Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 3- daagse training
 • Hoevelaken (ook online)
 • € 1.595,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 9,5
NU AANMELDEN VOOR leidinggeven aan verandering INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Leidinggeven aan Verandering

Succesvol mensen in beweging zetten.

Hoe kun je een veranderproces succesvol laten verlopen en zo het team en de organisatie naar een hoger plan tillen? Hoe krijg je medewerkers mee? En in het verlengde hiervan: hoe bereik je soepel en gestroomlijnd het gewenste resultaat?

Je staat voor de uitdaging om veranderingen effectief en professioneel te leiden en de medewerkers op een goede manier te coachen. Vaardigheden zoals motiveren, betekenisvol communiceren, aanspreken en conflicthantering, zijn hierbij van groot belang.

In deze praktijkgerichte training leer je veranderingsprocessen vorm te geven, bruggen te bouwen, een veranderplan te maken, weerstand te overwinnen, leiderschap te ontwikkelen en draagvlak te creëren.

Verandertrajecten succesvol naar de werkvloer vertalen.

Door Actieleren het probleemoplossend en -verandervermogen in een team verhogen

Een betere gesprekspartner worden

Resultaat 

 • Je leert om te gaan met weerstand van je medewerkers en weet draagvlak te creëren.
 • Je bent in staat effectieve interventies te ontwikkelen om de cultuur, de motivatie en het vertrouwen te versterken.
 • Je bent in staat om de veranderbereidheid van de organisatie en of het team te vergroten.
 • Je bent in staat op professionele en inspirerende wijze leiding te geven aan de veranderprocessen.
 • Je krijgt inzicht in leiderschap en communicatie tijdens veranderingen
 • Je kent je sterke en zwakke punten over leidinggeven aan verandering
 • Je ontwikkelt je rol als veranderaar en wordt een volwaardige gesprekspartner
 • Je bent in staat om een concreet veranderplan op te stellen en te presenteren.

Doelgroep 

Deze training is geschikt voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in het succesvol faciliteren van veranderingen.

Vooropleiding

Om te in te kunnen schrijven voor deze training is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is MBO-/HBO werk- en denkniveau gewenst.

Certificaat

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het certificaat ‘Leidinggeven aan Verandering’.

Vrijstelling

Heb je de online training Management van Verandering succesvol afgerond krijg je vrijstelling voor de 1e dag van deze training.

Aanpak Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de Action Learning methode is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

 

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Oude gewoontes sluipen ongemerkt weer binnen en wil je de opgedane kennis weer opfrissen? Het is in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden. Onze visie hierop is dat leren alleen plaatsvindt op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, kennisdelen en netwerken. Nieuwe inzichten, ervaringen, leerwensen met elkaar delen en  je krijgt praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Herregistratie Schoolleidersregister PO en Registerleraar

 • Het programma is als formeel aanbod opgenomen in het Schoolleidersregister PO bij het thema: “Leidinggeven aan verandering’ (volledig thema).
 • Deze training is opgenomen in het aanbod van het Registerleraar onder nummer 00801-03265

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Doorbraak realiseren in gedrag, samenwerking en leiderschap

Al onze opleidingen en trainingen geven we ook incompany

Meer impact door combinatie van online en offline leren

We brengen door Actieleren samenhang in leiderschapsontwikkeling en verandering. Onze specifieke aanpak levert direct resultaat op waar je het wilt: de praktijk op de werkvloer. Door met collega’s samen te werken en te samen te leren aan actuele problemen maak je echte impact. Dat noemen wij Actief Samen Leren. Lees hier meer

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

CONTACT

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier