Virtual Campus
INSCHRIJVEN Design Thinking

Design Thinking 

Een krachtige tool voor probleemoplossing en innovatie

In deze training krijg je de handvatten aangereikt om sneller en effectiever aan de slag te kunnen gaan met probleemoplossing en innovatie.

Design Thinking is een proces dat steeds vaker wordt toegepast om sneller en klantgerichter te innoveren.

Tijdens deze interactieve training leer je de achterliggende principes en aanpak van Design Thinking kennen en toepassen.

Je krijgt een concreet en pragmatisch stappenplan, om alle betrokkenen in een kort tijdsbestek gecommitteerd te krijgen waardoor er een goed eindresultaat behaald wordt. Hierdoor worden jouw innovatieve oplossingen duurzaam en van toegevoegde waarde.

Resultaat

  • Je begrijpt de uitgangspunten, de kracht en achtergrond van Design Thinking
  • Je weet wat Design Thinking voor jouw team kan betekenen
  • Je invloed groeit doordat je mensen en processen in beweging krijgt
  • Je kunt creatieve technieken toepassen om nieuwe ideeën te genereren
  • Je hebt praktische handvatten om een innovatie cultuur te activeren
  • Je versterkt het creatieve vermogen van jouw team
  • Je kunt de principes van Design thinking doorvertalen naar een concreet stappenplan

Doelgroep

De training “Design Thinking” is voor professionals die op een creatieve manier sneller oplossingen, diensten en producten willen innoveren. Verder is deze training must voor HR managers, adviseurs, project- en programmamanagers en change-agents.

Om te in te kunnen schrijven voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.

Praktijkopdracht & certificaat

De deelnemers werken gedurende de training aan een actieplan, waarin de opgedane kennis en inzichten toepast worden op de organisatie. Als je de eindopdracht met een positief resultaat afsluit, ontvang je van ons het certificaat Design Thinking.

Leermethodiek Action Learning

Action learning richt zich op het leren door te doen en door reflectie. Het biedt deelnemers de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden en kennis te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd een echt probleem oplossen. Door het gezamenlijke leerproces wordt ook de samenwerking binnen de groep verbeterd. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken. De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie, tests en video’s. Lees hier meer

Incompany & maatwerkoplossingen?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

CONTACT 

Learning Sprints in Action! Lees meer