Virtual Campus
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Senior Action Learning Coach

Senior Action Learning Coach® | SALC

Action Learning versterkt Agile transformaties.

Een Agile-transformatie vraagt om met elkaar op reis te gaan. De Senior Action Learning Coach (SALC) wordt hierbij gezien als de reisleider. Dat vraagt om leiderschapsontwikkeling, cultuur, change en strategierealisatie.

Waar de training Certified Action Learning Coach ingaat op de vaardigheden, de rollen en de dynamiek van de teamcoach, gaat deze training dieper in hoe je een Agile verandering opstart, faciliteert en iedereen betrokken krijgt.

Effectief met alle stakeholders samenwerken

Agile transformaties en Verandercoaches begeleiden

Leidinggeven aan een Agile-verandering

De focus van deze training ligt nadrukkelijk op de transformatie naar een Agile organisatie en het doorlopende zorgen voor waardecreatie. Het werken met één of enkele Agile teams is vaak nog goed te managen. Maar wanneer je als organisatie opschaalt vraagt dit om een senior coach die leiding weet te geven aan de Agile-verandering.

In deze  training leer je hoe je samen met de opdrachtgever een transitie start, portfoliomanagement opzet en hoe je de flow in de verandering houdt. Ook leer je hoe je de Agile verandering tastbaar maakt, zodat Action Learning niet bij mooie woorden blijft, maar ook zichtbaar wordt in Agile gedrag.

Resultaat

 • Je kunt een Agile programma opzetten en uitvoeren
 • Je ontwikkelt je rol als change agent (veranderaar) of interim manager
 • Je bent bent in staat om teamcoaches tijdens de transitie te coachen en te begeleiden
 • Je bent in staat om een support team samen te stellen en te faciliteren
 • Je bent in staat om binnen de organisatie op een projectmatige manier een professionele leercultuur te creëren
 • Je ontwikkelt een flinke portie zelfreflectie als veranderaar
 • Je wordt vakbekwaam als transitiecoach

Doelgroep 

De training Senior Action Learning Coach is geschikt voor alle leiders, (interim) managers, coaches en medewerkers die nu of in de toekomst een rol (gaan) spelen in organisatie verandering of -transformaties. De deelnemers hebben de training Certified Action Learning Coach of een vergelijkbare Agile training succesvol afgerond.

In het kort

 • Vervolg op de training Certified Action Learning Coach
 • Praktijkgerichte training
 • In kleine groepen met veel persoonlijke begeleiding
 • Weet hoe je portfoliomanagement implementeert
 • Leer hoe je Agile organisaties succesvol transformeert
 • Leren met én van andere deelnemers
 • De training wordt gegeven door een Master Action Learning Coach

Senior Action Learning Coach (SALC) | certificaat, register & titel

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Dit geeft ook het recht om ons SALC-badge te voeren en wordt je in het EALC register opgenomen  Lees meer.  Daarnaast mag je de beroepstitel SALC achter je naam voeren.

Je ontvangt van ons het certificaat Senior Action Learning Coach (SALC) als:

 • Je hebt deelgenomen aan minimaal 80% van de bijeenkomsten
 • Je hebt één van de volgende Vollekr8-trainingen succesvol gevolgd: Certfied Action Learning Coach of Certified Manager

Aanpak Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leermethode is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

Terugkomdag

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe inzichten delen en netwerken. Je krijgt ook praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief Samen Agile met collega’s?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaat afspraken.

Door met collega’s samen te werken en te samen te leren aan actuele problemen maak je echte impact. Dat noemen wij Actief Samen Agile. Lees hier meer

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!