Virtual Campus
DIRECT INSCHRIJVEN Startende Interim Professional

Startende Interim Professional

Ontdek of interim management bij je past.

Interim professionals hebben een veelzijdig vak. Ze worden gevraagd om een crisis aan te pakken, een collega te vervangen, een transitie of verandering te leiden, een project uit te voeren of om nieuwe bedrijfsactiviteiten op te starten.

Beginnende, maar ook de wat meer ervaren interim professionals vinden het vaak lastig om zich goed te positioneren op de markt voor interim management.

De rol van Interim Professional vraagt namelijk om specifieke kwaliteiten, mindset en vaardigheden. Je moet integer, doortastend en professioneel zijn. De juiste afstand bewaren en toch betrokken zijn.

Dè training die je klaarstoomt voor een voorspoedige start in het vak van interim-professional

Deze praktijkgerichte training helpt je te onderzoeken of interim management wat voor je is en of helpt je met een aantal praktische zaken en inzichten waar je als startend interim professional tegen aanloopt. Bovendien helpt het je om een scherp profiel te maken om in de grote groep interim-professionals op te vallen en onderscheidend te zijn.

Resultaat

Een introductie in het vak van interim-professional met als opbrengst een onderbouwd interim-profiel.

Doelgroep

Deze training is in het bijzonder geschikt voor (aankomend) interim professionals die in de afgelopen twee jaar zijn gestart in het interim-vak en of aan hun eerste interim- opdracht(en) werken.

Praktijkgericht en inspirerend

Leermethode Action Learning

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Startende Interim Professional’.

Leermethodiek Action Learning

Action Learning is een stimulerende leermethodiek, waarbij de kracht ligt in het samenspel. De kern van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en daarop reflecteren. De eigen praktijkvraagstukken staan hierbij centraal. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform met een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

CONTACT

Een Certified Interim Manager worden? Lees meer