INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Startende Interim Professional

Startende Interim Professional

In deze ééndaagse training krijg je alle essentiële kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn als interim manager of professional.

In één dag leer je alles wat je moet weten over interim management, van de belangrijkste uitdagingen en verantwoordelijkheden tot de vaardigheden die nodig zijn om verandering te managen en effectief te communiceren met verschillende stakeholders.

Ontdek ook of interim management bij je past!

Onze training wordt gegeven door ervaren interim managers met uitgebreide kennis van de praktijk. Na afloop van de training zul je beschikken over de tools en kennis die nodig zijn om succesvol te zijn als interim manager.

Deze praktijkgerichte training helpt je te onderzoeken of interim management wat voor je is en of helpt je met een aantal praktische zaken en inzichten waar je als startend interim professional tegen aanloopt.

Resultaat

Onze training is praktisch en interactief, zodat je de vaardigheden die je leert direct kunt toepassen in de praktijk. Aan het einde van de dag ben je in staat om de uitdagingen van een interim opdracht aan te pakken en effectief te communiceren met alle belanghebbenden.

Doelgroep

Deze training is in het bijzonder geschikt voor (aankomend) interim professionals die in de afgelopen twee jaar zijn gestart in het interim-vak en of aan hun eerste interim- opdracht(en) werken.

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Startende Interim Professional’.

Online leerplatform (X Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De X Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, micro learrning, nuttige links, praktijkopdrachten, chatfunctie, een forum, tests en video’s.

Action Learning 

Het uitgangspunt van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Jouw persoonlijke leervragen en praktijkvraagstukken vormen het middelpunt van de training. Lees hier meer

Incompany of maatwerk?

Indien meerdere collega’s dezelfde uitdaging ervaren, kunnen we de training ook binnen jouw organisatie uitvoeren. We stemmen de doelstellingen, resultaten en planning gezamenlijk af op de behoeften van de groep.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainingen van één dag met maximaal resultaat! Lees meer