Virtual Campus

Teambuilding golf

Een leuke dag voor je zakelijke relaties of medewerkers? Een golfclinic is de perfecte gelegenheid voor een stukje teambuilding. Teamleden leren elkaar beter kennen, ook kan het programma onderdelen bevatten om de samenwerking, acceptatie en communicatie te verbeteren.

Voor organisaties of teams maken wij programma’s op maat. Teambuilding is leuk, zinvol en uitdagend, maar achter elke activiteit zit wel een duidelijk doel.

De golfclinic

Na ontvangst met een kop koffie/thee met lekkernij wordt een clinic verzorgd door de golfprofessional(s). Na een korte demonstratie van de golfsport en het materiaal worden de eerste basisbeginselen aangeleerd op de drivingrange en oefenfacaliteiten.

Aan alle deelnemers golfmateriaal ter beschikking gesteld. Tijdens de clinic wordt u geadviseerd makkelijk zittende, correcte kleding te dragen. Als u niet in het bezit bent van golfschoeisel, dan is het wenselijk sportief schoeisel te dragen zodat de baan niet beschadigd wordt.

Voorbeeld: Texas Scramble Teamchallenge

Bij de wedstijdvorm Scramble moet elk team gebruik maken van elkaars sterke punten en daardoor gezamenlijk het beste resultaat behalen.

Je speelt voor een gezamenlijke score die je behaalt door gebruik te maken val elkaar beste golfslagen. Daardoor is deze wedstrijdvorm bij uitstek geschikt als onderdeel van een dag teambuilding.

  • Ontvangst met koffie/thee en lekkernij
  • Golfclinic van een dagdeel onder begeleiding van erkend PGA golfprofessional
  • Inleiding golfspel
  • Oefenen met putten, chippen, swing
  • Golfronde van 9 holes op de Par3 baan metTexas Scramble Teamchallenge
  • Afsluitende ochtendsessie met uitgebreide lunch of middagsessie met een borrel, bittergarnituur en diner
  • Prijsuitreiking

Contact of informatie

Meer informatie over onze teamcoach aanpak en teambuildingsactiviteit? Klik  op onderstaande link en wij nemen contact met je op,

Contact

Een Certified Interim Manager worden? Lees meer