Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 10 bijeenkomsten + 2 online modules + coaching
 • Regio Amersfoort
 • € 4.795,00 excl. BTW
  Zie investering.
 • / 9,0
DIRECT INSCHRIJVEN Certified Teammanager

Certified Teammanager 

Haal het beste uit je team en jezelf? 

Wil jij een brug slaan tussen de strategie en de uitvoering? Wil jij de volgende stap zetten als ambitieuze teamleider? Wil jij de wendbaarheid van je team vergroten? 

De post-HBO opleiding Certified Teammanager (CTM) voorziet in een concreet antwoord op deze vraagstukken.

CTM is een professionele certificering die wordt uitgereikt aan managers die hebben aangetoond dat ze beschikken over de kwaliteiten, vaardigheden en kennis om effectief te werken in een teamomgeving.

Resultaat

 • Je weet brede bedrijfskundige kennis toe te passen
 • Je kunt door Action Learning Sprints het probleemoplossend vermogen in teams verhogen
 • Je kunt als leider strategische beslissingen succesvol vertalen naar de werkvloer
 • Je bezit cruciale leiderschaps-, management- en coachvaardigheden
 • Je bent koploper op het gebied van interne transities
 • Je bent een volwaardig gesprekspartner voor het team, de collega’s en de leidinggevenden

Doelgroep en vooropleiding

Deze registeropleiding op post HBO-niveau is uitermate geschikt voor mensen die werkzaam zijn als leidinggevende of als hoog opgeleide professional willen doorontwikkelen naar een leidinggevende of een interim management functie.

Certificaat, register en titel

Als je de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je het post-HBO certificaat Certified Teammanager en word je opgenomen in het CTM-register van het EALC (European Action Learning Centre). Je mag de beroepstitel CTM achter je naam voeren.

Leermethodiek Action Learning

Action learning richt zich op het leren door te doen en door reflectie. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden en kennis te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd een echt probleem oplossen. Door het gezamenlijke leerproces wordt ook de samenwerking binnen de groep verbeterd. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie, tests en video’s. Lees hier meer

Herregistratie Schoolleidersregister PO

Deze leergang is in het kader van de herregistratie 100% dekkend bevonden bij verschillende thema’s.   Meer over herregistratie?

Incompany & maatwerkoplossingen?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaat afspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

CONTACT

Learning Sprints in Action! Lees meer