INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Professioneel Interim Management

Professioneel Interim Management

Interim Professionals hebben een unieke rol en positie.

Ze worden vaak gevraagd om tijdelijk een positie waar te nemen en of een organisatie door een transitie of een crisis te loodsen. Dat vraagt om specifieke aanpak, vaardigheden en inzicht om vol in hun kracht te staan

Leer jezelf tijdens deze training kennen als een krachtig leider en leer proactief transities en veranderingen te begeleiden.

Je versterkt je positie en handelt met meer impact. Netwerken en ervaringen uitwisselen met je trainers en peers zal daar zeker bij helpen.

Je bent in staat een stappenplan voor verbetering en een transitie op te stellen, leert hoe je vertrouwen kunt opbouwen — en hoe je het senior management op de hand krijgt om te slagen als interim professional.

Resultaat

  • Je hebt inzicht in het leiderschap welke past bij het interim-vak.
  • Je ontwikkelt competenties om een interim-opdracht goed te starten en af te ronden
  • Je krijgt praktische handvatten om direct als interim professional toe te passen
  • Je leert positie innemen tijdens de opdrachten.
  • Je weet te verbinden met gelijkgestemden
  • Je kunt veranderingen en transities leiden

Doelgroep

Deze opleiding is uitermate geschikt voor de (aankomend) interim manager. Met deze opleiding leveren wij een bijdrage aan de verdere professionalisering en inzetbaarheid van onze interim-managers.

Certificaat

Heb je de opleiding met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het certificaat ‘Professioneel Interim Management’.

Online leerplatform (X Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De X Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, micro learrning, nuttige links, praktijkopdrachten, chatfunctie, een forum, tests en video’s.

Action Learning 

Het uitgangspunt van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Jouw persoonlijke leervragen en praktijkvraagstukken vormen het middelpunt van de training. Lees hier meer

Incompany of maatwerk?

Indien meerdere collega’s dezelfde uitdaging ervaren, kunnen we de training ook binnen jouw organisatie uitvoeren. We stemmen de doelstellingen, resultaten en planning gezamenlijk af op de behoeften van de groep.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Trainingen van één dag met maximaal resultaat! Lees meer