Virtual Campus

Investering € 1.295,00 vrij van BTW | excl. locatie- en arrangementskosten

Inclusief:

  • Leskosten
  • (online) coaching
  • Studiemateriaal en toegang tot de online leeromgeving
  • Beoordeling van de praktijkopdracht.

BTW: De investering is vrijgesteld van BTW. Dienstverlening die niet in de trainingsprijs zijn inbegrepen, zoals boeken, coaching, advisering en overige dienstverlening, blijven (wettelijk) met btw belast.  Lees hier meer

Locatie- en arrangementskosten: het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en fris. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De locatie- en arrangementskosten bedragen € 79,50,- per dag of € 29,50 per avond. Voor online bijeenkomsten rekenen we geen arrangementskosten.

Betaalwijze: Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de training/opleiding.

Annuleringsregeling

  • Langer dan 2 maanden voor de start, worden geen kosten in rekening gebracht.
  • Tussen 1 maand en 14 dagen voor de start, wordt 50% in rekening gebracht.
  • Korter dan 14 dagen voor de start, wordt 100% in rekening gebracht. Uiteraard kun je je altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

Studiebelasting

Doordat de deelnemers werken aan praktijkvraagstukken en daarnaast de opdrachten in de eigen organisatie uitvoeren, valt 40% van de studiebelasting samen met de werkagenda.

Groepsgrootte

Minimaal 6-12 personen. Er is door de maximale groepsgrootte een veilige sfeer om te leren en veel ruimte om ervaringen uit te wisselen met je trainer en medestudenten die werken bij verschillende organisaties.

Verminder je studiekosten?

Mogelijkheden vanuit je organisatie

Organisaties investeren graag in de ontwikkeling van hun medewerkers en beschikken over een jaarlijks opleidingsbudget om opleidingen voor werknemers te bekostigen. Daarnaast kan de organisatie de gemaakte opleidings- of trainingskosten mogelijk geheel aftrekken van de inkomstenbelasting en eventueel gebruikmaken van andere aantrekkelijke fiscale regelingen.

Heeft jouw organisatie een opleidingsbudget? Vraag het na bij je leidinggevende of de HR-afdeling, want dit kan veel voordeel opleveren.

Verschil maken als manager? Doe de test!