Virtual Campus

2021. Een nieuw jaar, dat we op volle kracht zijn begonnen met het bekendmaken van onze nieuwe naam en slogan: Vollekr8 – Actief Samen Leren. De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan het opnieuw formuleren van ons verhaal, onze passie. De conclusie? We zetten mensen vol in hun kracht. Keer op keer. Dat doen we door actief samen te leren, met leidinggevenden, leiderschapsteams en organisaties. Samen een proces doormaken en tot de kern te komen. Ieders kwaliteiten in de spotlights te zetten en maximaal te leren gebruiken. Daar worden we nu eenmaal heel erg blij van. Dus dat gaan we doen! Hoe? Aan de hand van actief samen leren met inzicht, interactie en impact.

Actief samen leren

Actieleren, ook bekend als action learning, is een bekende en zeer effectieve methode die wij gebruiken om leidinggevenden, leiderschapsteams en organisaties actief en duurzaam te versterken. Daarmee verbeteren we de samenwerking op alle niveaus in een organisatie.
Om dat te kunnen doen is het belangrijk om terug te gaan naar de basis. Krachtig leiderschap begint namelijk bij inzicht in jezelf. Wat is jouw energie? Welke rol speel jij in het team? We gaan samen op zoek naar antwoorden, want met het geven en ontvangen van feedback leer je het meest. Door samen te werken aan problemen die spelen in jouw organisatie maken we echte impact. Dat noemen wij actief samen leren.

Inzicht

Een goede leider zet anderen in hun kracht en zorgt ervoor dat zij zich nog verder ontwikkelen. Zonder inzicht is er geen mogelijkheid tot persoonlijke groei. Tijdens de opleiding ontwikkel je inzicht op verschillende niveaus. Zowel individueel als binnen het team en de organisatie. Daarbij bekijken we jouw vraagstukken vanuit verschillende perspectieven. Zo krijg je als leider een compleet overzicht en kom je tot misschien wel het belangrijkste inzicht: welke ontwikkeling jijzelf moet doormaken om vol in je kracht te staan.

Interactie

Actieleren gaat over interactie: je leert met elkaar, door elkaar en voor elkaar. Door interactie sta je in verbinding met collega’s én mensen uit andere branches en organisaties. Je verbindt, analyseert en reflecteert. Actief samen leren geeft inzicht in jouw rol en energie én helpt je de kracht van de ander te zien.

Impact

Training, coaching én opleiding – ieder traject bij Vollekr8 is praktijkgericht. Ja, je behaalt bij ons je certificering. Maar nog waardevoller: we leveren samen een concrete, effectieve bijdrage aan jouw krachtige leiderschap én aan de organisatie waar je onderdeel van bent. Zo staan we garant voor maximale impact en blijvend resultaat voor jou als persoon, je team en jouw organisatie.

Dus, 2021. Een nieuw jaar dat we optimistisch inzien, we gaan er met volle moed tegenaan. Een jaar vol uitdagingen en kansen. Hét jaar om jezelf nog verder te ontwikkelen, waardoor jij vol in je kracht komt te staan. We gaan actief samen leren!

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en die van je organisatie? Bekijk eens onze opleidingen of neem contact met ons op.

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!