Virtual Campus
NU AANMELDEN VOOR PERSOONLIJK LEIDERSCHAP INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Persoonlijk leiderschap

Meer grip op jezelf, je werk en je omgeving? Datgene doen waar je je goed bij voelt? Zoek je de verbinding tussen je persoonlijke- en functionele effectiviteit? Wil je je invloed vergroten daar waar het kan?

Door inzicht te krijgen in je eigen functioneren ontdek je kansen om je gedragspatronen te veranderen en geïnspireerd aan de slag te gaan in zowel het werk als privé leven.

Je ontwikkelt als mens en collega, en bent in staat om je persoonlijke doelen sneller te bereiken. Je brengt jouw persoonlijke leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau.

Incl. Jung Type assessment | persoonlijkheidstest

Aandacht voor jouw persoonlijke situatie (werk & privé)

Meer richting, innerlijke rust en betekenis

Resultaat

  • Je vergroot jouw persoonlijke kracht en maakt bewuste keuzes vanuit een stevige persoonlijke visie.
  • Je brengt jouw leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau
  • Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke gedragspatronen, waarden, kwaliteiten, overtuigingen en verlangens
  • Je ontwikkelt een visie op jouw rol in de organisatie en kunt effectiever opereren in diverse (werk)situaties
  • Je leert jouw belemmerende overtuigingen los te laten
  • Je beschikt over meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en vitaliteit
  • Je biedt toegevoegde waarde aan jouw team, organisatie en privéleven

Doelgroep

Deze training is uitermate geschikt voor iedereen die zijn of haar persoonlijk leiderschapskwaliteiten verder wil ontwikkelen, die een pas op de plaats willen maken, op zichzelf willen reflecteren en bereid zijn om op een dieper niveau naar zichzelf te kijken. Om te in te kunnen schrijven voor deze training is geen specifieke vooropleiding vereist.

Certificaat

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het certificaat ‘Persoonlijk Leiderschap’.

Aanpak Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de Action Learning methode is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

 

Vlootschouw | Team Navigator

De Team Navigator versterkt de principes van Actieleren door concreet groei en ontwikkeling vast te leggen en de voortgang gedurende het gehele programma zichtbaar te maken.

Door het meten van ontwikkeling kun je verwachtingen en bijdragen verbinden aan afspraken die bijdragen aan zowel ontwikkeling en resultaat. Zowel de deelnemer als opdrachtgever zien op deze manier hoe de opgeleverde opdrachten in het programma past bij de verwachte persoonlijke ontwikkeling van iedere deelnemer.

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Oude gewoontes sluipen ongemerkt weer binnen en wil je de opgedane kennis weer opfrissen? Het is in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden. Onze visie hierop is dat leren alleen plaatsvindt op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, kennisdelen en netwerken. Nieuwe inzichten, ervaringen, leerwensen met elkaar delen en  je krijgt praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Herregistratie Schoolleidersregister PO & Registerleraar

Het programma is als formeel aanbod opgenomen in het Schoolleidersregister PO bij het thema: ‘Persoonlijk Leiderschap’ (volledig thema). Herregistratiewaarde 35%

Het programma is opgenomen in het aanbod voor Registerleraar.nl onder nummer 00301-03764

Lees hier meer

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Doorbraak realiseren in gedrag, samenwerking en leiderschap

Al onze opleidingen en trainingen geven we ook incompany

Meer impact door combinatie van online en offline leren

We brengen door Actieleren samenhang in leiderschapsontwikkeling en verandering. Onze specifieke aanpak levert direct resultaat op waar je het wilt: de praktijk op de werkvloer. Door met collega’s samen te werken en te samen te leren aan actuele problemen maak je echte impact. Dat noemen wij Actief Samen Leren. Lees hier meer

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

 

CONTACT

 

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier