Virtual Campus

Interim-teamleider

De teamleider geeft hiërarchisch leiding aan de medewerkers binnen teams.

Tijdelijke uitval van je leidinggevende? Een gat door een openstaande vacature? Een groot project aan dat extra ondersteuning vraagt? Dan ben je op zoek naar een ervaren interim-teamleider die in korte tijd jouw koers kan varen en deze gedragen weet te vertalen naar de werkplek.

Competente en resultaatgerichte teamleiders

Naast kennis en ervaring borgen we dat de kandidaat goed past in de cultuur en het team.

Experts in teamcoaching

Onze interim-teamleiders beschikken over de ervaring om het team naar het volgende niveau te loodsen. Ze zijn opgeleid om het team naar zelforganisatie te coachen en te begeleiden. Ook wanneer het team gewoon weer vol in hun kracht gezet moeten worden, of bij het ontwikkelen van een nieuw team als gevolg van een fusie en of reorganisatie.

Onze teamleiders zijn getraind in de rollen manager, coach en leider en weten de balans te houden tussen het plan aan de ene kant en de passie, energie en motivatie van medewerkers aan de andere kant.

3D-Improvement-traject | Action Learning

Het is een onderdeel van onze aanpak om Interim professionals te trainen, te coachen en te begeleiden in hun carrière. Dat doen wij met kennis van zaken en persoonlijke aandacht. Action Learning is hierbij een succesvolle coach-methode die fungeert als hefboom tussen werken, leren en reflecteren.

Onze interim professionals worden door middel van een resultaatgericht 3D-improvement-traject klaargestoomd voor de opdracht. Een voor de interim professional maatwerk leertraject waarbij de rollen manager en leider worden versterkt, en coachen en begeleiding onderdeel is van de opdracht. De regie ligt volledig bij de professional zelf.

Waarom Vollekr8

Vollekr8 bemiddelt ervaren professionals, van directieniveau tot en met het middenkader, met de juiste kennis, vaardigheden en attitude. Zij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van aansturing, processen, samenwerking en verandering. Onze passie is de beste professionals uit het vakgebied op de juiste plek laten belanden

Wij zijn actief in de volgende sectoren:

  • Techniek & industrie (MKB tot Middle market en van familiebedrijven tot Private Equity)
  • Zakelijke dienstverlening
  • Zorg & welzijn
  • Onderwijs

Meer weten?

Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw vraag over executive coaching,  interim-management, interim-directie en interim-teamleider uitstekend kunnen beantwoorden. Met onze uitgebreide ervaring, netwerk van Senior Action Learning Coaches en lijst met referenties bieden wij voor iedere vraag een op maat gesneden managementoplossing.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!