Virtual Campus
HIER INSCHRIJVEN VITALITEITSCOACH

Vitaliteitscoach

De training Vitaliteitscoach geeft je praktische handvatten om teams en mensen te begeleiden naar meer energie en werkplezier.

Je leert hoe je bij de ander de mentale veerkracht en vitaliteit versterkt. Na afloop van deze training kun je jezelf inzetten als Vitaliteitscoach.

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid bevorderen is het doel van de vitaliteitscoach. In je aanpak richt je je niet alleen op de fysieke gesteldheid, maar ook met het mentale, emotionele en het welbevinden. Daarnaast is vitaliteit essentieel om optimaal te kunnen werken en ontspannen. Maar hoe coach je mensen naar meer balans, werkplezier en vitaliteit?

In deze populaire training leer je hoe je de juiste condities creëert waardoor leidinggevenden en medewerkers optimaal (samen)werken aan duurzame inzetbaarheid.

Resultaat

  • Je weet wat vitaliteit is en welke rol het speelt binnen duurzaam inzetbaarheid
  • Je kunt een Vitaliteitsprogramma opzetten en uitvoeren
  • Je ondersteunt bij het creëren van balans tussen belasting en belastbaarheid
  • Je inspireert anderen in het streven naar een gezonde leefstijl
  • Je versterkt vitaal denken in organisaties en teams
  • Je coacht medewerkers op het vergroten van hun vitaliteit
  • Je ontwikkelt een visie op de rol van vitaliteitscoach en de grenzen hieraan
  • Je bent in staat om binnen de organisatie op een projectmatige manier een professionele cultuur van duurzame inzetbaarheid te bevorderen
  • Je ontwikkelt een flinke portie zelfreflectie als veranderaar
  • Je wordt vakbekwaam als vitaliteitscoach

Doelgroep 

De training Vitaliteitscoach is er voor coaches, professionals, leidinggevenden en HR-professionals die op een praktijkgerichte manier willen leren hoe mensen en teams te begeleiden naar vitaliteit in werk en leven.

Certificaat

Heb je de training met een voldoende afgerond dan ontvang je van ons het certificaat Vitaliteitscoach.

Aanpak Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leermethode is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

CONTACT

Een Certified Interim Manager worden? Lees meer