Virtual Campus

Interim management

Het bijeenbrengen van de beste directieleden, managers en teamleiders is onze belangrijke opgave in een wereld waar wordt geconcurreerd om krachtig leiderschap en talent.

Versneld de continuïteit van uw (familie)bedrijf borgen? Problemen bij opvolging. bedrijfsovername, transformatie of andere veranderingsprocessen. Rust, stabiliteit en prioriteiten versterken de resultaten, ambities en cultuur van de organisatie. Hiervoor selecteren wij kandidaten met de juiste kennis, ervaring, persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten.

Gespecialiseerd in het verbeteren van aansturing, processen, samenwerking en verandering

Onorthodoxe visie

Onze ervaring is dat je niet altijd iemand nodig hebt die continu op de inhoud ingaat, maar iemand die iets anders meebrengt wat veel harder nodig is: energie, creativiteit, interactie, impact, daadkracht, discipline, ondernemerschap, sociaal en inspiratie. Onze professional is de verandering.

3D-Improvement-traject | Action Learning

Het is een onderdeel van onze aanpak om Interim professionals te trainen, te coachen en te begeleiden in hun carrière. Dat doen wij met kennis van zaken en persoonlijke aandacht. Action Learning is hierbij een succesvolle coach-methode die fungeert als hefboom tussen werken, leren en reflecteren.

Onze interim professionals worden door middel van een resultaatgericht 3D-improvement-traject klaargestoomd voor de opdracht. Een voor de interim professional maatwerk leertraject waarbij de rollen manager en leider worden versterkt, en coachen en begeleiding onderdeel is van de opdracht. De regie ligt volledig bij de professional zelf.

Waarom Vollekr8

Vollekr8 verbindt bijzondere bedrijven en getalenteerde professionals, van directieniveau tot en met het middenkader, met de juiste kennis, vaardigheden en attitude. Zij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van aansturing, processen, samenwerking en verandering. Onze passie is om organisaties hun toekomstige leiders aan zich te verbinden.

Wij zijn actief in de volgende sectoren:

  • Techniek & industrie (MKB tot Middle market en van familiebedrijven tot Private Equity)
  • Zakelijke dienstverlening
  • Zorg & welzijn
  • Onderwijs

Meer weten?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw vraag over executive coaching,  interim-management, interim-directie en interim-teamleider uitstekend kunnen beantwoorden. Met onze uitgebreide ervaring, netwerk van Senior Action Learning Coaches en lijst met referenties bieden wij voor iedere vraag een op maat gesneden managementoplossing.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!