Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 6 bijeenkomsten + coaching + intervisie
 • Hoevelaken (ook online)
 • € 2.995,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 9,0
NU AANMELDEN VOOR KRACHTIG LEIDERSCHAP INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Krachtig Leiderschap | post HBO

Een stevige basis voor wendbaar leiderschap!

Wil jij als leidinggevende, ondernemer of professional je leiderschapspotentieel ontdekken en ontwikkelen? Dan zal dit leiderschapsprogramma voelen als een warme deken.

Ontdek wat leiderschapsprincipes doen om krachtig leiderschap effectief vorm te geven. Deze inspirerende opleiding geeft je een stevige basis om de duurzame inzetbaarheid, prestaties en werkplezier te verhogen.

Of je nu formeel of informeel invloed uitoefent. De reis om groei van je organisatie, team of afdeling via Actieleren en het krachtig leiderschapsprincipe te realiseren.

“Een goed opgebouwd leiderschapsprogramma, waarin leiderschapsvaardigheden en krachtige leiderschapsprincipes door Actieleren zijn verbonden”.

Word de leider die je mag zijn

Werken aan een FutureFit organisatie. Je hebt het roer in handen je doelstellingen in het vizier. Je hebt het gevoel dat het nóg beter kan en moet. Organiseren blijkt een vak en kost meer tijd, energie en inspanning dat je had verwacht. Tijd om de leider te worden die je mag zijn.

Ontdek je eigen stijl

In deze inspirerende opleiding ga je op zoek naar jouw aanpak, kracht en stijl. Het programma voert je langs de achtergronden van leiderschap, invloed uitoefenen, communiceren, systematisch denken en handelen, zelfbewustzijn en veerkracht. Daarnaast ga je aan de slag met creatieve en praktische opdrachten.

Resultaat

 • Verken en pas unieke leiderschapsbenaderingen toe voor verschillende scenario’s
 • Vergroot leiderschapskwaliteiten en -vaardigheden van leidinggevenden in jouw organisatie
 • Ontwikkel door gedragen leiderschapsprincipes krachtige en slagvaardige (management)teams
 • Teamleden zien mogelijkheden om samen de bedrijfsresultaten te verbeteren
 • Creëer psychologische veiligheid en creatieve ruimte voor medewerkers en teams en moedig een verscheidenheid aan perspectieven aan
 • Realiseer een cultuurtransitie en duurzame gedragsverandering in organisaties

Doelgroep

Dit intensieve programma is uitermate geschikt voor leidinggevenden, managers, teamleiders, ondernemers, managementteams en professionals die krachtig leiderschap bij zichzelf willen ontwikkelen en door leiding te gaan geven vanuit persoonlijke kracht ook het beste uit anderen naar boven te halen. 

Certificaat

Als je de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je van ons het certificaat Krachtig Leiderschap,

Aanpak Action Learning

Eén van de belangrijkste kenmerken van de Action Learning methode is dat je werkt vanuit je eigen leerbehoefte en met jouw actuele vraagstukken uit de praktijk. De training is praktijkgericht en bijzonder interactief. Kennisdeling, zelfanalyses, oefeningen en ervaringsuitwisseling maken het leerproces persoonlijk en functiegericht. Lees hier meer

 

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Oude gewoontes sluipen ongemerkt weer binnen en wil je de opgedane kennis weer opfrissen? Het is in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden. Onze visie hierop is dat leren alleen plaatsvindt op vrijwillige basis en vanuit je eigen motivatie.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, kennisdelen en netwerken. Nieuwe inzichten, ervaringen, leerwensen met elkaar delen en  je krijgt praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes.

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Doorbraak realiseren in gedrag, samenwerking en leiderschap

Al onze opleidingen en trainingen geven we ook incompany

Meer impact door combinatie van online en offline leren

We brengen door Actieleren samenhang in leiderschapsontwikkeling en verandering. Onze specifieke aanpak levert direct resultaat op waar je het wilt: de praktijk op de werkvloer. Door met collega’s samen te werken en te samen te leren aan actuele problemen maak je echte impact. Dat noemen wij Actief Samen Leren. Lees hier meer

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

 

HIER INSCHRIJVEN

Wil jij Action Learning Coach worden? Klik hier