HIER INSCHRIJVEN MC Creatief leiderschap INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Masterclass
Creatief Leiderschap

In een omgeving die voortdurend verandert, hangt het succes en of de groei van de organisatie grotendeels af van het vermogen om innovatie en creativiteit te leiden.

Wil je ontdekken hoe je in de basis creativiteit kan ontwikkelen? Hoe haal je het meeste uit je team? Welke leiderschapsvaardigheden heb je daarvoor te ontwikkelen? En wat kun je leren van de praktijk in andere branches?

Maak je klaar om nieuwe perspectieven te ontdekken, te ervaren en af te stemmen op jouw toekomstig leiderschap.

Toepassen van verschillende bewezen methoden

Creëren van een ondernemende mindset

Innoveren wordt logisch

PROGRAMMA

 • Welkom & kennismaking
 • Laatste inzichten, principes en de psychologie achter Creatief Leiderschap
 • Lean & Actieleren
 • 4 fasen van het Design Thinking methode
 • Experiment Board van Lean Startup
 • ntre-/intrapreneurial mindset van The Startup Way
 • Implementatie nieuw gedrag en borging op de werkvloer
 • Inzicht in de lessons learned van collega’s die werken aan de oplossing van gelijksoortige problemen
 • Actiegerichte werkvormen: 3-tal waardevolle canvassen/werkwijzen die passen in de moderne manier van innoveren. Denk hier o.a. aan Empathy Maps en Experiment Boards.

RESULTAAT

Na deze masterclass begrijp je de essentie van de drie belangrijkste methoden en bijhorende technieken die het afgelopen decennia veel start-ups, scale-ups en high performing teams hun innovatiekracht hebben versterkt. De masterclass wordt afgesloten met tips en tools om de implementatie van Actieleren naar de werkplek mogelijk te maken.

VOOR WIE?

Deze masterclass is uitermate geschikt voor iedereen die meer wil weten over Creatief Leiderschap of deze methode actief wil inzetten binnen hun teams of organisaties. Maar ook voor degene die wil begrijpen hoe meer grip te krijgen op innovatie.

Ben je op zoek naar praktische handvatten om de samenwerking in een groep mensen of een team te versterken en/of wil je je kennis opfrissen met de laatste inzichten vanuit Actieleren, dan is deze inspirerende masterclass zeker iets voor jou.

VERVOLGTRAINING

Na het succesvol afronden van deze masterclass kun je je verder ontwikkelen. Bekijk ook de vervolgtraining Creatief Leiderschap Practitioner. Lees hier meer

AANPAK ACTIELEREN

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leermethode Actieleren is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

TERUGKOMDAG

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Oude gewoontes sluipen ongemerkt weer binnen en wil je de opgedane kennis weer opfrissen? Het is in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden. Onze visie hierop is dat leren alleen plaatsvindt op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, kennisdelen en netwerken. Nieuwe inzichten, ervaringen, leerwensen met elkaar delen en  je krijgt praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk

INVESTERING

 • € 199,00 BTW-vrijgesteld, all-in (incl. arrangementskosten: onbeperkt koffie, thee, fris en water)
 • Inclusief certificaat

Certificaat: Na afronding van de training ontvang je van ons, op basis actieve deelname en aanwezigheid, een certificaat. Hiermee heb je een kwalitatief hoog gewaardeerd certificaat in huis.

Groepsgrootte, locatie en duur: 6 – 30 deelnemers, Hilversum van 13.00-16.30 uur

BTW: De totale investering vrijgesteld van BTW. Lees hier meer

De investering die je maakt in dit programma zal het waard zijn. Je hebt tools en inzichten ontvangen die je direct kunt inzetten in jouw praktijksituatie.

Betaalwijze: Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum te worden voldaan maar uiterlijk voor aanvang van de masterclass.

Annuleringsregeling

 • Langer dan 2 maanden voor de start, worden geen kosten in rekening gebracht.
 • Tussen 1 maand en 14 dagen voor de start, wordt 50% in rekening gebracht.
 • Korter dan 14 dagen voor de start, wordt 100% in rekening gebracht. Uiteraard kun je je altijd, zonder bijkomende kosten, laten vervangen door een collega.

MAATWERK & INCOMPANY

Impactvolle trainingsprogramma’s in jouw organisatie

Cursussen, programma’s of leertrajecten samen organiseren die teamwork stimuleren en medewerkers verbinden?

Wij bieden een uniek leer- en verandertraject waarbij we individueel-, team- en organisatieontwikkeling bij elkaar brengen via een effectieve manier van coachen en begeleiding via de Actieleermethode.

Maatwerk & incompany

Klassikaal of online leren? Klik hier