Virtual Campus

Maak jezelf en of je team sterker via online coaching!

Wat is online coaching precies? Bij online coaching verloopt de communicatie via de computer of tablet. Zeker vandaag de dag is dit aan het normaliseren, door de overheidsmaatregelen met betrekking tot thuiswerken. Dat hoeft dus gelukkig geen belemmering te zijn voor een trainingstraject. Je bent namelijk niet fysiek in dezelfde ruimte als je coach, maar er is wel sprake van een echt gesprek.

Met online coaching met live begeleiding kun je op elk moment en vanuit elke plaats aan de slag met je persoonlijke-, professionele- en teamontwikkeling; of je nu thuis, op het werk of op vakantie bent. Dus geen gedoe met reistijd en agendaplanning!

Individuele- en team coaching met live begeleiding

Modern virtueel leerplatform

Persoonlijke coaching online

Online coaching is een uitkomst voor velen. Je coach is altijd in de buurt, omdat je overal kunt inloggen op een beveiligd leerplatform.

Onze online coaches besteden extra aandacht aan de vertrouwensband. Online coaching en begeleiding lijkt kil en afstandelijk, maar vaak zijn de deelnemers juist sneller open te zijn. Je bent relatief anoniem achter een beeldscherm en daardoor kom je sneller tot de kern en deel je soms makkelijker wat er in je omgaat.

Tijdens live sessies deel je ook je eigen ruimte en blijft de kracht van non-verbale communicatie overeind. Ook is tijdens deze sessies sprake van directe communicatie zo kunt je live je vragen stellen, opdrachten uitvoeren en ervaringen delen. Jij bepaalt tenslotte de impact. Het enige wat je nodig hebt is een rustige omgeving, computer, laptop op tablet en liefst een headset.

Online teamcoaching 

Werken op afstand een noodzaak? Hoe houd ik dan de medewerkers up-to-date? Hoe faciliteer ik teamontwikkeling? Een virtuele teamsessie kent een andere benadering dan een standaard staf- of teamvergadering. De intentie en aandacht liggen op een hoger niveau en vereist een andere wijze van afstemmen, aanwezig zijn, vragen stellen en luisteren.
Tijdens Virtuele teamsessies staan de werkcontext, leren en persoonlijke aandacht altijd centraal. Ideaal om de verbinding, richting en beweging samen vorm te geven en vast te houden. De korte en impactvolle online sessies worden verzorgd door een Certified Teamcoach Actieleren

Online coach- en begeleidingsplatform

Door gebruik te maken van ons online platform kunnen de coach en coachee via een beeldscherm met elkaar communiceren. Natuurlijk is ons platform beveiligd (AVG proof). Ook is het mogelijk om schermen of video’s te delen, te chatten of het interactieve whiteboard gebruiken om samen te werken aan je ontwikkel- of coachplan. Met één druk op de knop start je het gesprek en hoef je dus geen extra software te installeren.

Eerder je doel bereiken

Een ander pluspunt van online coaching is de korte en intensieve contactmomenten. Je zet kleinere stapjes per keer, maar wel veel meer stapjes. Je coach-doel wordt op die manier vaak in kortere tijd bereikt.

Werkcontext, leren en persoonlijke aandacht altijd centraal

Doelgericht, gebruiksvriendelijk en bewezen effectief

Investering en abonnement

De investering is afhankelijk van de impact, tijdsbesteding per sessie en deskundigheid van de coach. Hieronder onze populairste abonnementen:

  • Persoonlijke coaching; 3 maanden coachingstraject, inclusief 6 online sessies van een uur   |     Euro 750,00 excl. BTW
  • Team Coaching: 3 maanden coach-traject, inclusief 4 online sessies van twee uur | Euro 1.250,00 excl. BTW

Unieke voordelen

  • Gebruiksvriendelijk online platform. Dé coachmethode van de toekomst
  • Bewezen dat het vaak net zo effectief is als een persoonlijk gesprek
  • Flexibel; onafhankelijk van plaats, tijd en afstand. Altijd en overal toegang. Het enige dat nodig is, is een computer, laptop en liefst een headset. Dit maakt coaching of begeleiding ook mogelijk  voor mensen met een fulltime baan of die om diverse redenen aan huis zijn gebonden.
  • Financieel; de online sessies zijn kostenbesparend, zoals: de kosten voor reizen, parkeren, vrij nemen van werk en eventuele kosten voor oppas op kind of huisdier
  • Coaching en begeleiding op je eigen vertrouwde omgeving
  • Versterkt de persoonlijke- en teamontwikkeling door de combinatie van online leren en intensieve coaching
  • Online coaching en begeleiding als extra aanvulling op je training of opleiding

Online coaching is laagdrempelig, effectief, kostenefficiënt en het kan een goede stok achter de deur zijn. Heb je interesse in online begeleiding, neem dan via onderstaande link contact met ons op.

Meer weten of advies

 

Wil jij óók Action Learning Coach worden? Klik hier