Coach on the job nodig?

Geef jouw organisatie een boost met een tijdelijke coach on the job

Wij dagen teams en individuen uit hun comfortzone te verlaten en daar te ontdekken hoe groei mogelijk is. Iedereen krijgt daarbij de kans om de juiste rol aan te nemen binnen een vernieuwde vorm van samenwerken.

Bovendien zorgen we voor een naadloze afstemming tussen diverse teams en het management.

Waarom kiezen voor gecertificeerde coaches van Vollekr8?

 • Op tijdelijke basis coachen zij teams, individuen en het management met de krachtige ontwikkelmethode Action Learning
 • Zij beheersen alle technieken om teams en organisaties écht in beweging te krijgen
 • Zij slaan een brug tussen de veranderende strategie en het gewenste gedrag op team- en individueel niveau
 • Dat zij de interne coaches (medewerkers) ondersteunen en trainen in het creëren van een psychologisch veilige leeromgeving
 • Dat je er een kundige, open en fijne collega bij hebt!

Een Action Learning Coach on the job draagt bij aan de verbetering van individuele en collectieve prestaties binnen een organisatie door middel van actief leren en probleemoplossing.

In het kort

 • Gecertificeerde Action Learning Coaches met veel ervaring op het gebied van teamcoaching, bedrijfskunde en leidinggeven aan verandering
 • Onze Coaches werken in een netwerk, waardoor kennisuitwisseling optimaal is
 • Leren en presteren wordt gestimuleerd, waardoor de organisatie zich kan aanpassen aan veranderingen en zich continu kan verbeteren
 • Effectieve combinatie van trainingen en coaching on the job
 • Kennis van verschillende branches
 • Starten binnen 1 maand

Voor wie?

Teams en organisaties die tijdelijk hulp nodig hebben bij de opstart of versnelling van transities zoals het versterken van strategie-implementaties, zelfsturing, Agile werken, leiderschapsontwikkeling, probleemoplossing en samenwerking.

Onze aanpak

Voorafgaand aan de opdracht gaan we in gesprek met het MT over de organisatiedoelen en eventuele veranderopgave. We bespreken de positie, rol en taak van de interim-teamcoach. De coaching richt zich  primair op de vertaling van de organisatiedoelen naar de gewenste teamcompetenties en -gedrag.

De wederzijdse verwachtingen worden van tevoren helder gemaakt en er worden waar mogelijk aandachtsgebieden en resultaat afspraken gemaakt. Jullie vraag of uitdaging is hierin leidend.

Meer weten?

Onze aangesloten professionals staan open voor tijdelijke opdrachten als coach on the job. Zij werken vanuit onze kernwaarden: sociaal, doortastend en inspirerend.

Met onze uitgebreide ervaring, netwerk van Certified Action Learning Coaches en lijst met referenties bieden wij voor iedere vraag een op maat gesneden managementoplossing. Dat maakt ons netwerk uniek.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.