Deel je ervaring

Referenties / beoordelingen

Ga je mee, dan leren we samen!

Action Learning Foundations
/ 9,0
5

Super fijne kleine groep! Praktijk en theorie verweven tijdens de training. Veel eureka momentjes gehad. Ik was zo enthousiast dat ik mij opgegeven heb voor de vervolgstap!
Fijne docent met een prettige uitleg. Ondanks de virtuele classroom, toch het gevoel van samenzijn gehad!
Zeker een aanrader als je praktisch bent ingesteld en werkt vanuit emotie, (de onderstroom 🙂 ) .
Samen op stap, ga je mee!

Ik gun iedere organisatie een Actieleer Programma

Action Learning Foundations
/ 8,0
4

Mooie start gemaakt met kennis én ervaring op vlak van Actieleren. De inhoud sluit erg aan bij ontwikkelingen in deze tijd met zelfsturende teams, lerende organisaties en talentontwikkelingen.

weer inspirerend, met praktische bruikbare punten.

Action Learning Foundations
/ 8,0
4

Mijn ervaring was at het deels een herhaling was van wat tijdens de training AL coach had geleerd. Dit was goed omdat het een jaar geleden was. Wederom is het praktische deel, het daadwerkelijk oefenen, erg leerzaam. doordat er nieuwe deelnemers waren die voor het eerst met AL te maken hadden zag ik wat ik inmiddels geleerd had. Voelde goed!!

Inspirerende training die je leert hoe je zonder externe experts problemen kunt oplossen in je organisatie

Action Learning Foundations
/ 10,0
5

Geweldige training waarin theorie en praktijk haasje-over doen en je als deelnemer leert en ervaart hoe je met behulp van Action Learning zelforganiserend problemen op kunt lossen.

Een mooie manier om verdieping te vinden in de techniek om de Actieleermethode toepasbaar te maken!

Action Learning Foundations
/ 8,0
4

Ik vond het een prettige manier om opnieuw kennis te maken met het fenomeen “Actieleren” en herontdekte de kracht van het vragen stellen waarbij je tot de kern van het probleem komt om vervolgens dan pas met de oplossing als team aan de slag te gaan.

Een veranderproces waarbij de groep, door middel van een dialoog, nieuwe inzichten verkrijgt. De werksituatie wordt daarbij een gezamenlijke leersituatie waarbij het creatieve, probleemoplossend vermogen van de organisatie toeneemt.

Ideale combinatie van theorie en praktijk

Action Learning Foundations
/ 9,0
5

Action Learning moet je vooral zelf ervaren door het te doen. De opleiding biedt een fijne combinatie van de principes van action learning met aan het eind een oefensessie die ‘ smaakt’ naar meer!