• Bekijk alle startdata
 • 6 bijeenkomsten + coaching + intervisie
 • Hoevelaken (ook online)
 • € 2.995,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 9,0
NU AANMELDEN VOOR Certified Creatief Leiderschap INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Certified Creatief Leiderschap | post HBO

Een stevige basis voor toekomstgericht leiderschap!

Wil jij als leidinggevende, ondernemer of professional je leiderschapspotentieel ontdekken en ontwikkelen? Dan zal dit gecertificeerde programma voelen als een warme deken.

Ontdek je leiderschapsprincipes en leer authentiek leiderschap vanuit jouw kwaliteiten effectief vorm te geven. Deze inspirerende opleiding geeft je een stevige basis.

Of je nu formeel of informeel invloed uitoefent. De reis om groei van je organisatie, team of afdeling via Actieleren en volgens het Scaling Up principe te realiseren.

“Een goed opgebouwd leiderschapsprogramma, waarin stevige managementkennis, coachingsvaardigheden en leiderschapsprincipes door Actieleren zijn verbonden”.

Word de leider die je mag zijn

Werken aan een FutureFit organisatie. Je hebt het roer in handen je doelstellingen in het vizier. Je hebt het gevoel dat het nóg beter kan en moet. Organiseren blijkt een vak en kost meer tijd, energie en inspanning dat je had verwacht. Tijd om de leider te worden die je mag zijn. Dit creatieve leiderschapsprogramma geeft je meer inzicht in jezelf, het team en of de organisatie.

Ontdek je eigen stijl

In deze inspirerende opleiding ga je op zoek naar jouw aanpak, creativiteit en stijl. Het programma voert je langs de achtergronden van leiderschap, invloed uitoefenen, communiceren, systematisch denken en handelen, zelfbewustzijn en veerkracht. Daarnaast ga je aan de slag met creatieve en praktische opdrachten.

Resultaat

 • Weet hoe je de organisatie(groei) minder afhankelijk kan maken van de inbreng van de directie/MT
 • Leid teams door het proces van experimenteren. Bereik sneller jouw doelen met minder sturing
 • Verken en pas unieke leiderschapsbenaderingen toe voor verschillende scenario’s
 • Creëer psychologische veiligheid en creatieve ruimte voor medewerkers en teams en moedig een verscheidenheid aan perspectieven aan
 • Stel de voorwaarden op voor een open leercultuur van creativiteit en samenwerking
 • Breng nieuwe vaardigheden onder de aandacht door tastbare, realistische projectuitdagingen, zoals een leiderschapsplan en een verhaal om te delen.

Doelgroep en vooropleiding

Dit intensieve programma is uitermate geschikt voor ondernemers, managementteams, leidinggevenden, managers, teamleiders en professionals die werken aan de groei van hun organisatie. Om toegelaten te worden voor deze post-HBO-opleiding vragen wij:

 • minimaal HBO werk- en denkniveau of
 • de training Creative Leadership Practitioner. Lees meer

Diploma, register en titel CM

Als je de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je van ons het certificaat Certified Creatief Leiderschap, wordt je opgenomen in het CLL-register van IRALPRO (International Registered Action Learning Professional) en mag je de beroepstitel CCL achter je naam voeren.

Aanpak Actieleren

Eén van de belangrijkste kenmerken van de leermethode Actieleren is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Oude gewoontes sluipen ongemerkt weer binnen en wil je de opgedane kennis weer opfrissen? Het is in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden. Onze visie hierop is dat leren alleen plaatsvindt op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, kennisdelen en netwerken. Nieuwe inzichten, ervaringen, leerwensen met elkaar delen en  je krijgt praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes.

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Doorbraak realiseren in gedrag, samenwerking en leiderschap

Al onze opleidingen en trainingen geven we ook incompany

Meer impact door combinatie van online en offline leren

We brengen door Actieleren samenhang in leiderschapsontwikkeling en verandering. Onze specifieke aanpak levert direct resultaat op waar je het wilt: de praktijk op de werkvloer. Door met collega’s samen te werken en te samen te leren aan actuele problemen maak je echte impact. Dat noemen wij Actief Samen Leren. Lees hier meer

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

 

HIER INSCHRIJVEN

Klassikaal of online leren? Klik hier