Virtual Campus
DIRECT INSCHRIJVEN Practitioner Interim Professional

Practitioner Interim Professional

Praktijktraining | Ontdek of interim management bij je past.

Beginnende, maar ook de wat meer ervaren interim professionals vinden het vaak lastig om zich goed te positioneren op de markt voor interim management.

De rol van Interim Professional vraagt namelijk om specifieke kwaliteiten, mindset en vaardigheden. Je moet integer, doortastend en professioneel zijn. De juiste afstand bewaren en toch betrokken zijn.

Interim professionals hebben een veelzijdig vak. Ze worden gevraagd om een crisis aan te pakken, een collega te vervangen, een transitie of verandering te leiden, een project uit te voeren of om nieuwe bedrijfsactiviteiten op te starten.

Deze praktijkgerichte training helpt je te onderzoeken of interim management wat voor je is en of helpt je met een aantal praktische zaken en inzichten waar je als startend interim professional tegen aanloopt.

Resultaat

  • Je ontdekt en versterkt je eigen persoonlijke aanpak als interim professional
  • Je leert op een gestructureerde wijze een interim opdracht vorm te geven
  • Je ontdekt verschillende stijlen en vaardigheden van een interim professional
  • Je weet hoe je medewerkers mee krijgt in een transitie
  • Je wordt een volwaardiger gesprekspartner van het hoger management

Doelgroep

Deze uitdagende en complete training is bijzonder geschikt voor (aankomend) interim professionals die praktische inzichten, kennis en vaardigheden zoeken om deze complexe rol optimaal in te vullen.

Praktijkgerichte training

Action Learning als leermethode

Certificaat

Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Practitioner Interim Professional’.

Leermethodiek Action Learning

Action Learning is een stimulerende leermethodiek, waarbij de kracht ligt in het samenspel. De kern van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en daarop reflecteren. De eigen praktijkvraagstukken staan hierbij centraal. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform met een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Het is onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe inzichten delen en netwerken. Je krijgt ook praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer.

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief samen Agile met collega’s?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!