Virtual Campus
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Financieel Management

Financiën voor niet financiële
professionals

Deze populaire training biedt non-financials in korte tijd de kennis en praktische handvatten om inzicht en grip te krijgen op alle financiële zaken waarvoor ze binnen de organisatie, afdeling of het team verantwoordelijk zijn. Verhoog je kennis en inzicht in financiën tijdens deze 3-daagse training!

Om de beste financiële beslissingen te nemen over het primaire proces, personeel en faciliteiten, is het belangrijk om financiële overzichten te kunnen lezen, te kunnen interpreteren en toe te passen. Je gaat makkelijker over financiën communiceren, je leert financiële voorstellen beter te onderbouwen en je overziet de financiële consequenties van beslissingen sneller.

Je leert alles wat nodig is om als een betere gesprekspartner op financieel vlak te fungeren. Deze training richt zich naast algemene financiële onderwerpen op specifieke zaken binnen de non-profitsector.

Meer inzicht in en begrip van de financiële vraagstukken in je organisatie

Deze training is een waardevolle ervaring. Op een laagdrempelige wijze breng je je kennis en inzichten op het financiële vakgebied naar een hoger niveau.

Resultaat

  • Je kunt inschatten of die opbrengsten de verwachte kosten kunnen dekken
  • Je onderbouwt financiële voorstellen door zicht op consequenties
  • Je kunt eenvoudige budgetten en kostencalculaties opstellen
  • Je leert jaarrekeningen lezen
  • Je kunt projecten financieel beoordelen en monitoren
  • Je weet feedback-loops in te bouwen om voorspellingen beter te onderbouwen
  • Je word een betere gesprekspartner voor financiële collega’s en medewerkers.

Voor wie?

Voor directieleden, managers, teamleiders, projectleiders, schoolleiders, staf en beleidsmedewerkers die hun financieel inzicht willen verbeteren. Enige financiële voorkennis is noodzakelijk.

Certificaat

Heb je de gehele training gevolgd en met een voldoende afgerond? Je ontvangt van de Vollekr8 Academy het certificaat ‘Financiën voor niet financiële professionals”.

Aanpak Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de Action Learning methode is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Het is daarnaast in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe inzichten delen en netwerken. Je krijgt ook praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer.

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief Samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaat afspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier