Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 12 bijeenkomsten + coaching + intervisie
 • Hoevelaken
 • € 4.995,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 9,0
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Certified Manager | post-HBO

Certified Manager (CM) | post HBO

Haal het beste uit je organisatie, je medewerkers en jezelf? 

Je wilt de volgende stap zetten als ambitieuze leidinggevende of professional en daar hoort ook persoonlijke ontwikkeling bij. Je handelt nu vaak op intuïtie en je zoekt naar meer theoretische inzichten bij de keuzes die je maakt als leider.

In deze opleiding wordt uitgebreid aandacht besteed aan de aspecten die nodig zijn om organisaties succesvol te maken. Je leert als  leidinggevende de organisatiestrategie te vertalen naar concrete acties op de werkplek. Daarbij zet je de rollen van leider, coach en manager in balans in. 

Tijdens de opleiding leer je complexe vraagstukken vanuit meerdere perspectieven te benaderen. Zo wordt onder andere aandacht besteed aan leiderschap, strategisch denken en handelen, leidinggeven aan verandering, HR in de lijn, etc. Hierbij word je begeleid door toptrainers uit de praktijk. Ook worden je coach-vaardigheden ontwikkelt, die van belang zijn om als leidinggevende een team te ontwikkelen.

Resultaat

 • Je weet brede bedrijfskundige kennis toe te passen
 • Je kunt door Action Learning  het probleemoplossend vermogen in teams verhogen.
 • Je kunt de rollen van leider, coach, manager en trainer optimaal inzetten.
 • Je kunt op een inspirerende wijze strategische beslissingen vertalen naar de werkvloer.
 • Je bezit cruciale leiderschaps-, management- en coachvaardigheden
 • Je bent koploper op het gebied van interne transities
 • Je bent een volwaardig gesprekspartner voor het team, de collega’s en de leidinggevenden

Doelgroep en vooropleiding

Dit intensieve programma op post HBO-niveau is uitermate geschikt voor mensen die werkzaam zijn in het management of als hoog opgeleide professional willen doorontwikkelen naar een leidinggevende functie.

Om toegelaten te worden voor deze post-HBO-opleiding vragen wij minimaal HBO werk- en denkniveau of je hebt de opleiding Professioneel Leidinggevende succesvol afgerond.

Integraal manager | praktijkgerichte post HBO opleiding

Geregistreerd door het European Action Learning Centre (EALC)

Inzicht, interactie en impact

De groepen bestaan uit deelnemers van verschillende organisaties en uit verschillende branches. Door Action Learning leer je van en met elkaar. Door inhoudelijke gesprekken (inzicht) en gezamenlijke praktijkopdrachten (interactie) verruim je jouw blik, verrijk je jouw ervaring en vergroot je jouw vaardigheden (impact).

Diploma, register en titel CM

Als je het programma Certified Manager succesvol hebt afgerond ontvang je het Certified Manager certificaat van de Vollekr8 Academy, wordt je opgenomen in het CM-register van EALC (European Action Learning Centre) en mag je de beroepstitel CM achter je naam voeren.

Leermethodiek Action Learning

Action Learning is een stimulerende leermethodiek, waarbij de kracht ligt in het samenspel. De kern van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en daarop reflecteren. De eigen praktijkvraagstukken staan hierbij centraal.

Het onder begeleiding van een Action Learning Coach ondernemen van acties, onbekende problemen aanpakken, nieuwe paden zoeken, risico’s nemen, specifieke vaardigheden ontwikkelen en experimenten aangaan zijn inherent aan Action Learning.

Het is een vorm van (management)ontwikkeling, waarbij teamleden van en met elkaar leren. Met die praktijkgerichte methode verbeteren we de samenwerking op alle organisatieniveaus. Heel het proces doorlopen we samen, want juist door interactie leer je het meest. Dat noemen wij Actief Samen Leren.  Lees hier meer

Meet & Greet | gratis proeftraining

Wil jij deze training eerst ervaren voordat je een keuze maakt? Dat kan vrijblijvend! Bekijk de actuele data en tijden en schrijf je in voor één van onze gratis Meet & Greets. Info & inschrijven

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Het is daarnaast in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe inzichten delen en netwerken. Je krijgt ook praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Herregistratie Schoolleidersregister PO

Herregistratiewaarde 100%

Deze leergang is in het kader van de herregistratie 100% dekkend bevonden bij verschillende thema’s.   Meer over herregistratie?

PE-punten

Als EALC (European Action Learning Centre) erkend opleidingsinstituut verzorgt Vollekr8 permanente educatie, oftewel alle educatieve nascholingsactiviteiten die helpen om de professionele Action Learning kennis en vaardigheden op peil te houden en te vergroten. Deze opleiding heeft namens het EALC 150 PE-punten

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaat afspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier