• Bekijk alle startdata
 • 2 dagen, online module en intervisie
 • Regio Amersfoort
 • € 995,00
  Zie investering.
 • / 8,5
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING ACTION LEARNING SPRINT FACILITATOR

Action Learning Practitioner

Sprint Facilitator bij het oplossen van complexe vraagstukken

Ontdek de sleutel tot slimmer teamwork en het bereiken van meer resultaten in minder tijd met onze praktijkgerichte training bij Vollekr8.

Als Action Learning Practitioner ontwikkel je specifieke vaardigheden om taken, rollen en leiderschap met elkaar te verbinden om zo teams te begeleiden bij het oplossen van complexe problemen.

Deelnemers worden ondergedompeld in de concepten die de basis vormen van Action Learning, en krijgen de unieke kans om zowel als deelnemer als coach deze krachtige methode te ervaren.

Als sprint facilitator een professionele leercultuur opbouwen

Om teams te faciliteren bij het oplossen van complexe vraagstukken, is het cruciaal om te werken aan een professionele leercultuur. Onze training richt zich op diverse belangrijke onderwerpen, waaronder:

 • Hoe bouw je een sterke band binnen je team?
 • Hoe identificeer en benut je elkaars sterke punten
 • Gemeenschappelijke doelen creëren
 • Hoe motiveer je teamleden om verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig te handelen.
 • Action Learning mindset en tools toepassen vvoor effectief leren en verbeteren.

Doelgroep 

De training is essentieel voor iedereen die op een praktische en creatieve manier wil innoveren.

Dit omvat leidinggevenden, managers, schoolleiders, teamcoaches, product owners, designers, coaches, projectleiders, en ondernemers. Het is een kans om niet alleen van elkaar te leren, maar ook om je netwerk uit te breiden met creatieve en innovatieve denkers en doeners.

Certificaat

Heb je de training met een voldoende afgerond dan ontvang je van ons het certificaat Action Learning Sprint Facilitator.

50% Herregistratiewaarde Schoolleidersregister PO

Deze leergang is in het kader van de herregistratie 50% dekkend bevonden bij verschillende thema’s.   Meer over herregistratie?

De volgende stap

Ben je na deze training toe aan de volgende stap? Wellicht dat de Certified Action Learning Coach iets voor jou is.

Online leerplatform (X Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De X Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, micro learrning, nuttige links, praktijkopdrachten, chatfunctie, een forum, tests en video’s.

Action Learning 

Het uitgangspunt van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Jouw persoonlijke leervragen en praktijkvraagstukken vormen het middelpunt van de training. Lees hier meer

Incompany of maatwerk?

Indien meerdere collega’s dezelfde uitdaging ervaren, kunnen we de training ook binnen jouw organisatie uitvoeren. We stemmen de doelstellingen, resultaten en planning gezamenlijk af op de behoeften van de groep.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.