INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Professioneel Interim Management

Professioneel Interim Management

In de dynamische wereld van organisaties spelen interim professionals een unieke en essentiële rol.

Ze nemen tijdelijke leiderschapsposities in en loodsen organisaties met succes door transities of crisissituaties.

Deze unieke uitdagingen vereisen een doordachte aanpak, specifieke vaardigheden en diepgaand inzicht om als interim professional optimaal te presteren.

Ontwikkel je leiderschapskracht

In deze training ontdek je jouw kracht als leider en leer je proactief transities en veranderingen effectief te begeleiden. Deze ervaring zal niet alleen jouw positie versterken, maar je ook in staat stellen om met meer impact te handelen.

Het delen van ervaringen en het opbouwen van waardevolle netwerken met onze ervaren trainers en medecursisten zal ongetwijfeld bijdragen aan jouw persoonlijke en professionele groei.

Resultaten die tellen

  • Inzicht hebben in het leiderschap dat past bij het interim-vak
  • Competenties ontwikkelt om interim-opdrachten met succes te starten en af te ronden
  • Praktische inzichten toepassen in je dagelijkse werk als interim professional
  • Het vermogen om je positie te versterken tijdens opdrachten
  • Effectieve verbindingen leggen met gelijkgestemden en collega’s in het vak.
  • Veranderingen en transities succesvol leiden.

Voor wie Is deze training?

Deze opleiding is speciaal ontworpen voor zowel beginnende als doorgewinterde interim managers. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al ruime ervaring hebt, deze training biedt de perfecte mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je kennis te verdiepen.

Als je ernaar streeft een impactvolle interim manager te worden, is deze training jouw sleutel tot succes. Ontdek hoe deze opleiding fungeert als jouw springplank naar een meer impactvolle en succesvolle carrière in interim management.

Certificaat

Heb je de opleiding met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het certificaat ‘Professioneel Interim Management’.

Online leerplatform (X Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De X Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, micro learrning, nuttige links, praktijkopdrachten, chatfunctie, een forum, tests en video’s.

Action Learning 

Het uitgangspunt van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en te reflecteren. Jouw persoonlijke leervragen en praktijkvraagstukken vormen het middelpunt van de training.

Door Action Learning te integreren in de praktijk van interim professionals, ontstaat een krachtige leermethodologie die niet alleen gericht is op het oplossen van specifieke problemen, maar ook op het ontwikkelen van competenties die essentieel zijn voor succes in diverse interim-opdrachten. Lees hier meer

Incompany of maatwerk?

Indien meerdere collega’s dezelfde uitdaging ervaren, kunnen we de training ook binnen jouw organisatie uitvoeren. We stemmen de doelstellingen, resultaten en planning gezamenlijk af op de behoeften van de groep.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.