Virtual Campus
INSCHRIJVEN VOOR DE TRAINING Leidinggeven aan Creatieve Processen

Leidinggeven aan Creatieve Processen

Innovatieversneller en krachtig teamwork

Vind je het lastig om dagelijkse routines en patronen los te laten en te doorbreken? Tijdens deze training  leer je op een andere, creatieve manier naar problemen, processen en gedrag te kijken.

De volgende stap om een bewezen creatieve proces in je organisatie te introduceren, het innovatieve vermogen van je team te verhogen en jezelf daarmee te versterken als professional. Ook ontvang je praktische handvatten om de methode in uw eigen werkomgeving toe te passen.

De training helpt je om actiegericht complexe vraagstukken op te lossen en gelijktijdig het innovatieve vermogen van het team en organisatie te vergroten.

Vergroot jouw wendbaarheid als creatief leider

Action Learning als uniek trainingsconcept

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die op een creatieve en snelle manier de innovatiekracht in de organisatie wil verhogen, producten of diensten willen innoveren, behoefte heeft aan praktische handvatten en methoden of om creativiteit meer ruimte te geven in zijn team.

Na afloop ben je in staat

  • om met een andere mindset en perspectief naar uitdagingen te kijken.
  • op basis van het hoofdthema ontwerpvraagstukken te (her)formuleren.
  • empathie te creëren voor de klant, medewerkers en collega’s
  • innovatiekracht te verhogen en procesverbeteringen te realiseren
  • de creativiteit en het rendement van de medewerkers te verbeteren
  • het onderlinge vertrouwen en creativiteit in teams te bevorderen
  • een breed scala aan technieken in te zetten om van idee tot uitvoering te komen

Certificaat 

Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je van ons het certificaat ‘Leidinggeven aan Creatieve  Processen’.

Leermethodiek Action Learning

Action Learning is een stimulerende leermethodiek, waarbij de kracht ligt in het samenspel. De kern van Action Learning is leren door te doen, te ervaren en daarop reflecteren. De eigen praktijkvraagstukken staan hierbij centraal.

Het onder begeleiding van een Action Learning Coach ondernemen van acties, onbekende problemen aanpakken, nieuwe paden zoeken, risico’s nemen, specifieke vaardigheden ontwikkelen en experimenten aangaan zijn inherent aan Action Learning.

Het is een vorm van (management)ontwikkeling, waarbij teamleden van en met elkaar leren. Met die praktijkgerichte methode verbeteren we de samenwerking op alle organisatieniveaus. Heel het proces doorlopen we samen, want juist door interactie leer je het meest. Dat noemen wij Actief Samen Leren.  Lees hier meer

Terugkomdag

Na een training of leertraject komt het nog wel eens voor dat de waan van de dag het toch weer overneemt. Het is daarnaast in deze tijd van complexe veranderingen onontkoombaar up-to-date te moeten blijven van de meest recente ontwikkelingen, kennis en vaardigheden.

Wij organiseren daarom 2x per jaar een gratis terugkomdag waar deelnemers en trainers elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe inzichten delen en netwerken. Je krijgt ook praktische handvatten mee om deze direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk. Lees hier meer.

Online leerplatform (Virtual Campus)

Wij hebben een modern online leerplatform. Het biedt deelnemers de mogelijkheid specifieke competenties nog sterker aan te spreken.

De Virtual Campus heeft een interactieve studiewijzer met: up-to-date studiemateriaal, nuttige links, praktijkopdrachten, achtergrondinformatie en interactieve toepassingen, zoals een Virtueel Klaslokaal, online coaching, e-learning, chats, forums, vragenlijsten, tests en filmpjes. Lees hier meer

Incompany & maatwerkoplossingen?

Actief Samen Leren met collega’s?

Iedere organisatie is uniek, heeft zijn eigen cultuur, context, leiderschapsprincipes, doelen en praktijkvraagstukken. Maar hoe zet je jouw mensen in hun kracht en hoe krijg je ze mee?

Wij geloven in samenwerking en maatwerk. Aan de hand van jullie vraag kijken we in co-creatie welke training of traject bijdraagt aan de meest effectieve oplossing voor jouw organisatie, het team of de medewerkers. We formuleren gezamenlijk doelstellingen en resultaatafspraken.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Advies op maat? Wij bellen u terug!

Heeft u vragen? Of toch liever persoonlijk advies op maat? Wij staan klaar om u te woord te staan. Vul het formulier in en wij bellen u geheel vrijblijvend terug.

Privacy Statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier