Virtual Campus

Agile Leiderschap Programma

Leiderschapsprogramma op maat

Samenwerken in een snel veranderende wereld met veranderende opgaven en omgevingen, is een enorme opgave. Je bent je er als leidinggevende of professional van bewust dat er elke dag nieuwe vraagstukken en innovaties worden geïntroduceerd. Dat vraagt om wendbare teams en krachtig leiderschap.

Wij zijn succesvol als jij zonder ons verder kunt!

Onze aanpak is gericht op het begeleiden van interne mensen. Wij geloven erin dat een Agile transformatie succesvol is als dit met eigen mensen vanaf het begin wordt vormgegeven. Onze intensieve coaching & begeleiding aan het begin van het traject zorgt ervoor dat jouw mensen klaar zijn om de Agile transformatie aan te kunnen. Gedurende het traject wordt onze begeleiding afgebouwd. Wij zijn succesvol als jij zonder ons verder kunt!

Maatwerk programma | in co-creatie met de klant

We begeleiden organisaties en teams in 5 fases (4 tot 6 maanden) bij het realiseren van gewenst gedrag, strategierealisatie, cultuurverandering, fusie en of realiseren van ijzersterk teamwork.

In het leiderschapsprogramma’s maken we gebruik van uiteenlopende interventies, teamscan, belevingsonderzoek, korte theoretische workshops, De deelnemers sluiten dit programma af met het maken en presenteren van een Actieplan met een aantoonbaar resultaat. Action Learning sessies en persoonlijke begeleiding verbinden de individuele-, team- en organisatieontwikkeling.

Action Learning versterkt Agile transformaties

Ontwikkel effectieve en slagvaardige (management)teams

Versterk de verbinding, samenwerking en betrokkenheid van collega’s

Voor wie

Directies, management teams (MT), ondernemingsraad (OR), het middenmanagement en leiderschapsteams.

Return on Education (ROE)

Action Learning leidt tot een optimale Return On Education voor zowel de deelnemers, teams als organisatie. Onze deelnemers en opdrachtgevers claimen zelf dat de investering van het leertraject aantoonbaar worden “terugverdiend” in termen van:

ACTIEF SAMEN AGILE

  1. Verlagen van de directe kosten en verhogen van de effectiviteit
  2. Ontwikkelen van leiderschap, mindset en specifieke vaardigheden (open vragen stellen, dialoog aangaan, reflectie, feedback vragen, geven en ontvangen)
  3. Versterken van het probleemoplossend vermogen en teamwork
  4. Creëren van een lerende organisatie en het versterken van het werkgeversmerk

Expertise op het gebied van Action learning 

Action Learning is een vorm van (management)ontwikkeling, waarbij teamleden van en met elkaar leren. Met die praktijkgerichte methode verbeteren we de samenwerking op alle organisatieniveaus. Bij Vollekr8 hebben we een gecertificeerde pool van Certified Action Learning Coaches.

Advies, incompany & maatwerk 

Samen met de opdrachtgever bouwen wij impactvolle trainingen, variërend van een halve dag tot meerdere dagen. Wanneer je ons inschakelt komt één van onze ervaren specialisten graag bij je langs om samen de vraag, aanpak en resultaat te formuleren.

Meer weten? Contact? Offerte aanvragen

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!