Virtual Campus

Actief Samen Agile

Vollekr8 blinkt uit in het succesvol begeleiden van Agile transformaties.

Hoe we dat doen? Door Action Learning. Met die praktijkgerichte methode verbeteren en versnellen we de wendbaarheid, samenwerking en werkwijzen op alle organisatieniveaus.

Vol in je kracht komen vanuit de mindset: iedere dag beter! Ontdek samen met de teamcoaches van Vollekr8 wat er voor nodig is om duurzaam te groeien.

Met onze impactvolle programma’s op basis van Action Learning doorbreken we patronen, realiseren we duurzame gedragsverandering en Agile werken. Dat noemen wij Actief Samen Agile.

Doorbreken van patronen, duurzame gedragsverandering en krachtig teamwork

Krachtige maatwerk programma’s

Met onze actiegerichte trainingen en coaching vergroten we het onderling- en zelfvertrouwen en  versterken we de samenwerking. We committeren ons sterk aan het resultaat dat jij wilt bereiken.

Hebben meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag? Dan is een incompany training uitermate geschikt. In co-creatie komen we tot blijvende oplossingen voor jouw organisatie- en leiderschapsvraagstukken.

Met tribes (kleine leergroepen) werken we aan het oplossen van hardnekkige problemen

Versneller in transities 

Een ontwikkelprogramma kan specifiek worden samengesteld voor leidinggevenden of voor medewerkers uit verschillende teams en afdelingen. Het programma wordt dus op maat samengesteld, passend bij de doelen van de organisatie.

Onze trainers en facilitators zijn vakinhoudelijke experts en tevens gecertificeerd als Action Learning Coach. Zij staan garant voor een uniforme aanpak. Lees hier meer

Teams en organisaties waar ruimte is voor open dialoog presteren significant beter op het gebied van innovatie, besluitvorming, samenwerking en productiviteit.

Return on Education (ROE)

Action Learning leidt tot een optimale Return On Education voor zowel de deelnemers, teams als organisatie. Onze deelnemers en opdrachtgevers claimen zelf dat de investering van het leertraject aantoonbaar worden “terugverdiend” in termen van:

  1. Verlagen van de directe kosten en verhogen van de effectiviteit
  2. Ontwikkelen van leiderschap, mindset en specifieke vaardigheden (open vragen stellen, dialoog aangaan, reflectie, feedback vragen, geven en ontvangen)
  3. Versterken van het probleemoplossend vermogen en teamwork
  4. Creëren van een lerende organisatie en het versterken van het werkgeversmerk

Expertise op het gebied van Action learning 

Action Learning is een vorm van (management)ontwikkeling, waarbij teamleden van en met elkaar leren. Met die praktijkgerichte methode verbeteren we de samenwerking op alle organisatieniveaus. Bij Vollekr8 hebben we een gecertificeerde pool van Certified Action Learning Coaches.

Actiegerichte leertrajecten die 100% aansluiten bij de praktijkvraagstukken.

Advies, incompany & maatwerk 

Samen met de opdrachtgever bouwen wij impactvolle trainingen, variërend van een halve dag tot meerdere dagen. Wanneer je ons inschakelt komt één van onze ervaren specialisten graag bij je langs om samen de vraag, aanpak en resultaat te formuleren.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij dé moderne manager? Doe de test!