Virtual Campus

Boksclinic | actie, energie & vitaliteit 

Benieuwd hoe jij en je collega’s onder druk communiceren? Ervaren hoe boksen als metafoor past binnen teamontwikkeling, effectieve communicatie, conflicthantering en leiderschap?

Boksen is de puurste vorm van communicatie. Ruimte geven en nemen, raken en ontvangen zonder te kwetsen en grenzen aangeven. Gedrag wordt zichtbaar en op een laagdrempelige manier bespreekbaar. Inzichten door ervaring, feedback en reflectie kunnen leiden tot ander gewenst gedrag.

Boksen als metafoor biedt daarom naast plezier, verrassend veel inzichten in diversen aspecten van communiceren en je rol in het team.

Mogelijke thema’s

Thema’s die vaker terug komen zijn bijvoorbeeld: Stressmanagement, teambuilding, comfortzone, reflectie, rol in de groep, feedback geven en ontvangen, verbinding, mindset, uitspreken, grenzen aangeven, doorzettingsvermogen, veerkracht en mentale weerbaarheid.

Hoe ziet de workshop eruit?

De workshop start met een kennismaking, de vraag toelichten en uitleg van de boksworkshop. Daarna volgen (inter)actieve sessie. Hierin maakt het team kennis met de leerzame kanten van de vechtsport. We eindigenmet reflectie aan tafel. Wat is er gezegd is door de teamleden? Hoe is er gereageerd? Wat hebben we geleerd? We kijken vooruit en maken afspraken hoe de voornemens en acties te borgen in de samenwerking.

Van grenzen aangeven tot krachten doseren

Onze trainingsessies:

  • Vraaggestuurd programma | maatwerk op de vraag van het team
  • Wordt incompany of op een locatie in centraal NL gegeven
  • Deelname vereist geen bijzondere conditie of ervaring
  • Deelnemers dragen makkelijk zittende sportkleding, schone sportschoenen en nemen een handdoek mee
  • Kleine groepen (max. 8 personen). De workshop duurt minimaal 1,5 uur
  • Vollekr8 zorgt voor alle boksbenodigdheden
  • Professionele en ervaren begeleiding

De trainer? 

De trainer is een zeer ervaren bokser en coach die zijn ervaringen in de vechtsport in weet te zetten om organisaties, teams en individuen meer te leren over thema’s als aanspreekcultuur, communicatie, veiligheid en het maken van afspraken.

Meer weten?

Klik op onderstaande link en wij bespreken vrijblijvend de mogelijkheden om jou te helpen met het organiseren van een onvergetelijk teamevenement.

Meer weten? Contact?

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!