INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Startende Interim Professional

Startende Interim Professional

Essentials in 1 dag voor interim professionals

Ben je op zoek naar een snelle en doeltreffende manier om alle essentiële kennis en vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor succes als interim manager of professional? Dan is onze ééndaagse training de ideale oplossing voor jou.

Waardevolle inzichten in één dag

In slechts één dag krijg je een grondig begrip van interim management. We behandelen de belangrijkste uitdagingen, verantwoordelijkheden en cruciale vaardigheden die essentieel zijn om verandering te leiden en effectief te communiceren met diverse belanghebbenden.

Ontdek of Interim Management bij je past

Onze training wordt verzorgd door ervaren interim managers met diepgaande praktijkervaring. Na afronding van deze intensieve ééndaagse sessie beschik je over de tools en kennis die je nodig hebt om succesvol te zijn als interim manager.

Wat kun je verwachten

Deze praktijkgerichte training helpt niet alleen om te ontdekken of interim management jouw roeping is, maar biedt ook praktische inzichten en handvatten voor startende interim professionals. De interactieve aanpak zorgt ervoor dat je de aangeleerde vaardigheden direct kunt toepassen in de praktijk.

Klaar om in één dag de essentials van interim management te omarmen? Meld je nu aan en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière als interim professional.

Resultaat

Aan het einde van deze intensieve dag ben je in staat om de uitdagingen van een interim opdracht met vertrouwen aan te gaan en effectief te communiceren met alle stakeholders. Je zult klaar zijn om je carrière in interim management te starten of te versterken.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor interim managers die zich willen onderscheiden op de markt, zich effectief willen profileren en passende opdrachten willen verwerven. Geschikt voor zowel beginners als ervaren interim managers en of professionals.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Startende Interim Professional’.

Online leerplatform (X Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De X Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, micro learrning, nuttige links, praktijkopdrachten, chatfunctie, een forum, tests en video’s.

Action Learning 

Het uitgangspunt van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Jouw persoonlijke leervragen en praktijkvraagstukken vormen het middelpunt van de training.

Door Action Learning te integreren in de praktijk van interim professionals, ontstaat een krachtige leermethodologie die niet alleen gericht is op het oplossen van specifieke problemen, maar ook op het ontwikkelen van competenties die essentieel zijn voor succes in diverse interim-opdrachten. Lees hier meer

Incompany of maatwerk?

Indien meerdere collega’s dezelfde uitdaging ervaren, kunnen we de training ook binnen jouw organisatie uitvoeren. We stemmen de doelstellingen, resultaten en planning gezamenlijk af op de behoeften van de groep.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

OVERIGE 1-DAAGSE TRAININGEN

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.