Virtual Campus

Verstilling, onthaasting en bezinning

Het is het moment, voor velen van ons, dat de tijd even lijkt stil te staan. We worden gevraagd om letterlijk een pauze te nemen. Ons jachtige bestaan los te laten en te onthaasten, te verstillen en op zoek te gaan naar de harmonie in onszelf en onze naasten. Dingen in ons leven die we als vanzelfsprekend ervaren werkelijk te zien en te voelen. De tijd te nemen om stress te verminderen en aandacht te geven aan je relatie, kinderen, familie, vrienden maar ook te bezinnen op het werk- en sociale leven.

De hectische tijd waar we ons in bevinden is een periode waarin we het oude loslaten terwijl het nieuwe nog niet in zicht is. Sommige mensen ervaren dat als lastig en worden onzeker. Anderen ervaren het als een prachtige periode, een cadeautje, om te ontdekken wat echt belangrijk is. Het is voor iedereen mogelijk te kiezen. De optie om zo spoedig mogelijk tot een oplossing komen en er niets verandert, of het bewust worden van je eigen gevoel, denken, handelen en willen.

Iedereen, die eraan toe is, wordt de kans geboden te werken aan persoonlijke groei, het doorbreken van patronen en een leven te gaan leiden dat meer bij je past. We worden uitgenodigd om de relatie met onszelf, onze omgeving en de wereld te verbeteren.

Veel ondernemers zien een grote uitdaging voor de toekomst. Ook voor de Action Learning Academy maar de gezondheid en welzijn van onze docenten, trainers en studenten is het allerbelangrijkst. Wij gaan ons bezinnen op onze activiteiten, doen waar we nog niet aan zijn toegekomen en nieuwe dingen bedenken.

We zijn dankbaar voor de mensen die zich dag en nacht, week in week uit, inzetten om de zieken en ouderen te verzorgen, te zorgen voor onze veiligheid en ons van de actuele informatie voorzien. Mooi om te zien dat deze moeilijke periode de saamhorigheid versterkt en er verschillende initiatieven ontstaan ommensen die het nodig hebben een helpende hand te bieden. We moeten het met elkaar doen.

 

 

 

 

 

 

 

Wij wensen iedereen kracht, moed en een waardevolle tijd. We kijken ernaar uit elkaar weer te ontmoeten.

Happy Learning, het Vollekr8-team.

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!