Virtual Campus

Talent zoekt inspirerende werkomgeving?

Wij zijn Vollekr8. Trainingsspecialisten die leidinggevenden, leiderschapsteams en organisaties actief en duurzaam versterken. Hoe we dat doen? Door actieleren. Met die praktijkgerichte methode verbeteren we de samenwerking op alle organisatieniveaus.

Vollekr8 heeft een dynamische en innovatieve cultuur met veel aandacht voor mensen en hun persoonlijke ontwikkeling. Het kantoor van onze succesvolle organisatie is gevestigd in Hoevelaken (3 minuten van het NS-station).

Wij ontwikkelen specifieke Actieleer programma’s voor leidinggevenden, coaches en teams op het gebied van management, communicatie, leiderschap en persoonlijke- en team- en organisatieontwikkeling.

Vollekr8 bouwt met een klein enthousiast team voortdurend aan de vormgeving en kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening. Je gaat werken in een dynamische omgeving en je krijgt de kans om je nog verder te ontwikkelen. Daarom mag je van ons verwachten dat wij jou hierin goed begeleiden.

Als parttimer of stagiair krijg je de kans om in korte tijd werkervaring op te doen en een mooie bijdrage te leveren aan een bijzondere organisatie met een unieke ambitie, namelijk invulling geven aan Actief Samen Leren.

Ben jij sociaal, doortastend en inspirerend en een echte aanpakker? En wil je deze en andere talenten verder ontwikkelen in een organisatie die volop in beweging is? Wie bieden diverse werkzaamheden, activiteiten en projecten voor studenten.

Kortom, Ben jij op zoek naar een boeiende stage waar je alle facetten van je vakgebied kunt gaan ontdekken? Kies dan voor deze stage bij Vollekr8!

Stagiair HBO/WO onderwijs/opleidingskunde 

Interesse?

Vollekr8 draagt graag bij aan jouw persoonlijke groei door het bieden van een bijzonder leuke werkervaring. Als jij denkt dat de combinatie tussen ons en jou net zo uniek is, dan maken we graag kennis met je. Stuur je CV en motivatie naar Jos Grob via info@vollekr8.nl

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!