INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Leidinggeven aan verandering

Leidinggeven aan Verandering

Sta jij voor de uitdaging om veranderingen op een professionele en zinvolle manier te leiden, en wil je medewerkers effectief begeleiden en coachen tijdens dit proces? Dan is deze training op maat gemaakt voor jou.

Tijdens deze praktijkgerichte training leer je hoe je veranderingsprocessen kunt vormgeven, bruggen kunt bouwen, veranderplannen kunt ontwikkelen en draagvlak kunt creëren.

Wat je zult bereiken:

  • Je bent in staat om op professionele wijze leiding te geven aan transformaties
  • Je leert om te gaan met weerstand van je medewerkers en weet draagvlak te creëren
  • Je kunt de bedrijfscultuur, motivatie en het vertrouwen versterken
  • Je vergroot de bereidheid van medewerkers om te veranderen
  • Je krijgt inzicht in jouw leiderschap tijdens veranderingsprocessen.
  • Je ontwikkelt je rol als veranderaar en wordt een volwaardige gesprekspartner
  • Je bent in staat om een concreet veranderplan op te stellen en te presenteren.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in het succesvol faciliteren van veranderingen. Of je nu al ervaring hebt in het leiden van veranderingen of dit terrein net betreedt, deze opleiding zal je voorbereiden op succes als veranderaar binnen jouw organisatie.

Certificaat

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het certificaat ‘Leidinggeven aan Verandering’.

Online leerplatform (X Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De X Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, micro learrning, nuttige links, praktijkopdrachten, chatfunctie, een forum, tests en video’s.

Action Learning 

Het uitgangspunt van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Jouw persoonlijke leervragen en praktijkvraagstukken vormen het middelpunt van de training. Lees hier meer

Incompany of maatwerk?

Indien meerdere collega’s dezelfde uitdaging ervaren, kunnen we de training ook binnen jouw organisatie uitvoeren. We stemmen de doelstellingen, resultaten en planning gezamenlijk af op de behoeften van de groep.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.