Virtual Campus
 • Bekijk alle startdata
 • 6 bijeenkomsten + coaching + intervisie
 • Hoevelaken
 • € 2.995,00 BTW-vrij.
  Zie investering.
 • / 9,0
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING CERTIFIED LEADERSHIP

Certified Leadership | post HBO

Krachtig leiderschap

Wil jij als leidinggevende, ondernemer of professional je leiderschapspotentieel ontdekken en ontwikkelen? Dan zal dit leiderschapsprogramma voelen als een warme deken.

Ontdek wat leiderschapsprincipes doen om krachtig leiderschap effectief vorm te geven. Deze inspirerende opleiding geeft je een stevige basis om de duurzame inzetbaarheid, prestaties en werkplezier te verhogen.

Of je nu formeel of informeel invloed uitoefent. De reis om groei van je organisatie, team of afdeling via Actieleren en het krachtig leiderschapsprincipe te realiseren.

“Een goed opgebouwd leiderschapsprogramma, waarin leiderschapsvaardigheden en krachtige leiderschapsprincipes door Actieleren zijn verbonden”.

Word de leider die je mag zijn

Werken aan een FutureFit organisatie. Je hebt het roer in handen je doelstellingen in het vizier. Je hebt het gevoel dat het nóg beter kan en moet. Organiseren blijkt een vak en kost meer tijd, energie en inspanning dat je had verwacht. Tijd om de leider te worden die je mag zijn.

Ontdek je eigen stijl

In deze inspirerende opleiding ga je op zoek naar jouw aanpak, kracht en stijl. Het programma voert je langs de achtergronden van leiderschap, invloed uitoefenen, communiceren, systematisch denken en handelen, zelfbewustzijn en veerkracht. Daarnaast ga je aan de slag met creatieve en praktische opdrachten.

Resultaat

 • Je past unieke leiderschapsbenaderingen toe voor verschillende scenario’s
 • Je vergroot je leiderschapskwaliteiten en -vaardigheden
 • Je ontwikkelt leiderschapsprincipes in slagvaardige teams
 • Je inspireert medewerkers om het beste van zichzelf te geven
 • Je draagt actief bij aan het toekomstig leiderschap in teams en organisaties
 • Je creëert psychologische veiligheid in teams en weet door een actiegerichte leercultuur duurzame gedragsverandering  te ontwikkelen.

Doelgroep

Dit inspirerende programma is uitermate geschikt voor leidinggevenden, managers, teamleiders, ondernemers, managementteams en professionals die krachtig leiderschap bij zichzelf willen ontwikkelen en door leiding te gaan geven vanuit persoonlijke kracht ook het beste uit anderen naar boven te halen.

Diploma, register en titel CM

Als je het programma succesvol hebt afgerond ontvang je het Certified Leadership certificaat van de Vollekr8 Academy, wordt je opgenomen in het CL-register van EALC (European Action Learning Centre) en mag je de beroepstitel CL achter je naam voeren.

Leermethodiek Action Learning

Action Learning is een stimulerende leermethodiek, waarbij de kracht ligt in het samenspel. De kern van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en daarop reflecteren. De eigen praktijkvraagstukken staan hierbij centraal.

Het onder begeleiding van een Action Learning Coach ondernemen van acties, onbekende problemen aanpakken, nieuwe paden zoeken, risico’s nemen, specifieke vaardigheden ontwikkelen en experimenten aangaan zijn inherent aan Action Learning.

Het is een vorm van (management)ontwikkeling, waarbij teamleden van en met elkaar leren. Met die praktijkgerichte methode verbeteren we de samenwerking op alle organisatieniveaus. Heel het proces doorlopen we samen, want juist door interactie leer je het meest. Dat noemen wij Actief Samen Leren.  Lees hier meer

Meet & Greet | gratis proeftraining

Wil jij deze training eerst ervaren voordat je een keuze maakt? Dat kan vrijblijvend! Bekijk de actuele data en tijden en schrijf je in voor één van onze gratis Meet & Greets. Info & inschrijven

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Het is daarnaast in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe inzichten delen en netwerken. Je krijgt ook praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes.

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Doorbraak realiseren in gedrag, samenwerking en leiderschap

Al onze opleidingen en trainingen geven we ook incompany

Meer impact door combinatie van online en offline leren

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier