 • Actieleren helpt jou het probleemoplossend vermogen en de samenwerking te verhogen.
 • Je beheerst stijlen zoals leidinggeven, managementcommunicatie, samenwerking en conflicthantering.
 • Je ontwikkelt een visie op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling.
 • De rollen van leider, coach, manager en trainer kun je optimaal inzetten.
 • Je weet je persoonlijke ambitie en die van de organisatie te verbinden 
 • Je vertaalt strategische beslissingen inspirerend naar de werkvloer.
 • Je bezit cruciale management- en coachvaardigheden
 • Je stelt realistische plannen en doelen.
 • Je bent een volwaardig gesprekspartner voor het team, de collega’s en de leidinggevende

Doelgroep en vooropleiding

Dit intensieve programma is uitermate geschikt voor teamleiders, managers, coördinatoren, projectleiders, schoolleiders, onderwijs- en zorgmanagers, account managers, procesmanagers, etc.

De opleiding is ook uitermate geschikt voor hoog opgeleide professionals die doorontwikkelen naar leidinggevende.

Om toegelaten te worden voor deze post-HBO-opleiding vragen wij minimaal HBO werk- en denkniveau. Heb je dat niet? Geen probleem, dan kun je vooraf kiezen om eerst Praktische Bedrijfskunde (e-learning) te volgen om jezelf de benodigde voorkennis eigen te maken.

Inzicht, interactie en impact

De groepen bestaan uit deelnemers van verschillende organisaties en uit verschillende branches. Door Action Learning leer je van en met elkaar. Door inhoudelijke gesprekken (inzicht) en gezamenlijke praktijkopdrachten (interactie) verruim je jouw blik, verrijk je jouw ervaring en vergroot je jouw vaardigheden (impact).

Diploma, register en titel CM

Als je het programma Certified Manager succesvol hebt afgerond ontvang je het Certified Manager certificaat van de Vollekr8 Academy, wordt je opgenomen in het CM-register van EALC (European Action Learning Centre) en mag je de beroepstitel CM achter je naam voeren.

Aanpak Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leermethode is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

Vlootschouw | Team Navigator

De Team Navigator versterkt de principes van Actieleren door concreet groei en ontwikkeling vast te leggen en de voortgang gedurende het gehele programma zichtbaar te maken.

Door het meten van ontwikkeling kun je verwachtingen en bijdragen verbinden aan afspraken die bijdragen aan zowel ontwikkeling en resultaat. Zowel de deelnemer als opdrachtgever zien op deze manier hoe de opgeleverde opdrachten in het programma past bij de verwachte persoonlijke ontwikkeling van iedere deelnemer.

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Oude gewoontes sluipen ongemerkt weer binnen en wil je de opgedane kennis weer opfrissen? Het is in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden. Onze visie hierop is dat leren alleen plaatsvindt op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, kennisdelen en netwerken. Nieuwe inzichten, ervaringen, leerwensen met elkaar delen en  je krijgt praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Herregistratie Schoolleidersregister PO

Herregistratiewaarde 100%

Deze leergang is in het kader van de herregistratie 100% dekkend bevonden bij verschillende thema’s.   Meer over herregistratie?

PE-punten

Als EALC (European Action Learning Centre) erkend opleidingsinstituut verzorgt Vollekr8 permanente educatie, oftewel alle educatieve nascholingsactiviteiten die helpen om de professionele Action Learning kennis en vaardigheden op peil te houden en te vergroten. Deze opleiding heeft namens het EALC 150 PE-punten

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Doorbraak realiseren in gedrag, samenwerking en leiderschap

Al onze opleidingen en trainingen geven we ook incompany

Meer impact door combinatie van online en offline leren

We brengen door Actieleren samenhang in leiderschapsontwikkeling en verandering. Onze specifieke aanpak levert direct resultaat op waar je het wilt: de praktijk op de werkvloer. Door met collega’s samen te werken en samen te leren aan actuele problemen maak je echte impact. Dat noemen wij Actief Samen Leren. Lees hier meer

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

CONTACT

Wil jij Action Learning Coach worden? Klik hier