Virtual Campus

Coachen naast je training | ACT!

ACT! is bedoeld om je persoonlijk en professioneel te laten groeien en ontwikkelen tijdens en na je training. Onze Action learning Coaches helpen je richting te vinden in je ontwikkeling en de vertaling naar de werkpraktijk. De actiegerichte aanpak zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept . Door ACT! versterk je jouw leiderschap.

Meer plezier, geluk, energie en zingeving uit je werk halen

De juiste loopbaankeuzes maken om vol in je kracht te staan?

Persoonlijk & professioneel

Loopbaan coaching is voor iedereen die een (nieuwe) koers en inspiratie zoekt in het huidige of toekomstig werk. Loopbaancoaching helpt je meer inzicht te krijgen in je persoonlijke waarden, talenten, energiegevers, blokkades en ambitie. Dit vormt de basis van een praktisch plan om jouw loopbaan verder vorm te geven. Je zet bewust de stap die je al lang veel langer wilde zetten.

Het coachtraject begint met het formuleren van een aantal ontwikkelingsvragen: waar loop je tegenaan? Wat houdt je tegen? Hoe hou je de veranderingen vast? Je brengt concrete praktijksituaties in en leert daar op een andere manier mee om te gaan.

Ontwikkelingsvragen kunnen bijvoorbeeld zijn

  • Hoe kan ik het geleerde omzetten naar daadwerkelijk nieuw gedrag in mijn werkcontext?
  • Hoe ga ik om als de praktijk weerbarstiger blijkt dan de trainingssetting?
  • Hoe kan ik me krachtiger opstellen in mijn werk?
  • Hoe voorkom ik dat ik geregeld terug val in mijn oude patroon. Hoe doorbreek ik dat?

Het coachtraject

Elk coachingstraject is uniek en afgestemd op jouw persoonlijke ambities en vragen. Jouw Action Learning Coach ondersteunt je daarbij. Je hebt een aantal persoonlijke gesprekken, face to face of online. Daarnaast breng je de nieuwe inzichten, al dan niet begeleid, direct in de praktijk met inspirerende opdrachten.

ACT! verdiept je persoonlijke leerdoel, verlengt het leren ná de opleiding of training en de Action Learning Coach helpt je bij de  integratie van het geleerde in jouw werkpraktijk;

Inzicht, interactie & impact

Fysiek of online

Een ervaren Action Learning Coach helpt je verder om het geleerde in de praktijk te brengen

Investering

Volg je een opleiding of training bij Vollekr8 dan geldt een gereduceerd tarief voor 3 sessies (75 minuten) van € 695*,– excl. BTW.

*Het kortingstarief is geldig tot een 6 maanden na afloop van de opleiding of training.

Jung Type Index (JTI) – persoonlijkheidstest

Wij maken altijd gebruik van de Jung Type Index (JTI test) bij onze coach trajecten.

Resultaat: men krijgt meer inzicht in de persoonlijkheid, temperament, leerstijlen, groeimogelijkheden, communicatie, leerstijlen en teamrollen. De inzichten zijn daarna perfect te gebruiken voor het vergroten van de samenwerkingskracht, persoonlijk- en functionele effectiviteit.

Meer weten?

Maak je team Agile door Acton Learning? Doe de test!