Virtual Campus

ACTIEF SAMEN LEREN

VERSTERK JOUW LEIDERSCHAP

Wij zijn Vollekr8. Onze passie is het actief en duurzaam versterken van teamleiders en hun teams met praktijkgerichte leiderschapsprogramma’s, opleidingen, trainingen en coaching.

Hoe we dat doen? Door Action Learning. Met die praktijkgerichte methode verbeteren we de samenwerking op alle organisatieniveaus.

Heel het proces doorlopen we samen, want juist door interactie leer je het meest. Dat noemen wij Actief Samen Leren.


Meet & Greet | gratis proeftraining volgen?

Action Learning als leerconcept

INZICHT

Een krachtige teamleider laat anderen floreren, dus overstijgt zijn blik zijn eigen perspectief. Het brengt je tot wel het belangrijkste inzicht: welke ontwikkeling jijzelf door moet maken om vol in je kracht te staan.

INTERACTIE

De kracht van actiegericht leren ligt in het samenspel. Je leert met elkaar, door elkaar en voor elkaar. Voor elkaar? Daarom is interactie zo’n belangrijke factor: je staat in verbinding met collega’s én mensen uit andere branches en organisaties.

IMPACT

Training, coaching én opleiding – ieder traject bij Vollekr8 is praktijkgericht en levert een effectieve bijdrage aan krachtig teamleiderschap. Zo staan we garant voor maximale impact en blijvend resultaat voor jou als teamleider, je team en jouw organisatie.

KLANTWAARDERING   8.8

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier