Tijdelijke expert on the job nodig?

Geef jouw organisatie een boost met een tijdelijke expert on the job

Heeft jouw organisatie tijdelijk versterking nodig op directie- en/of managementniveau, of zoekt u specifieke inhoudelijke expertise? In tal van situaties kan interim management de perfecte oplossing bieden. Denk hierbij aan:

 • Reorganisaties, fusies en overnames
 • Situaties waarin een interimmer zeer daadkrachtig en onafhankelijk dient op te treden, bijvoorbeeld in een crisissituatie
 • Strategische vraagstuk, een (Agile) transformatie en of veranderingstraject
 • Inzetten als adviseur of onverwachte capaciteitsuitdagingen binnen directie, management en grootschalige projecten
 • Als Action Learning Coach begeleiden van teams die een uitdaging hebben op het gebied van samenwerking, resultaatgerichtheid en probleemoplossing.

Netwerken

Ons netwerk bestaat uit ervaren interim professionals, directie, management, teamcoaches en specialistische posities. Dankzij onze persoonlijke aandacht en onze continue investering in nieuwe netwerkrelaties, kunnen wij altijd een actueel, hoogwaardig en relevant aanbod leveren. We begrijpen wat er speelt en zorgen voor de oplossing.

Onze klanten bestaan uit ondernemende MKB-bedrijven (private equity- of familiebedrijven) en organisaties in diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs, publiek/privaat en goede doelen.

Waarom kiezen voor gecertificeerde coaches of interimmers van Vollekr8?

 • Certified Action Learning Coaches of Certified Interim Managers met veel ervaring op het gebied van teamcoaching, bedrijfskunde en leidinggeven aan verandering
 • Zij coachen en of managen op tijdelijke basis teams en individuen d.m.v. de krachtige ontwikkelmethode Action Learning
 • Zij beheersen alle technieken om teams en organisaties écht in beweging te krijgen
 • Zij creëren een psychologisch veilige leeromgeving en slaan een brug tussen de veranderende strategie en het gewenste gedrag op team- en individueel niveau
 • Zij maken deel uit van een Interim Actieleer Netwerk, waardoor kennisuitwisseling optimaal is
 • Zij hebben kennis van verschillende branches en starten vaak binnen een maand
 • Zij zorgen dat je er een kundige, open en fijne collega bij hebt!

Onze aanpak

Voorafgaand aan de opdracht gaan we in gesprek met het MT over de organisatiedoelen en eventuele veranderopgave. We bespreken de positie, rol en taak van de interim-teamcoach. De aanpak richt zich  primair op de vertaling van de organisatiedoelen naar de gewenste teamcompetenties en -gedrag.

De wederzijdse verwachtingen worden van tevoren helder gemaakt en er worden waar mogelijk aandachtsgebieden en resultaat afspraken gemaakt. Jullie vraag of uitdaging is hierin leidend.

Meer weten?

Onze aangesloten interim professionals en teamcoaches werken vanuit onze kernwaarden: sociaal, doortastend en inspirerend.

Met onze uitgebreide ervaring, netwerk en lijst met referenties bieden wij voor iedere vraag een op maat gesneden oplossing op basis van Action Learning. Dat maakt ons netwerk uniek.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.