Virtual Campus

Tabletactie

In de maand september en oktober heeft Vollekr8 een fantastische actie, zodat jij jouw managementopleiding met extra voordeel begint! Schrijf jij jezelf of je collega’s in voor een meerdaagse opleiding of training? Dan ontvang je bij de start van jouw opleiding de stijlvolle en vernieuwde Lenovo M10 Tab Plus -of een gelijkwaardige tablet cadeau, ter waarde van € 199,-!
*Er zijn uitzonderingen van deelname o.a. niet in combinatie met andere kortingen en acties, zie de uitzonderingen onderaan de pagina voor meer informatie. 

  1. Schrijf je in september of oktober 2021 in voor een meerdaagse training of opleiding via de website van Vollekr8. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de opleiding Certified Manager, Professioneel Leidinggeven of Certified Action Learning Coach.
  2. Opleiding betaald? De tablet ligt voor je klaar tijdens de eerste lesdag van je opleiding.
  3. Met de tablet log je gemakkelijk in op onze online leeromgeving of virtual classroom én je maakt jouw video opdrachten in een handomdraai.

Schrijf je in voor een opleiding of training

Specificaties Lenovo M10 Tab Plus

De stijlvolle én vernieuwde Lenovo M10 Tab Plus is een gebruiksvriendelijke Android-tablet. Het model heeft een geïntegreerde 8 megapixel camera, metalen behuizing voor een moderne uitstraling en een 10.3-inch Full-HD display voor maximaal kijkplezier. Voor de ultieme beleving tijdens het volgen van onze virtual classrooms, het maken van de opdrachten in je online leeromgeving of het beluisteren van je favoriete PODKR8, is de M10 Tab Plus ook voorzien van Dolby Atmos-speakers. Verder beschikt de Lenovo M10 Tab Plus over een MediaTek Helio-processor en 4 GB aan werkgeheugen voor een soepele uitvoering. Tot slot heb je 64 GB aan opslagruimte.

Uitzonderingen

  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen.
  • Deze actie geld maar één tablet per persoonlijke inschrijving.
  • Inschrijvingen voor coachingssessies en online masterclasses zijn uitgesloten van deelname.
  • Indien de Lenovo M10 Tab Plus om wat voor een reden dan ook niet voorradig is, ontvang je van Vollekr8 een gelijkwaardige tablet.
  • Vollekr8 geeft geen garantie op het cadeau en staat ook niet in voor eventuele gebreken aan het cadeau.
Contactinformatie

Vollekr8
De Beek 14a
3871 MS Hoevelaken

T: +31(0)85 0479530
M:+31(0)6 36121736
E: info@vollekr8.nl

VAT/BTW nr. NL8500.12.351.B01
KVK nr. 51432897
IBAN nr. NL14RABO 0126223866

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier