Virtual Campus

Groeien als Interim Professional

Versterk aantoonbaar jouw slagkracht.

Er is veel behoefte aan mensen die een organisatie of een team snel en effectief kunnen aanpassen aan de blijvende veranderingen en deze een positieve impuls en nieuwe energie kunnen geven.

Gecertificeerde Interim Professionals die in no-time inhoudelijk en uitvoerend op snelheid zijn

Een door VolleKR8 opgeleide Interim Professional of teamcoach versterkt aantoonbaar de slagvaardigheid van de organisatie of afdeling. Hij of zij helpt bij het bereiken van de strategische doelstellingen, weet crisissen versneld op te lossen en of een fusie rond krijgen, begeleidt grote transities en kan tijdelijk het fort versterken.

Onze trainingen

Samenwerking met SuccesRatio

VolleKR8 heeft de krachten gebundeld met SuccesRatio | Hét trainingsinstituut voor interim managers. Zij beschikken over een sterk en uitgebreid netwerk van managers, teamleiders en coaches voor tijdelijke opdrachten.

Vollekr8 traint en certificeert voor SuccesRatio de Interim professionals tot ervaren vakspecialisten en Action Learning coaches. Zo staan wij garant voor een uniforme aanpak en resultaat.

SuccesRatio is actief in de volgende sectoren:

  • Techniek & industrie (MKB tot Middle market en van familiebedrijven tot Private Equity)
  • Zakelijke dienstverlening
  • Zorg & welzijn
  • Onderwijs

Meer weten?

Onze aangesloten professionals staan open voor tijdelijke opdrachten als Agile of Action Learning coach, teamcoach, project Manager, change agent, product owner en scrum master. Zij werken vanuit onze kernwaarden: sociaal, doortastend en inspirerend. Dat maakt ons netwerk uniek.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw vraag over executive coaching,  interim-management, interim-directie en interim teamcaching uitstekend kunnen beantwoorden. Met onze uitgebreide ervaring, netwerk van Certified Action Learning Coaches en lijst met referenties bieden wij voor iedere vraag een op maat gesneden managementoplossing.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie of team kunnen betekenen? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.

Contact of vragen?

Learning Sprints in Action! Lees meer