Virtual Campus
HIER INSCHRIJVEN Leidinggeven aan Verkoopteams INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Leidinggeven aan Verkooptteams

Geef je leiding aan talentvolle en (eigen)wijze verkoopmedewerkers? En werken zij zelfstandig en soms buiten je gezichtsveld? Dan is deze training zeer geschikt voor jou.

Sales professionals hebben vaak nog meer klantkennis dan jij, maar tegelijkertijd ben jij wel verantwoordelijk voor het eindresultaat. In hoeverre moet je je nu wel of niet met het proces of de inhoud bemoeien? En hoe ga je om met eventuele weerstand?

In deze praktijkgerichte training ontwikkel je alle vaardigheden en managementrollen om op motiverende wijze leiding te geven aan sales professionals en hen tot uitstekende prestaties te motiveren.

Topdocenten uit de praktijk

Volwaarige gesprekspartner worden voor het management, klanten en verkoopteam

Resultaat

  • Je bent in staat effectief leiding te geven aan een team van sales professionals
  • Je beschikt over de juiste communicatieve, sociale en interventie vaardigheden om met het verkoopteam de doelen te behalen
  • Je weet om te gaan met prestatiedruk van bovenaf
  • Je kent de factoren die de klantgerichtheid beïnvloeden en bevorderen
  • Je bent in staat om op effectieve wijze te communiceren met je verkoopteam
  • Je verwerft inzicht in je eigen vaardigheden en valkuilen in je rol als leidinggevende
  • Je kent de principes van team- en individueel gericht leidinggeven
  • Je weet om te gaan met lastige situaties, emoties en conflicten
  • Je wordt een volwaardige gesprekspartner voor het management, klanten en verkoopteam

Tijdens deze training leer je beter begrijpen wat een het verkoopteam nodig heeft. Je vergroot daarnaast je zichtbaarheid en versterkt jouw leiderschap. Belangrijk hierbij is dat je ontdekt wat jouw kracht, kwaliteiten en valkuilen zijn als leider. In deze training leer je van en met elkaar. Je verdiept je leidinggevende vaardigheden. waarbij de context van je eigen werk daarbij het uitgangspunt is.

Doelgroep en vooropleiding

Verkoopleiders, leidinggevenden aan verkoopteams, verkoopmanagers en accountmanagers. Je bent (aankomend) leidinggevende en wilt alle benodigde rollen en vaardigheden van het leidinggeven aan sales professionals onder de knie krijgen, om zo je effectiviteit richting het management en verkoopteam te vergroten. Om te in te kunnen schrijven voor deze training is geen specifieke vooropleiding vereist.

Certificaat

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van ons het certificaat ‘Leidinggeven aan Verkoopteams’.

Aanpak Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de Action Learning methode is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

 

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Oude gewoontes sluipen ongemerkt weer binnen en wil je de opgedane kennis weer opfrissen? Het is in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden. Onze visie hierop is dat leren alleen plaatsvindt op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, kennisdelen en netwerken. Nieuwe inzichten, ervaringen, leerwensen met elkaar delen en  je krijgt praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Doorbraak realiseren in gedrag, samenwerking en leiderschap

Al onze opleidingen en trainingen geven we ook incompany

Meer impact door combinatie van online en offline leren

We brengen door Actieleren samenhang in leiderschapsontwikkeling en verandering. Onze specifieke aanpak levert direct resultaat op waar je het wilt: de praktijk op de werkvloer. Door met collega’s samen te werken en te samen te leren aan actuele problemen maak je echte impact. Dat noemen wij Actief Samen Leren. Lees hier meer

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Contact of informatie

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier