HIER INSCHRIJVEN MC Vitaal Leiderschap INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

MASTERCLASS VITAAL LEIDERSCHAP

Wil je meer compassie, veerkracht en vitaliteit ontwikkelen? Wil je beter om kunnen met de uitdagingen en balans in je privé-leven en werk! Minder in je hoofd, en minder zelfkritiek en hoge eisen stellen aan jezelf? Wil je beter voor jezelf gaan zorgen? Wil je leren bewust om te gaan met gevoelens, zodat ze je niet in beslag nemen?⁣ Dan is deze masterclass zeker iets voor jou.

Mensen die gericht zijn op het beter willen presteren dan anderen creëren juist een tegenovergesteld effect. Het nastreven van deze doelen gaat vaak gepaard met een toename van burn-out of fysieke gezondheidsproblemen.

Tijdens deze masterclass leren we deelnemers om hun vijf verschillende energiebronnen te (her)kennen: fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en zingevend. Deze masterclass is gebaseerd op de beste inzichten uit duurzaam inzetbaarheid, positieve psychologie, neurowetenschap, sport, bedrijfskunde en onderzoek.

Laat je minder meeslepen door emoties en gedachtestroom

Beter luisteren naar jezelf en anderen

Vitaler en zelfbewuster worden

Programma

 • Welkom en kennismaking
 • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid
 • Omgaan met perfectionisme, hoog-sensitiviteit, prikkels van buitenaf
 • Meer grip op gedachten, gevoelens en emoties
 • Energiebronnen: fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en zingevend
 • Vitaal leiderschap en teamwork
 • Een plan om vitaal leiderschap te integreren in je functie, dagelijkse leven en handvatten om je te blijven ontwikkelen.

Resultaat

Je krijgt in een sneltreinvaart kennis en praktische inzichten aangereikt. Je ontdekt welke kwaliteiten en aandachtspunten je als leider nodig hebt en je leert effectiever om te gaan met (werk)druk en stress.

Je weet compassie, veerkracht en vitaliteit in te zetten om beter te luisteren naar jezelf, anderen en kunt privé-werkbalans meer in balans houden.

Voor wie?

Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor iedereen die hun leiderschap meer vanuit compassie, veerkracht en vitaliteit willen inzetten.

Ben je op zoek naar praktische handvatten en/of wil je je kennis opfrissen met de laatste inzichten, dan is deze inspirerende masterclass zeker iets voor jou.

Certificaat

Na afronding van de leergang ontvang je van ons, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, het certificaat ‘Masterclass Vitaal Leiderschap.

Aanpak Actieleren

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leermethode Actieleren is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Oude gewoontes sluipen ongemerkt weer binnen en wil je de opgedane kennis weer opfrissen? Het is in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden. Onze visie hierop is dat leren alleen plaatsvindt op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, kennisdelen en netwerken. Nieuwe inzichten, ervaringen, leerwensen met elkaar delen en  je krijgt praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Investering

 • € 199,00 BTW-vrijgesteld, all-in (incl. arrangementskosten: onbeperkt koffie, thee, fris en water)
 • Inclusief officieel certificaat van de Vollekr8 Academy

Groepsgrootte en duur: 6 – 30 deelnemers. Bijeenkomst van 13.00-16.30 uur

BTW: De totale investering vrijgesteld van BTW. Lees hier meer

De investering die je maakt in dit programma zal het waard zijn. Je hebt tools en inzichten ontvangen die je direct kunt inzetten in jouw praktijksituatie.

Betaalwijze: Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de masterclass.

Annuleringsregeling

 • Langer dan 2 maanden voor de start, worden geen kosten in rekening gebracht.
 • Tussen 1 maand en 14 dagen voor de start, wordt 50% in rekening gebracht.
 • Korter dan 14 dagen voor de start, wordt 100% in rekening gebracht. Uiteraard kun je je altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

MAATWERK & INCOMPANY

Impactvolle trainingsprogramma’s in jouw organisatie

Cursussen, programma’s of leertrajecten samen organiseren die teamwork stimuleren en medewerkers verbinden?

Wij bieden een uniek leer- en verandertraject waarbij we individueel-, team- en organisatieontwikkeling bij elkaar brengen via een effectieve manier van coachen en begeleiding op basis van actieleren.

Klassikaal of online leren? Klik hier