Virtual Campus
Deel je ervaring

Referenties / beoordelingen

Door samen te werken kom je individueel verder

Praktisch Leidinggeven
/ 8,0
4

Door de persoonlijke coaching-gesprekken en de teamdagen leer je door zaken samen te doen en te bespreken individueel erg veel. Hierdoor leer je, je eigen Kernkwaliteiten, tekortkomingen en beperkingen te herkennen, waardoor je hier mee aan de slag kunt gaan.
Tevens ondersteunen de lessen betreffende de middle managementstof je bij de ontwikkeling tot een Middle Manager die veel kennis heeft over zijn eigen handelen en waarom hij bepaalde dingen op die bepaalde manier doet en bij de kennis die je nodig hebt om te begrijpen waarom het in een bedrijf er op een bepaalde manier eraan toe gaat.

To the point

Praktisch Leidinggeven
/ 8,0
4

Het geheel als zeer prettig ervaren. Irma is duidelijk, to the point en weet, daar waar nodig, de vinger op de zere plek te leggen. Chapeau!

Ervaring en kennis straalt er vanaf

Praktisch Leidinggeven
/ 9,0
5

Veel cursussen gevolgd. Deze steekt daar ver boven uit. Bij de docenten merk je direct dat zij het niet alleen theoretisch houden, maar dat zij het erg goed kunnen aanvullen met voorbeelden uit eigen ervaringen. Dit zorgt ervoor dat elke lesdag zinvol maar ook leuk is.

Action Learning is een ander manier hoe om te gaan met ontwikkelingen

Praktisch Leidinggeven
/ 9,0
5

De dagen die ik als leidinggevende heb mee mogen maken waren leerzaam en de samenstelling van de groep positief verrassend. Action Learning geeft een geweldige verdieping aan het individu- en teamontwikkeling. De locatie is prima en de begeleiding en afstemming met de deelnemers perfect. Ik kijk dan ook uit naar de volgende opleiding.

In één woord super!

Praktisch Leidinggeven
/ 9,0
5

Heel goed bevallen, prima begeleiding. Door de diversiteit van de deelnemers ook veel geleerd van de andere organisaties en leiderschap.Topdocent met veel praktijkervaring, kennis, maar ook aandacht voor  de persoonlijke ontwikkeling. In één woord super. Ik zou zo weer in een klas aansluiten.

Geen zweverigheden, Top!

Praktisch Leidinggeven
/ 9,0
5

Geweldige docent, die bereid was de diepte in te gaan en je daarbij een spiegel voorhouden. Een duidelijke no nonsense uitleg over de materie. Geen zweverigheden, Top! Teambuilding en Coaching hebben mij de inzichten gebracht die ik nodig had zonder dat dit overdadig was. Hierdoor behield het de kracht van de boodschap. Van beiden vond ik het prettig tools te krijgen zonder aan de hand te worden genomen. Ik zie uit naar een volgende opleiding!

Wil jij Action Learning Coach worden? Klik hier