Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 5 dagen en coaching
 • Hoevelaken (ook online)
 • € 2.495,00 BTW-vrij. Zie investering.
NU AANMELDEN VOOR Coachend Leiderschap INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Coachend Leiderschap 

Ontwikkel unieke leiderschapsvaardigheden 

Krachtige leiders staan voor de belangrijke opdracht om na te denken over hoe zij zelf en hun medewerkers optimaal kunnen leren met het oog op de complexe en onvoorspelbare ontwikkelingen.

Hoe ga je om met resultaatgerichtheid, groei, eigenaarschap, wendbaarheid en motivatie? Coachende leiders staan stevig in hun schoenen, zijn sociaal en kunnen goed luisteren.

Taakgericht, relatiegericht, veranderingsgericht en psychologische inzichten

Tijdens deze training leer je hoe je een omgeving creëert waarin je het beste uit je mensen naar boven haalt en ze stimuleert tot verdere zelfontwikkeling. Dé manier om de wendbaarheid van jezelf en je medewerkers te versterken.

Resultaat

 • Je inspireert je medewerkers om het beste van zichzelf te geven
 • Je hebt geleerd hoe zelfsturende teams opereren en welke rol je daarin kunt vervullen
 • Je weet de strategie inspirerend te vertalen naar succesbepalende factoren voor de werkvloer
 • Je bent in staat om de individuele kwaliteiten van je teamleden optimaal tot hun recht te laten komen, doelen helder te formuleren en teamleden resultaatgericht te sturen
 • Je kunt je eigen team-, afdeling of beleidsplan analyseren, weet deze aan te scherpen en verbeteringen door te voeren op de bovenstroom (ratio) en de onderstroom (emotie).
 • Je ontwikkelt toekomstbestendige vaardigheden zoals feedback vragen, geven en ontvangen, dialoog aangaan, luisteren en reflecteren.
 • Je invloed groeit doordat je mensen en processen in beweging krijgt

Doelgroep

De training “Coachend Leiderschap” is bestemd voor teamleiders, (aankomend) leidinggevenden, managers, MT-leden, ondernemers, schoolleiders, projectleiders, accountmanagers, etc die in staat willen zijn optimale commitment binnen hun team te genereren. Op basis van inzichten en interactie het beste uit de teamleden willen halen en door ze vol in hun kracht te zetten, verder willen laten groeien.

Om te in te kunnen schrijven voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Wel is HBO werk- en denkniveau gewenst.

Aanpak Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de Action Learning methode is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

 

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Oude gewoontes sluipen ongemerkt weer binnen en wil je de opgedane kennis weer opfrissen? Het is in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden. Onze visie hierop is dat leren alleen plaatsvindt op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, kennisdelen en netwerken. Nieuwe inzichten, ervaringen, leerwensen met elkaar delen en  je krijgt praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Praktijkopdracht & certificaat

De deelnemers werken gedurende de opleiding aan integrale praktijkopdracht, waarin de opgedane kennis en inzichten toepast worden op de organisatie. Als je de eindopdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je van ons het certificaat Coachend Leiderschap.

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Doorbraak realiseren in gedrag, samenwerking en leiderschap

Al onze opleidingen en trainingen geven we ook incompany

Meer impact door combinatie van online en offline leren

We brengen door Actieleren samenhang in leiderschapsontwikkeling en verandering. Onze specifieke aanpak levert direct resultaat op waar je het wilt: de praktijk op de werkvloer. Door met collega’s samen te werken en te samen te leren aan actuele problemen maak je echte impact. Dat noemen wij Actief Samen Leren. Lees hier meer

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

 

CONTACT

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier