Ontdek X-Campus.

Een krachtig e-learningplatform die het organisatie-, team en persoonlijk leren versterkt!

Bij VolleKR8 geloven we in voortdurende groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als organisatorisch niveau. Daarom de introductie van de X-Campus – een revolutionair e-learningplatform dat niet alleen deelnemers versterkt in hun leerproces, maar ook organisaties in staat stelt hun eigen leerrevolutie te creëren.

Uw eigen X-Campus

Wist je dat X-Campus ook fungeert als een white label leerplatform? Dit betekent dat organisaties een eigen leeracademie kunnen creëren met een reeks op maat gemaakte online trainingen en of micro learnings. Deze trainingen zijn speciaal ontworpen om te resoneren met de rol van interim professionals, leidinggevenden en teamcoaches.

Met onze white label optie kunt u uw eigen logo, kleuren en branding toevoegen aan de X-Campus, waardoor het naadloos aansluit bij uw bedrijfsidentiteit. Dit geeft uw klanten een vertrouwd en professioneel gevoel bij het leren en biedt tegelijkertijd alle voordelen van een geavanceerd online platform.

E-Learning wordt Smart Learning

X-Campus gaat verder dan traditionele e-learning. Het is een krachtige tool die ons in staat stelt om online trainingen te faciliteren die perfect aansluiten bij de behoeften van leidinggevenden, professionals, medewerkers, teamontwikkeling en de bredere organisatiedoelen.

Met X-Campus hebben we de mogelijkheid om op maat gemaakte online trainingen te bieden, variërend van 4 tot 12 uur, die diep in de kern van jouw organisatiebehoeften duiken, Smart Learning dus.

Blended Learning: de brug tussen leren en de werkvloer

Blended learning is ons antwoord op de uitdaging om leren naadloos te integreren in de werkomgeving. We brengen het leren rechtstreeks naar de werkvloer. Dit betekent dat de kennis en vaardigheden die je opdoet tijdens je leerervaringen direct toepasbaar zijn in de echte wereld.

Flexibiliteit en maatwerk

Met X-Campus kunnen organisaties de exacte trainingen selecteren die aansluiten bij hun behoeften. Of het nu gaat om individuele trainingen voor specifieke rollen of om een uitgebreid leerplatform voor alle medewerkers, X-Campus biedt de flexibiliteit en maatwerkopties die nodig zijn voor een effectieve leerervaring.

Hoe werken onze praktijkgerichte e-learnings?

Het proces is eenvoudig. Met een abonnement krijgen de medewerkers onbeperkte toegang tot al onze e-learningcursussen. Het is een naadloze en intuïtieve ervaring die leren gemakkelijk en toegankelijk maakt.

Klanten met een eigen X-Campus krijgen jaarlijks een voucher waarmee de organisatie zelf een trainer, coach en workshop kan kiezen die aansluit op de ontwikkeldoelen. Op die manier maken we de e-learning ‘blended’ en onderdeel van een lerende organisatie.

Verbindt persoonlijk en collectief leren met Blended Learning

De e-learnings in de X-Campus staan vol met praktische tips en video’s. In gemiddeld 4 uur tijd diep je een onderwerp uit. Dit kun je geheel zelfstandig doen, maar ook samen met een collega of je hele team.

Ok werken we voor de introductie van X-Campus zogenaamde Micro Learnings. Het doel van het gebruik van een Micro Learning is om deelnemers nieuwsgierig te maken, hun interesse te prikkelen en hen voor te bereiden op het diepere leerproces. Het kan ook dienen als een effectieve manier om deelnemers te informeren over het belang en de relevantie van de e-learningcursus.

Strippenkaart 

De Strippenkaart is een prima keuze om te starten met een eigen online X-Campus. Met een Strippenkaart kunnen medewerkers alle e-learnings bekijken, maar slechts één training volgen en afronden met een certificaat voor slechts € 12,50 per maand/per medewerker. Elke ‘strip’ staat dus voor 1 training. Extra gevolgde cursussen worden in rekening gebracht. De ondersteuning is minder uitgebreid dan bij het all-in abonnement.

All-in abonnement

Met een All-in abonnement hebben alle medewerkers onbeperkt toegang en mogelijkheden tot 5 e-learnings in de X-Campus met certificaten. Er zijn twee varianten: zonder (€ 17,50 per maand/per medewerker) of met het Pluspakket Action Learning trainers (voor slechts 22,50 per maand/per medewerker). Bij beide abonnementen hoort een fullservice pakket ondersteuning door onze adviseur trainen en ontwikkelen.

In het transparante tarief van een abonnement is inbegrepen: een X-Campus met eigen domeinnaam, service, hosting, support, een managementdashboard, een jaarlijkse introductie- of updatetraining voor je team en Micro Learnings.

 

Bereik een lerende organisatie

Bij VolleKR8 geloven we dat een lerende organisatie een veerkrachtige en toekomstbestendige organisatie is. Met X-Campus als onze partner kunnen we de aanpak naar een lerende organisatie versnellen. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze reis van groei, ontwikkeling en transformatie.

Waarom X  

De “X” symboliseert twee belangrijke pijlers. Allereerst vertegenwoordigt het de kracht van leren en zelfontwikkeling. Door voortdurend te leren en jezelf uit te dagen, kun je je kennis en vaardigheden exponentieel vergroten.

Daarnaast staat de “X” ook voor het versterken van organisatie-, team- of afdelingsdoelen en persoonlijke groei. Dit betekent dat wanneer je jouw leerinspanningen en groei richt op zowel de doelen van je team of afdeling als je eigen persoonlijke ontwikkeling, je niet alleen je eigen potentieel vergroot, maar ook bijdraagt aan het succes en de groei van je team en organisatie. Wij noemen dit Smart Learning.

Ervaar onze X-Campus 

Ben je klaar om de kracht van X-Campus te ontdekken en je organisatie te transformeren in een dynamische leeromgeving? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze op maat gemaakte online trainingen en het white label leerplatform van X-campus. Samen bouwen we aan een toekomst van succes door leren en groeien.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.