Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 2 dagen
 • Hoevelaken
 • € 1.295,00 BTW-vrij. incl. assessment
  Zie investering.
 • / 8,5
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Persoonlijk Leiderschap

Meer grip op jezelf, je werk en je omgeving? Datgene doen waar je je goed bij voelt? Zoek je de verbinding tussen je persoonlijke- en functionele effectiviteit? Wil je je invloed vergroten daar waar het kan?

Door inzicht te krijgen in je eigen functioneren ontdek je kansen om je gedragspatronen te veranderen en geïnspireerd aan de slag te gaan in zowel het werk als privé leven. Je ontwikkelt jezelf als mens en collega, en bent in staat om je persoonlijke doelen sneller te bereiken. Je brengt jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau.

Incl. Jung Type assessment | persoonlijkheidstest

Werken aan persoonlijke- en professionele leerdoelen

De rode draad

De rode draad in de training Persoonlijk Leiderschap is dat je leert om condities te creëren voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en die van anderen. Deze condities zijn: veilige leeromgeving creëren, zelfreflectie, zelfvertrouwen, relaties bouwen, een rolmodel zijn en niet-sturende beïnvloeding.

Resultaat

 • Je vergroot jouw persoonlijke kracht en maakt bewuste keuzes vanuit een stevige persoonlijke visie.
 • Je brengt jouw leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau
 • Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke gedragspatronen, waarden, kwaliteiten, overtuigingen en verlangens
 • Je ontwikkelt een visie op jouw rol in de organisatie en kunt effectiever opereren in diverse (werk)situaties
 • Je leert jouw belemmerende overtuigingen los te laten
 • Je beschikt over meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en vitaliteit
 • Je biedt toegevoegde waarde aan jouw team, organisatie en privéleven

Doelgroep

Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die zijn of haar persoonlijk leiderschapskwaliteiten verder wil ontwikkelen, die een pas op de plaats willen maken, op zichzelf willen reflecteren en bereid zijn om op een dieper niveau naar zichzelf te kijken. Om te in te kunnen schrijven voor deze training is geen specifieke vooropleiding vereist.

Certificaat

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het certificaat ‘Persoonlijk Leiderschap’.

Leermethodiek Action Learning

Action Learning is een stimulerende leermethodiek, waarbij de kracht ligt in het samenspel. De kern van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en daarop reflecteren. De eigen praktijkvraagstukken staan hierbij centraal.

Het onder begeleiding van een Action Learning Coach ondernemen van acties, onbekende problemen aanpakken, nieuwe paden zoeken, risico’s nemen, specifieke vaardigheden ontwikkelen en experimenten aangaan zijn inherent aan Action Learning.

Het is een vorm van (management)ontwikkeling, waarbij teamleden van en met elkaar leren. Met die praktijkgerichte methode verbeteren we de samenwerking op alle organisatieniveaus. Heel het proces doorlopen we samen, want juist door interactie leer je het meest. Dat noemen wij Actief Samen Leren.  Lees hier meer

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Het is daarnaast in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe inzichten delen en netwerken. Je krijgt ook praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Herregistratie Schoolleidersregister PO & Registerleraar

Het programma is als formeel aanbod opgenomen in het Schoolleidersregister PO bij het thema: ‘Persoonlijk Leiderschap’ (volledig thema). Herregistratiewaarde 35%

Het programma is ook opgenomen in het aanbod voor Registerleraar.nl onder nummer 00301-03764 Lees hier meer

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief Samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

 

 

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier