Praktische zaken partnerschap

VolleKR8 heeft zich vanaf 2023 de ambitie gesteld om een beperkt aantal VolleKR8 Partners als franchisenemer de kans te geven toe te treden tot de VolleKR8-familie. Dit is een selecte groep Action Learning Professionals.

Professionals die zelf al veel expertise en ervaring meebrengen en deze aanvullen met opleidingen, trainingen, coaching en begeleiding van VolleKR8.

Investering

De partners van VolleKR8 gaan een commitment aan als fulltime ondernemer/zzp’er. Zij doen een financiële investering in de vorm van een entree fee, een fair percentage van de omzet en een maandelijkse bijdrage aan marketing en reclame om zowel de persoonlijke ontwikkeling als onze succesformule te kunnen blijven ontwikkelen.

 • VolleKR8 een entreefee van € 5.000,00 en betaalt de VolleKR8 Partner een maandbedrag ter grootte van ongeveer 50% van het dagdeeltarief.
 • VolleKR8 Partners die nog geen afgeronde CALC training hebben, zullen deze opleiding moeten volgen om gecertificeerd partner te worden. Zodra deze is afgerond, ontvangt de VolleKR8 Partner 40% van deze investering terug

Met de investering in het VolleKR8 partnerschap profiteer je ook direct van een website, online leerplatform, mail, naam en productbekendheid, klantervaringen, etc.

Dit kost bij een de start van eigen bedrijfs een enorme investering in geld en tijd. Tijd die je met het VolleKR8 partnership meteen in klant acquisitie en uitvoering van opdrachten kunt investeren. Daarmee is de jouw investering relatief snel terugverdiend en wordt deze snel beloond in een mooi inkomen.

In ruil voor deze investering kun je gebruik maken van ons merk, netwerken, jarenlange ervaring, gecertificeerde trainingsprogramma’s, online leerplatform, tools én opleiding en coaching voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Zo bouwen wij samen aan een actieve, duurzame en mooie toekomst samen.

Beloningspakket Partners

Als zzp’er partner van VolleKR8 worden, wat is dan het beloningspakket?

De door jouw gerealiseerde omzet, inhuur door andere partners of met andere partners samenwerken aan jouw klantopdracht, gebeurt voor een beperkt vast percentage van het door VolleKR8 vastgestelde dagdeeltarief. En als via jou een deelnemer een opleiding, training of coachtraject start, ontvang je hier een serieuze beloning voor.

Vanaf Senior Partner kent VolleKR8 een optiepakket en deel je mee in de winst.

Ons profiel van een succesvolle partner, je 

 • hebt een HBO+ werk- en denkniveau
 • bent ondernemend, vol inspiratie, een netwerker en doorzetter
 • kan zelf acquisitie plegen, mensen inspireren en enthousiasmeren
 • bent oprecht geïnteresseerd in mensen, verbindend, analytisch, overtuigend, stressbestendig, resultaat gedreven, inspirerend, creatief, doortastend en sociaal
 • … gelooft in de Action Learning methodiek

Wij zijn actief in de volgende sectoren:

 • Techniek, Productie & industrie
 • Zakelijke dienstverlening
 • Overheid
 • Zorg & welzijn
 • Onderwijs

Stappenplan naar ons partnerschap

VolleKR8’ers zijn gelijkgestemde professionals met de gezamenlijke missie om mensen, teams en organisaties vol in hun kracht te zetten. Degene die zich hierin herkennen en mee willen doen zijn van harte welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEER WETEN?